www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 122 dagen geleden)
Bedrijf:

NIEUWE PDM TOOL/LEVERANCIERS PORTAL BESCHIKBAAR OP NEDERLANDSE MARKT

NEDERLAND/DENEMARKEN, 8 april 2014 – it suits IT, marktleider in Fashion IT oplossingen, heeft Delogue aan het productportfolio toegevoegd. Delogue is een nieuwe online Product Data Management tool en leveranciers portal in één, waarmee designers en inkopers van merken veilig online samenwerken met hun leveranciers om het productieproces efficiënter en sneller te laten verlopen.

Paul Jonker, CEO bij it suits IT: “We lopen altijd voorop met de laatste software ontwikkelingen die bedrijven in de fashionbranche kunnen helpen om hun processen te verbeteren. Delogue is daar een fantastische toevoeging op. Het is een betaalbare tool die eenvoudig is in het gebruik, waarmee de efficiëntie van het productieproces drastisch wordt verbeterd.”

Rikke Biehl, oprichter van en CEO bij Delogue.com: “Ik heb jarenlang gewerkt als inkoper, met spreadsheets in Excel en eindeloos veel e-mails. Dat heeft me doen inzien dat er behoefte is aan een platform wat alle issues in de dagelijkse werkzaamheden van designers, inkopers en leveranciers afhandelt. De initiële drijfveer achter het ontwikkelen van Delogue, was frustratie over het gebrek aan overzicht, foutieve monsters en vertragingen. Bestaande oplossingen waarmee gewerkt moet worden zijn ofwel spreadsheets met enorme hoeveelheden e-mails of dure complexe PDM systemen.”

"Ik realiseerde me dat er een grote vraag is naar een fundamentele verandering met focus op het managen van het van productontwikkelingsproces. We hebben een nieuw intuïtief platform gecreëerd wat zich richt op de behoeften van creatieve mensen en die de onvoorziene dingen die zowel intern als extern in het proces van productontwikkeling naar voren komen."

Paul Jonker: “Bij it suits IT kunnen bedrijven in fashionbranche moderne innovatieve oplossingen vinden voor alle bedrijfsbehoeften, als volledig geïntegreerde oplossing of als op zich staand systeem. Delogue is een perfecte aanvulling op onze totaaloplossing, die ons in staat stelt om deze specifieke behoefte van designers, inkopers en hun leveranciers af te dekken. Ik ben ervan overtuigd dat dit merken helpt om de focus te leggen op creativiteit, in plaats van administreren.”

Sinds de start van Delogue, werken al bijna 40 merken in Denemarken en Zweden met deze innovatieve tool, waaronder o.a. Bruuns Bazar, StyleButler en Day Birger et Mikkelsen.

Over Delogue
Delogue is een state of the art gebruiksvriendelijk online productontwikkelingsplatform. Het geeft designers, inkopers en leveranciers ultiem overzicht, structuur en een efficiënt proces voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het platform ondersteunt designers en leveranciers in het initiële designproces. Door zowel grote als kleine merken op eenvoudige en intuïtieve wijze data en bestanden uit te laten wisselen en te laten communiceren, wordt design en productontwikkeling veiliger en minder foutgevoelig. Bovendien verbeteren de creativiteit, kwaliteit en marges.

Over it suits IT
it suits IT ontwikkelt en levert voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen -zoals iPhone en iPad applicaties, PDM en Supplier portals, Marketing en Sales Portals, B2B en B2C webshops en ERP software- stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency.

www.delogue.com
www.itsuitsit.nl
Laatste van it suits IT  
PETROL INDUSTRIES OPTIMALISEERT LOGISTIEK PROCES MET TOTAALOPLOSSING VAN IT SUITS IT EN ICS VERTEX

TOTAL CONCEPT GROUP VERVOLLEDIGT FASHION RETAIL- EN GROOTHANDELSPROPOSITIE MET OVERNAME IT SUITS IT

NEW FASHION KIDS: EFFICIENTIE TEN TOP MET FASHION SOFTWARE
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 122 dagen
it suits IT contact  

Logo it suits IT

  Yildiz de Leeuw
  030-68 74 739
  info@itsuitsit.nl
  www.itsuitsit.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers