www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 115 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zycko wordt distributeur van KEMP Technologies

Amsterdam, 24 april 2014 – Zycko distribueert vanaf heden de LoadMaster application delivery-producten van KEMP Technologies in de Benelux. “Wij verwachten veel van deze samenwerking met KEMP Technologies," zegt Frank Vianen, marketingmanager van Zycko. “Het portfolio van KEMP sluit aan op de groeiende marktvraag naar kostenefficiënte technologie die de 24/7 beschikbaarheid van IT mogelijk maakt.”

KEMP Technologies biedt een diverse productlijn op het gebied van application delivery en load balancing. Hiermee kunnen organisaties van elke grootte hun (web)infrastructuur optimaliseren met technologie voor high-availability, high-performance, flexibele schaalbaarheid en die tegelijk veel beheergemak en veilige werking garandeert. “Wij werkten internationaal al enkele jaren met Zycko,” zegt Marco de Graaff, Channel Manager Benelux van KEMP. “De Benelux was een logische volgende stap. KEMP is de afgelopen drie jaar met 425% gegroeid en heeft meer dan 16.000 klanten wereldwijd. Zycko past uitstekend bij KEMP in de Benelux, omdat het bedrijf diepgaande productkennis heeft en flexibele ondersteuning biedt bij ons logistieke proces, waarmee we de bekendheid van onze producten in de Benelux kunnen vergroten.”

Microsoft Azure
De producten van KEMP Technologies blinken uit in implementatiegemak en door de uitstekende prijs-performance verhouding. KEMP biedt onder andere standaard templates aan voor specifieke gebruikdoelen, waarmee de doorlooptijd bij de ingebruikname aanzienlijk wordt verkort. De producten bieden verder de breedst mogelijke ondersteuning voor virtualisatieplatformen, waaronder VMware, Hyper-V, Xen,  KVM en Oracle VirtualBox. Uniek in de markt is de ondersteuning van Microsoft Azure. Sinds 2013 wordt het bedrijf met de gevirtualiseerde en hardware Loadmaster-producten erkend in het Gartner Magic Quadrant voor Application Delivery Controllers. De Graaff: “Mede door deze erkenning groeit KEMP Technologies sterk. We zien ook een enorme potentie in de Benelux, met name door de groeiende interesse in cloud-diensten en organisaties die aan een hybride cloud bouwen. Onze technologie biedt een krachtige en kostenefficiënte oplossing voor deze markt.”

Kennisoverdracht
De samenwerking met Zycko is volgens De Graaff in lijn met de groeiverwachting van KEMP Technologies: “De samenwerking met Zycko is zeker meer dan distributie alleen. We zullen ook samenwerken om onze capaciteit voor kennisoverdracht en trainingen vergroten. Daar is veel vraag naar, wat we terugzien in de vele inschrijvingen op onze trainingsdagen.”
De LoadMaster-productlijn van KEMP Technologies is per direct leverbaar via Zycko Benelux. Ga voor meer informatie naar: www.zycko.nl

***

Over Zycko
Zycko is een internationale ‘value-added’ distributeur van technisch hoogwaardige en innovatieve oplossingen in de IT- infrastructuur. Focusgebieden zijn Networking, Storage, HD video en Voice over IP. Daarnaast levert ze een uitgebreid portfolio aan virtualisatie- en cloudoplossingen. Door de hoogwaardige technologische kennis en verregaande expertise van de verschillende marktsegmenten is Zycko in staat om, samen met de system integrators en resellers, oplossingen te leveren die naadloos aansluiten op de wensen en eisen van eindgebruikers. Zycko werkt samen met internationale strategische partners zoals Riverbed, LifeSize, Tintri, Aerohive, Prolabs, Vyatta, Meru Networks, Asigra, Edge-Core, Isilon, Eaton, Uci2i en Talari. Zycko is winstgevend sinds haar oprichting in 1999. Met 15 kantoren wereldwijd is Zycko actief op drie continenten. Voor meer informatie bezoek www.zycko.nl.

Over Kemp Technologies
KEMP Technologies is een belangrijke aanbieder van applicatiegebaseerde oplossingen voor load-balancing, die gebruikt worden door duizenden bedrijven die IT, e-commerce, web- en business-applicaties als bedrijfskritische elementen zien voor hun succes op lange termijn. KEMP helpt bedrijven om hun business snel te vergroten door te voorzien in 24/7 beschikbaarheid van de infrastructuur, betere web-performance en veilige werking, met overzichtelijke IT-kosten. Onder de LoadMaster-producten van KEMP vallen Layers 4-7 load-balancing, content-switching, server-persistence, SSL-offload/acceleration, en front-end mogelijkheden voor applicaties (caching, compressie, intrusion prevention), inclusief een jaar productondersteuning. KEMP biedt daarmee een marktleidend prijs/performance-voordeel.
 
Meer informatie voor de pers:

Onno Louwen
L&DJ PR
T: +31 (0)20 205 0429
E-Mail:onno@l-dj.nl

Dit persbericht en aanvullend beeldmateriaal kunt u ook online vinden.
Laatste van Zycko Benelux  
Zycko wordt distributeur van KEMP Technologies

Zycko ziet groeiende interesse in videoconferencing

Zycko organiseert Microsoft Office 365-workshop
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 115 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zycko Benelux contact  

Logo Zycko Benelux

  +31 (0)20 496 8913
  info@zycko.nl
  www.zycko.nl
Zycko Benelux sociaal  


Zycko Benelux tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl