Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 158 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Trends die de toekomst van beveiligingstechnologie bepalen

Tyco presenteert toekomstvisie tijdens 13e ASIS European Security Conference & Exhibition in Den Haag

Tyco Integrated Fire & Security, specialist op het gebied van brandbeveiligings- en veiligheidsoplossingen, benoemt de belangrijkste trends die de komende jaren doorslaggevend zijn voor de Europese beveiligingsbranche. In een paneldiscussie tijdens de Europese conferentie van ASIS International afgelopen woensdag, onderstreepte Roland Billeter, President bij Tyco, geïntegreerde systemen, video-analyse en convergentie als de belangrijkste aandachtspunten.

“Bedrijven moeten er rekening mee houden dat macro-economische trends, zoals urbanisatie, economische onzekerheid en een toenemende beroepsbevolking, invloed hebben op de samenleving en op de beveiligingsbranche. Bedrijven hebben als gevolg van het veranderende beveiligingslandschap een steeds grotere behoefte aan innovatie en aanpassing. Van beveiligingssystemen wordt verwacht dat deze zorgen voor verbeterde veiligheid en kostenefficiëntie en dat ze tegelijkertijd de bedrijfscontinuïteit ondersteunen en verbetering brengen”, zegt Roland Billeter, President bij Tyco.

Naast Roland Billeter, bestond het discussiepanel uit Ray Mauritsson, CEO bij AXIS Communications en Ruben Wegman, CEO bij Nedap. De belangrijkste conclusies uit de paneldiscussie zijn:

-        De behoefte aan uitwisselbare, geïntegreerde systemen is overduidelijk nu traditionele op zichzelf staande systemen hebben bewezen niet toereikend te zijn en organisaties beperken in de beheersing van risico en de verzekering van compliance.

-        Het gebruik van video-analyseapplicaties zal toenemen en bovendien zullen deze op nieuwe, innovatieve manieren worden ingezet om bedrijfsinzichten te verkrijgen en de efficiency op de beveiligingsafdeling te verhogen.

-        De verwachting is dat fysieke en op IP gebaseerde beveiliging zal worden geïntegreerd met verschillende veiligheids- en beveiligingssystemen, beheerd vanaf een centraal management-platform.

-        Nu klanten op zoek zijn naar manieren om maximaal rendement te behalen, zullen zij zich richten op operationele efficiency-voordelen en op de totale kosten voor beheer. Legacy-systemen moeten worden geïntegreerd in nieuwe systemen. Klanten zoeken naar leveranciers die wereldwijd ondersteuning kunnen bieden, kennis hebben van projectmanagement en goede service en training bieden.

-        Om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen, zullen solide fysieke beveiligingsoplossingen geïmplementeerd moeten worden, die geïntegreerd zijn met IT-veiligheidsoplossingen. Deze geïntegreerde oplossingen zullen het risico verminderen op verlies of diefstal van vertrouwelijke informatie die bewaard wordt op de verschillende mobiele apparatuur.

-        Georganiseerde misdaad blijft een grote zorg binnen de supply chain. Nieuwe distributiekanalen, grensoverschrijdende mobiliteit en de omloop van producten dragen allemaal bij aan de toename van diefstal door georganiseerde criminele groeperingen. Technologieën zoals toegangscontrole, HD Video en automatische kentekenherkenning zullen helpen om deze dreiging te beperken.

-        De overstap van analoge naar digitale technologieën zal snel toenemen. Digitale voordelen zoals op IP gebaseerde verbindingen, high definition camera’s en digitale beeldverwerking stellen organisaties in staat om gebeurtenissen gedetailleerd te monitoren en vast te leggen. Deze ontwikkelingen zorgen voor een niveau van alertheid en controle dat voorheen ondenkbaar was.

Naast de paneldiscussie toonde Tyco ook haar geïntegreerde beveiligingsoplossingen tijdens de conferentie, met de nadruk op het nieuwe portfolio met op de cloud gebaseerde Video Surveillance as a Service-oplossingen en haar Physical Security Information Management (PSIM) platform.

“PSIM heeft aan populariteit gewonnen, waarschijnlijk door ‘light’-versies die geschikt zijn voor beveiligingsuitdagingen op kleinere schaal. Implementatie op kleine schaal kan onmiddellijk voordeel opleveren, maar als het systeem niet schaalbaar is, kan het een dure optie zijn. Door beveiligingsrisico’s en dure beveiligingsprocessen te analyseren, onderbrekingen in bedrijfsvoering te vermijden en PSIM-gegevens te gebruiken in de belangrijkste bedrijfsprocessen, hebben organisaties de kans om een ander investeringsmodel aan te wenden”, voegt Billeter toe.

Tyco was de hoofdsponsor van de conferentie van dit jaar.

Tags  
Laatste van Tyco Integrated Fire & Security  
Tyco Integrated Fire & Security stelt Hans Oomes aan als Commercial Director Benelux

Tyco Retail Solutions neemt ShopperTrak over

Tyco implementeert IQ Messenger in Willem-Alexander Kinderziekenhuis van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 158 dagen
Tyco Integrate.. contact  

Logo Tyco Integrated Fire & Security

  +31 88 260 2600
  tifsnl@tycoint.com
  www.tyco.nl
Tyco Integrate.. sociaal  


Tyco Integrate.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Cisco
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Extreme Networks
Logo IFS
Logo Pegasystems
Logo Unit4
Logo Motiv ICT Security
Logo VSL
Logo Schneider Electric
Logo Cisco
Logo Ivanti
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89561 persberichten
- 5812 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8937 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau