Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2120 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Siemens en McAfee gaan samenwerken aan beveiligingsoplossingen voor productiebedrijven

  • Industriële integratie, connectiviteit en het ‘Internet of Things and Services’ creëren bijzondere beveiligingsuitdagingen
  • De beveiligingsoplossingen van Siemens Industrial zullen gebruikmaken van de expertise en het brede portfolio van McAfee, om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor industriële klanten te verbeteren
Schiphol-Rijk, 8 april 2014 – De Siemens Industry Sector en McAfee, een divisie van Intel Security, gaan hun bestaande partnership uitbreiden om de beveiligingsoplossingen voor productiebedrijven te verbeteren, zodat deze bescherming bieden tegen de zich snel ontwikkelende wereldwijde cyberdreigingen. Daarbij zal gebruik worden gemaakt van de beveiligingsportfolio’s van beide organisaties. Dit hebben beide bedrijven bekendgemaakt tijdens de Hannover Messe 2014. Siemens en McAfee werken al sinds 2011 met elkaar samen.

Productiebedrijven staan voor nieuwe uitdagingen, waaronder toenemende cyberdreigingen die ook steeds diverser worden. Deze bedrijven beschikken vaak niet over de middelen die nodig zijn om effectief te reageren op beveiligingsincidenten en hebben geen toegang tot dreigingsinformatie die proactieve maatregelen mogelijk maken.

Dankzij de samenwerking met McAfee kan Siemens zijn beveiligingspropositie uitbreiden met diverse oplossingen, waaronder Next Generation Firewall, Security Information and Event Management (SIEM), Endpoint Security en Global Threat Intelligence (GTI), als onderdeel van zijn Managed Security Service. Ook kan Siemens hiermee professionele diensten aanbieden op het gebied van industriële beveiliging. Dit alles zorgt voor meer inzicht en controle op fabrieksniveau, terwijl het risico op diefstal van intellectueel eigendom wordt gereduceerd.

“Het brede portfolio aan beveiligingsoplossingen van McAfee dient als een geweldige ‘enabler’ van het Industrial Service-aanbod van Siemens”, zegt Siegfried Russwurm, lid van de managing board van Siemens AG en CEO van Siemens’s Industry Sector. “Hiermee kunnen wij onze leidende positie op het gebied van industriële automatiseringsoplossingen verder versterken en kunnen we de ontwikkeling van nieuwe technologieën stimuleren met aanvullende beveiligingsoplossingen en -diensten. Industriële beveiliging is een belangrijke factor in de sterke vraag naar ‘connected’ fabricageomgevingen. Dit partnerschap wordt een belangrijk fundament voor de toekomst van fabricage en ‘Industrie 4.0’.”

“Siemens beschikt over diepgaande ervaring in automatisering, in tal van industriesectoren”, zegt Michael Fey, Chief Technology Officer bij McAfee. “Dankzij deze bundeling van krachten kunnen McAfee, Intel en Siemens de adoptie stimuleren van ‘connected’, goed beheerde en veilige oplossingen op fabrieksniveau. Zo kunnen we productiebedrijven helpen met het beheren van hun informatiebeveiliging, terwijl de uptime en betrouwbaarheid van de productieprocessen naar een hoger niveau worden getild. Dankzij deze samenwerking kunnen we beter voorzien in de specifieke behoeften van klanten met industriële controlesystemen, dankzij een compleet overzicht van de beveiliging van de hele organisatie.”

Over Siemens Industry Sector
De Siemens Industry Sector (Erlangen, Duitsland) is een toonaangevende leverancier van innovatieve en milieuvriendelijke producten en oplossingen voor industriële klanten. Met end-to-end automatiseringstechnologie en industriële software, diepgaande expertise in branches en op technologie gebaseerde diensten, helpt de Industry Sector klanten met het verbeteren van de productiviteit, de efficiency en de flexibiliteit. De Industry Sector telt ruim 100.000 werknemers wereldwijd en bestaat uit de divisies Industry Automation, Drive Technologies en Customer Services, evenals de business unit Metals Technologies. Kijk voor meer informatie op http://www.siemens.com/industry.

Over McAfee
McAfee, onderdeel van Intel Security en een dochteronderneming van Intel Corporation, zorgt ervoor dat ondernemingen, de public sector en consumenten veilig de voordelen van internet kunnen benutten. Het bedrijf levert proactieve en bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten voor systemen, netwerken en mobiele apparaten over de hele wereld. Met zijn Security Connected-strategie, innovatieve benadering van met hardware versterkte beveiliging en unieke Global Threat Intelligence-netwerk, is McAfee volledig gericht op de beveiliging van zijn klanten. Kijk voor meer informatie op www.mcafee.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, McAfee Persdesk, e-mail mcafee@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.

OPMERKING: McAfee en/of andere merken van McAfee in dit document zijn gedeponeerde handelsmerken van McAfee, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. McAfee-rood in samenhang met beveiliging is een kenmerk van producten van het merk McAfee. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2009 McAfee, Inc. Alle rechten voorbehouden.
Laatste van McAfee  
McAfee ontmaskert cybercriminele marktplaatsen

Shoppers slaan online veiligheid tijdens feestdagen in de wind om beste koopjes te scoren

Bedrijven onderschatten blootstelling data in de cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2120 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
McAfee contact  

Logo McAfee

McAfee sociaal  


McAfee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl