Datum: (1529 dagen oud)
Bedrijf:

Revolabs sluit distributieovereenkomst met Exertis GO Connect

Nieuwe samenwerking vergroot verkrijgbaarheid van de flexibele audio-oplossingen van RevolabsExertis GO Connect, distributeur van communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services, heeft samen met Revolabs een distributieovereenkomst aangekondigd. Het complete Revolabs-portfolio van flexibele audio-oplossingen is per direct beschikbaar via het brede reseller-netwerk van Exertis GO Connect in de Benelux.

Met deze overeenkomst verbreedt Exertis GO Connect het communications endpoints-portfolio. Revolabs heeft een breed aanbod van draadloze microfoonsystemen en draadloze conferentietelefoons, geschikt voor unified communications, enterprise collaboration en professionele audiotoepassingen.

Exertis GO Connect levert met directe ingang het complete portfolio van Revolabs, inclusief de nieuwe productlijn met FLX UC-conferentietelefoons met USB en SIP-telefonie audio-ondersteuning. Daarnaast biedt Exertis GO Connect het vernieuwde Executive Elite draadloze microfoonsysteem voor unified communications-oplossingen binnen de boardroom en vergaderruimtes.

“We zijn erg enthousiast over deze uitbreiding van ons portfolio”, zegt Niki van der Perk, Product Marketing Manager bij Exertis GO Connect. “De combinatie van audiotoepassingen met een elegant ontwerp en geavanceerde audiotechnologieën is van grote toegevoegde waarde voor ons groeiende portfolio van communication endpoints. Met deze toevoeging hebben onze resellers een nog breder aanbod voor het thuiskantoor en grotere bedrijven.”

“Door de partnerovereenkomst met Exertis GO Connect vergroten we de aanwezigheid van onze unified communications-oplossingen in Europa”, zegt Marc Cremer, chief operating officer bij Revolabs. “Exertis GO Connect biedt ons toegang tot waardevolle verticale markten, waardoor wij onze marktpositie kunnen versterken. We kijken uit naar een constructieve samenwerking met Exertis GO Connect en hopen samen veel spannende innovaties in de markt te kunnen zetten binnen nieuwe kanalen.”

Over Revolabs
Revolabs Inc. is de nummer 1 leverancier van audio-oplossingen voor unified communications, enterprise collaboration en professionele audio-applicaties en opereert binnen een brede markt. Revolabs biedt ongeëvenaarde audiokwaliteit. De teleconferentie- en microfoonsystemen worden wereldwijd voor verschillende toepassingen gebruikt, van webcasts en videoconferentie tot podcasts en televisie-uitzendingen. Revolabs biedt de ultieme flexibiliteit met een mooi design. Met de draadloze oplossingen van Revolabs kunnen gebruikers zich goed verstaanbaar maken en toch in beweging blijven rondom hun werkplek. Het innovatieve bedrijf blijft het portfolio van waarde toevoegende audio- en telefoniesystemen vernieuwen met mooie producten. Revolabs-systemen zijn veilig (geëncrypteerd), oplaadbaar (milieuvriendelijk) en ondoordringbaar voor GSM-signalen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Sudbury, Mass. en is te bereiken via +1-800-326-1088 of www.revolabs.com.

Over Exertis GO Connect

In Nederland, België en Luxemburg bedient Exertis GO Connect resellers die een focus hebben op communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services. Als distributeur is Exertis GO Connect niet alleen het logistieke aanspreekpunt tussen reseller en fabrikant, maar levert ook diensten zoals Presales Consultancy, Installatie, Service en Onderhoud en Helpdesk & Support. Sinds 1996 is de distributeur actief met vooraanstaande leveranciers, waaronder Plantronics, Polycom, LifeSize, Sonus, ClearOne, KEMP, Konftel, Panasonic, Gigaset pro, Vidyo en Dell SonicWALL. Meer informatie is te vinden op http://www.exertisgoconnect.eu.

LEWIS, Global Communications:
Tel: 040 235 46 00
E-mail: exertisgoconnect@lewispr.com