www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 83 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Kaia Global Networks gaat in zee met EvoSwitch om klanten Remote Peering, Global IP Transit en internationale connectiviteit te kunnen aanbieden

Nieuw partnership stelt EvoSwitch Nederland in staat om zijn klanten rechtstreeks toegang te bieden tot alle toonaangevende Internet Exchanges, World Class IP Transit en internationale netwerkconnectiviteit.

Voortbordurend op zijn succesvolle uitbreiding in Nederland kondigt Kaia Global Networks een partnership aan met EvoSwitch, toonaangevend leverancier van duurzame en innovatieve carrierneutrale datacenterservices.

Met deze samenwerking spitst Kaia Global Networks zich toe op het leveren van toonaangevende oplossingen aan EvoSwitch-klanten ter ondersteuning van de backbonenetwerken en wil het de klanten toegang verlenen tot het snelste, veiligste en betrouwbaarste netwerk.

Kaia Global Networks is gespecialiseerd in het leveren van schaalbare oplossingen van wereldformaat aan al zijn klanten. Zijn portfolio van diensten omvat Global IP Transit, Remote Peering, point-to-point- en point-to-multipointconnectiviteit en colocatie waarmee het zijn klanten verbeterde netwerkmogelijkheden en groeipotentieel biedt.

Andy O’Meany, Managing Director bij Kaia Global Networks, zegt: “Kaia wil in de eerste plaats een superieure IP Transit Service aanbieden in Europa en de VS; dat is een belangrijk element in de portfolio van diensten die wij verstrekken. Naarmate we de voetafdruk van ons netwerk verder laten groeien is het belangrijk om samen te werken met de juiste bedrijven die ons standpunt delen – enkel de beste diensten leveren aan de klant. We hebben onze reputatie opgebouwd door de hoogste betrouwbaarheidsnormen te respecteren en het verheugt ons dat via dit partnership met EvoSwitch nu ook veel bedrijven in Nederland de rechtstreekse voordelen zullen ervaren van werken met ons”.

Vincent Rais, business development manager voor interconnectie bij EvoSwitch, is het ermee eens. “We besteden veel tijd aan het uitbouwen van ecosystemen in onze datacenters, en de ecosystemen  rond connectiviteitservices waren altijd al het sterkst doordat we nu eenmaal een carrierneutrale datacenterleverancier zijn. Wij hebben het gevoel dat de beslissing van Kaia Global Networks om een Point of Presence te openen in ons AMS1 datacenter onze klanten keuzes zal aanreiken die op hoogwaardige transitservices zijn gebaseerd, meer bepaald de content providers die kiezen voor een colocatie met ons.

In de voorbije twaalf maanden heeft EvoSwitch verschillende belangrijke aankondigingen gedaan rond de uitbreiding van zijn klantenbestand, zijn internationale expansie naar de Verenigde Staten met EvoSwitch USA en zijn WDC1 vestiging in Virginia, de verdere uitbreiding van zijn grootste vestiging in Amsterdam, AMS1, en plannen om een tweede datacenter, AMS2, te openen in Amsterdam in de tweede helft van 2015. 

EINDE

Over Kaia Global Networks
Kaia Global Networks, net buiten Londen in het Verenigd Koninkrijk gevestigd, is een Telecomleverancier van Global IP Transit, Remote Peering, Layer2 Connectivity en Colocatie. Het baat een eigen netwerk uit dat aanwezig is over heel Europa, Noord-Amerika en de APAC. Dankzij beproefde methoden worden de diensten altijd verleend volgens de route met de minste vertraging. Het netwerk biedt een snel, veilig en betrouwbaar platform dat erop gericht is de klant de best mogelijke ervaring aan te bieden en dat ook zo te houden. Voor meer info, neem een kijkje op www.kaiaglobal.com.

Pers- en mediacontact:
Clive Stone
M: +44 (0) 1494 370012
E: info@kaiaglobal.com

Over EvoSwitch
EvoSwitch is een toonaangevende provider van veilige en hypergeconnecteerde carrierneutrale datacenterdiensten. Met zijn duurzame datacenters op de grote mondiale knooppunten van het internet werkt EvoSwitch voor de leidende content- en netwerkleveranciers van de planeet. EvoSwitch legt een sterke nadruk op de marktontwikkeling binnen zijn datacenters en schept een concrete meerwaarde voor zijn klanten en partners. Bezoek www.evoswitch.com voor meer informatie.

Pers- en mediacontact:
Sabrina Pollack
T: +31 (0)20 316 5170
M: +31 6 2115 9290
E: pr@evoswitch.com
Laatste van EvoSwitch  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 83 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
EvoSwitch contact  

Logo EvoSwitch

  +31 (0)20 3165170
  info@evoswitch.com
  evoswitch.com
EvoSwitch sociaal  


EvoSwitch tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl