www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1981 dagen geleden)
Bedrijf:

MONACO start campagne “Zelfroosteren voor iedereen”

Breda, 9 april 2014 – Zelfroosteren is geen theorie meer maar de praktijk. Softwarehuis Monaco b.v. dat is gespecialiseerd in personeelsplanning, start 9 april de landelijke campagne “Zelfroosteren voor iedereen”. Een campagne waarin iedere organisatie de mogelijkheid wordt geboden om zelfroosteren drie maanden op proef uit te proberen. Monaco maakt hiermee een gebaar naar alle organisaties die nadenken over de wensen en mogelijkheden van zelfroosteren in de praktijk.

Zelfroosteren is een koepelnaam voor alle vormen van het betrekken van medewerkers bij het tot stand komen van een dienstrooster. Organisaties hebben te kampen met onder druk staande budgetten en tegelijk hogere eisen. Veel organisaties worstelen daardoor momenteel met de vraag welke rol medewerkers kunnen spelen bij het efficiënter omgaan met het menselijk kapitaal doch met behoud van kwaliteit. Monaco wil vanuit maatschappelijk oogpunt organisaties helpen door hen een innovatie injectie te geven.

Timo Becht, manager consulting bij Monaco over de zelfroostermarkt “Verschillende organisaties hebben de afgelopen jaren business cases of pilot projecten uitgevoerd met zelfroosteren. De buitenlandse systemen die op de markt waren sloten echter niet op bij de Nederlandse werkwijzen en wetgeving. Daarnaast bieden de bestaande Nederlandse concepten slechts één vorm van zelfroosteren voor de gehele organisatie. Hierbij is vaak uitgegaan van het individueel belonen van medewerkers in plaats van de organisatiebelangen leidend te laten zijn.”

Monaco heeft aan haar MONACO® productlijn een zelfroosteroplossing toegevoegd die verschillende vormen van zelfroosteren mogelijk maakt binnen één en dezelfde organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een centraal roosterbeleid, dezelfde stamgegevens en dezelfde verloning. Oliver Talens, commercieel directeur Monaco “Wij hebben er bewust voor gekozen om binnen onze zelfroostermogelijkheden niet te werken met een beloningssysteem. Dit werkt namelijk zelfzucht en misbruik in de hand. Ieder beloningssysteem bij zelfroosteren is te manipuleren. In MONACO® vindt je dus geen jokertjes, waarderingspunten of andere incentives.” De oplossing van Monaco bevordert solidariteit en tevredenheid binnen teams.

MONACO® is het eerste planpakket in Nederland waarbij zelfroosteren volledig is geïntegreerd in het totale planproces. Hierbij wordt de personele capaciteitsvraag omgezet naar een behoefterooster dat vervolgens kan worden gevuld door planners èn medewerkers.

MONACO® Zelfroosteren wordt onder andere succesvol gebruikt binnen UMC Utrecht. 
De campagne “Zelfroosteren voor iedereen” is te volgen op de website van Monaco
www.monacoplanning.nl/zelfroosteren4all

Over Monaco b.v.
Monaco b.v. is aanbieder van software voor personeelsplanning binnen zorg, welzijn, retail, leisure, transport en uitzendwezen. Monaco biedt oplossingen voor dienstroosterplanning, flexplanning, werkplekplanning, capaciteitsplanning en zelfroosteren. Met meer dan 80.000 gebruikers behoort Monaco tot de grootste planningsaanbieders in Nederland.

www.monacoplanning.nl


Noot voor de redactie:

Aanvullende informatie Monaco

Oliver Talens, commercieel directeur
076 – 7 200 200
otalens@monacoplanning.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Monaco BV  
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1981 dagen
Bron:
Monaco BV contact  
Logo Monaco BV
  +31 (0)76 7 200 200
  info@monacoplanning.nl
  www.monacoplanning.nl
Monaco BV sociaal  
Monaco BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl