Nieuwe training in portfolio Heliview: Succesvol selecteren en implementeren van standaardsoftware

Heliview en Mitopics hebben hun samenwerking uitgebreid. Op 17 & 18 juni aanstaande vindt de eerste editie van de nieuwe training ‘Succesvol selecteren en implementeren van standaardsoftware’ plaats. In deze praktische training komen alle fasen aan bod die je tijdens de selectie en implementatie van een IT-systeem doorloopt.

Pakketselectie en implementatie
Het vervangen van een belangrijk IT-systeem (ERP, HRM, ECM, CRM, of een specifieke toepassing) is en blijft een project met de nodige valkuilen.  Deze training is voor iedereen die aan de vooravond van een dergelijk traject staat of twijfelt of de organisatie over de benodigde kennis beschikt om zo’n traject goed uit te voeren. In deze training leert men in twee dagen een goede pakketselectie uit te voeren, zodat de implementatie bijna vanzelf gaat.

Doelgroep
Deze training is ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het kiezen en laten invoeren van een nieuw pakket voor de organisatie. Denk daarbij aan IT-projectleiders, IT-managers, eindverantwoordelijken IT en managers en directieleden.

Deelnemen
Kijk voor meer informatie, data en inschrijven op:
pakketselectie.heliview.nl

Meer informatie
Heliview Conferences & Training BV
Kim Lucassen
Postbus 9615, 4801 LS Breda
T. +31 (0)76-5484059
M. +31 (0)6-83945499
kim.lucassen@heliview.nl