www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2075 dagen geleden)
Bedrijf:

Human Inference als onderdeel van Neopost Customer Information Management in de top 10 wereldwijd

Arnhem, 21 mei 2014 – Human Inference, Europees marktleider voor een Integraal Klantbeeld, heeft in de afgelopen periode bijgedragen aan het bereiken van een top 10 positie in de wereldwijde markt van datamanagementoplossingen. Dat deed Human Inference in samenwerking met haar zusterbedrijven in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada. Gezamenlijk vormen zij binnen de Neopost groep de internationale divisie voor klantinformatiemanagement: Neopost Customer Information Management (NCIM).

NCIM
Met de start van deze nieuwe divisie kunnen klanten van Human Inference internationaal breder ondersteund worden en daarnaast profiteren van een uitgebreider serviceportfolio. De oplossingen van NCIM richten zich op:

- Het snel, gemakkelijk en efficiënt vastleggen van klantdata
- Het realiseren van een Integraal Klantbeeld
- Continu management, stewardship en governance van data
- Het faciliteren van datamigraties
- Het bouwen van een business case voor een Integraal Klantbeeld

Het inzetten van deze oplossingen resulteert in extra omzet bij nieuwe en bestaande klanten, gestroomlijnde processen, inzicht in risico’s en de mogelijkheid om aan wet- en regelgeving te voldoen.

Organisatie
Human Inference is inmiddels een integraal onderdeel van Neopost Customer Information Management en de organisatie rapporteert dan ook direct aan de verantwoordelijke board member in Parijs, de heer Enno Ebels, die daarmee ook CEO van Human Inference is. Als onderdeel van het stroomlijnen van de organisatie is Winfried van Holland gevraagd om zich als CTO voor Europa te richten op toekomstige technologiekeuzes.

Enno Ebels, board member voor Customer Information Management: “Neopost kan haar 800.000 klanten inmiddels een oplossingenpakket bieden dat zich richt op alle facetten van klantinteractie, zoals customer communication management, adresmanagement en datamanagementoplossingen. De kwaliteit van klantdata is essentieel voor elke vorm van klantcontact. Door het wereldwijde kantorennet en het uitgebreide productportfolio dat perfect past bij de Integraal Klantbeeld-strategie van Human Inference, kunnen bestaande klanten optimaal profiteren van de extra toegevoegde waarde.”

Het leveren van oplossingen voor het realiseren van een Integraal Klantbeeld, het realiseren en waarborgen van goede datakwaliteit en het faciliteren van multi-channel communicatie is inmiddels een aanzienlijk deel van de jaaromzet van Neopost; dit aandeel zal de komende jaren verder worden uitgebreid.

---------------

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al meer dan 25 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook een kantoor in Duitsland. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING, KPMG, KPN, Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group, Post NL, Ymere en Wehkamp. Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen. Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference

Over Neopost
Neopost is Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen. Het bedrijf heeft een directe aanwezigheid in 30 landen, met 6.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van € 1.07 miljard in 2012. De producten en diensten worden verkocht in meer dan 90 landen. De Groep is een belangrijke speler in de markten voor postkamerapparatuur en logistieke oplossingen.

Neopost levert de meest technologisch geavanceerde oplossingen voor frankeren, vouwen/insteken en adresseren, maar ook logistiek management en traceerbaarheid. Neopost biedt ook een volledig pakket van diensten, waaronder consultancy, onderhoud en financie¨le oplossingen.

---------------
Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
035-5822730
humaninference@marcommit.nl
Laatste van Quadient Data Nederland B.V.  
Human Inference combineert Customer Due Diligence met een Single Customer View in nieuwe DataHub 8.1 release

Human Inference organiseert seminar over privacy-wetgeving en datamanagement in België

Human Inference viert 30-jarig jubileum
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2075 dagen
Quadient Data .. contact  

Logo Quadient Data Nederland B.V.

  +31 (0)26 3550655
  www.quadient.com
Quadient Data .. sociaal  


Quadient Data .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl