Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 102 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: P&B Communicatie

De nieuwe Workabout Pro 4 mobiele computer van Motorola Solutions: uitgerust voor vandaag, klaar voor de toekomst

Nieuwe robuuste handheld beschikt over hetzelfde modulaire ontwerp waarmee Motorola Solutions al meer dan 20 jaar de markt domineert.

Utrecht, 3 april 2014De nieuwe, robuuste Workabout Pro 4 mobiele computer van Motorola Solutions is een product met een zeer sterk doorgevoerde modulaire opzet. Hierdoor kunnen organisaties het apparaat optimaal aanpassen aan de specifieke vraag van mobiele gebruikers. De ergonomische Workabout Pro 4 is de enige mobiele computer met modules voor het lezen van RFID-tags met lage, hoge of ultra hoge frequenties (LF, HF en UHF). De nieuwe generatie Workabout Pro serie, waartoe deze mobiele computer behoort, heeft een uniek, flexibel ontwerp. Bedrijven kunnen vrijwel alle belangrijke functies van het apparaat opwaarderen en zo gebruikmaken van de nieuwste technologieën door eenvoudig en eigenhandig de betreffende modules te vervangen.

KEY FACTS
  • De lichtgewicht Workabout Pro 4 is speciaal ontworpen voor productieomgevingen, transport en logistiek, distributiecentra, field services en overheden en is ideaal voor ‘voice picking’, controle op distributie, onderhoud van auto’s en ondersteunig van specialistisch onderzoek op afstand. Deze mobiele computer zorgt voor een sterke verbetering van productiviteit en service.
  • Met de scherpe prijsstelling, het grote display en de uitgebreide scanningmogelijkheden krijgen klanten de beschikking over een nieuwe mogelijkheid naast de bestaande mobiele computerseries van Motorola Solutions de MC3000 en de MC9000.
  • Onderzoek wijst uit dat bedrijven kunnen besparen op hun Total Cost of Ownership (TCO) door te kiezen voor robuuste bedrijfsapparaten voor specifieke applicaties. Modulaire architectuur maakt verdere reductie van de TCO van de Workabout Pro 4 mogelijk doordat opwaardering van verschillende functionaliteiten de levensduur van het apparaat kunnen verlengen.
  • Bedrijven kunnen zelf kiezen met welke ‘data capture’-technologie en ‘voice picking’-applicaties ze hun Workabout Pro 4 willen uitrusten en hebben daarbij de beschikking over nieuwe scanmogelijkheid, RFID, camera en ‘voice-modules’
  • De Workabout Pro 4 is compatible met eerdere versies als het gaat om bestaande ondersteunende accessoires en de meeste Workabout Pro 3 partnermodules. Hiermee biedt Motorola Solutions zekerheid als het gaat om eerdere investeringen.
  • Motorola’s Primary Service maximaliseert de prestaties van de Workabout Pro 4 met eenvoudige toegang, snelle reparatie en deskundige ondersteuning. Met Mobility Lifecycle Management services kunnen klanten hun complexe omgeving met verschillende apparatuur beheren en optimaliseren.
ONDERSTEUNENDE QUOTES

Casper Zweers, Country Manager Benelux, Motorola Solutions: “Omdat bedrijven constant veranderen en mobiele technologie zich verder ontwikkelt, blijft Motorola Solutions de Workabout Pro series verder doorontwikkelen. Het resultaat is de Workabout Pro 4 met nieuwe eigenschappen en verbeterde prestaties. Doordat de serie ontwikkeld is vanuit het principe van modulair ontwerp hebben kostenbewuste organisaties de flexibiliteit om de functionaliteit aan te schaffen die ze vandaag nodig hebben, terwijl ze in de toekomst eenvoudig andere mogelijkheden kunnen toevoegen.”Fotobijschrift: De Workabout Pro 4 van Motorola Solutions is een lichtgewicht mobiele computer die speciaal is ontworpen voor productieomgevingen, transport en logistiek, distributiecentra, field services en overheden. Het apparaat biedt diverse scanmogelijkheden, voice picking, RFID en een camera.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Website: Workabout Pro 4

Website: Motorola Solutions Mobile Computers          

Facebook: Motorola Solutions

Over Motorola Solutions
Motorola Solutions is de toonaangevende aanbieder van zakelijke en bedrijfskritische producten en diensten op het gebied van communicatie voor zowel ondernemingen als overheden. Dankzij maatgevende communicatietechnologie en innovaties helpt Motorola Solutions klanten op hun best te zijn, juist op momenten die er toe doen. Motorola Solutions staat genoteerd op de New York Stock Exchange onder de naam MSI. Kijk voor meer informatie op motorolasolutions.com en breng voor recent nieuws een bezoek aan het media center of neem een abonnement op de news feed.

###

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie en illustratiemateriaal in high res kunt u contact opnemen met:

Susanne Stier
Motorola Solutions
T: +49 (0) 6126 - 9576502
M: +49 (0) 172 - 6161773
Susanne.Stier@motorolasolutions.com

Anne-Marie Brouwer
P&B Communicatie
T: +31 (0)345 - 68 27 34
M: +31 (0)651 - 186628
media@penb.nl

MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS en de Stylized M Logo zijn (geregistreerde) handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC en worden onder licentie gebruikt. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. © 2012 Motorola, Inc. Alle rechten voorbehouden.
Laatste van Motorola Solutions Netherlands B.V.  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 102 dagen
Motorola Solut.. contact  

Logo Motorola Solutions Netherlands B.V.

  Liesbeth Misero
  0182 - 593988
  liesbeth.misero@motorolasolutions.com
  www.motorolasolutions.com
Motorola Solut.. sociaal  


Motorola Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl