www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2125 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Onderzoek toont aan dat bedrijven in EMEA hun investeringen in bedrijfsapplicaties opvoeren, waarbij ‘Transformers’ veel vaker de gewenste resultaten bereiken

Onderzoek onder 1.000 IT-beslissers door Riverbed en Loudhouse geeft aan dat bedrijven er vaak niet in slagen om het potentieel van hun strategische IT-implementaties te realiseren; ‘Transformers’ boeken daarentegen twee keer hogere succespercentages

Transformers begrijpen het belang van goed presterende netwerken en applicatie-infrastructuren voor het maximaliseren van de resultaten van investeringen in applicaties en technologie


Hoofddorp, 26 maart 2014 - Uit een nieuw onderzoek blijkt dat slechts één op de vier bedrijven (25%) in EMEA voldoet aan de definitie van ‘Transformer’: een bedrijf dat aangeeft dat zij haar IT-infrastructuur als aanjager gebruikt voor ‘innovatie excellence’. Het succes van Transformers blijkt uit een reeks van metrieken, waaronder:
  • 70% van alle Transformers verwacht binnen twee tot drie jaar een return on investment (ROI) te realiseren op alle of de meeste nieuwe technologische investeringen. Bij niet-Transformers ligt dit percentage op 57%.
  • 61% van alle nieuwe applicaties of IT-diensten die de afgelopen 12 maanden werden geïntroduceerd, worden door Transformers als een doorslaggevend succes beschreven, versus 52% voor niet-Transformers.
  • 29% van alle Transformers beschouwt meer dan drie kwart van al hun projecten als een succes. Voor niet-Transformers bedraagt dit percentage 16%.
  • Transformers zijn het meest geneigd tot het evalueren van verschillende aspecten van hun netwerk of applicatie-infrastructuur. 77% van alle Transformers heeft reeds een consolidatie- of optimalisatieproject voor hun datacenter voltooid of is bezig met de implementatie daarvan, versus 49% voor niet-Transformers.
Dit zijn de bevindingen van een onderzoek onder meer dan 1.000 IT-beslissers bij bedrijven in verschillende verticale markten en 10 regio’s in EMEA – de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, het Midden-Oosten, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zwitserland. Het onderzoek werd in 2013 in opdracht van Riverbed Technology uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Loudhouse om een beter begrip te krijgen van de effectiviteit waarmee bedrijven nieuwe technologieën omarmen en de waarde daarvan optimaliseren. Het volledige rapport ‘The Transformers: How to ensure ROI on innovation investments’ is hier beschikbaar.

De kracht van verandering inzetten gaat niet vanzelf
“Het tempo waarmee de veranderingen op het gebied van zakelijke technologie zich opeenvolgen, is de afgelopen vijf jaar verbluffend hoog geweest”, aldus Willem Hendrickx, senior vice president sales EMEA bij Riverbed. “Social media, Big Data, mobiliteit en cloud computing hebben de traditionele bedrijfsmodellen op hun kop gezet. Directieleden zien in deze nieuwe technologieën belangrijke kansen om te innoveren, de efficiëntie te verbeteren en om gedifferentieerde klantenervaringen te bieden in uiterst concurrerende markten. De uitdaging is echter om te waarborgen dat het implementeren van ‘the next big thing’ telkens resulteert in maximale voordelen en optimale waarde voor de onderneming. Of bedrijven hier in de praktijk in slagen, is de belangrijkste vraag waarop dit onderzoek een antwoord moest bieden.”

De manier om de hoogste ROI op innovatie investeringen te realiseren: Betere IT voorbereiding
Uit het onderzoek blijkt dat het aantal investeringen in nieuwe bedrijfsapplicaties en technologieën de afgelopen twee jaar binnen EMEA drastisch is toegenomen. 82 procent van alle IT-beslissers zegt een steeds hoger percentage van hun budget aan nieuwe bedrijfskritische applicaties te besteden. Gemiddeld wenden ze 25 procent van hun IT-budget aan voor de implementatie van nieuwe technologieën en andere innovaties. Dit geldt met name voor cloud computing (59%), social media (45%) en de ontwikkeling van mobiele applicaties (44%).

De onderzoeksresultaten geven echter ook aan dat ondanks de belofte om de bedrijfsperformance te verbeteren, nieuwe applicaties voor veel organisaties (44%) niet aan de performanceverwachtingen voldoen. De bedrijven in kwestie worden hierdoor met hoge kosten opgezadeld. Uit het onderzoek blijkt dat Transformers niet alleen meer succes hebben met de grootschalige implementatie van belangrijke bedrijfsapplicaties, maar ook dat ze een betere voorbereiding treffen om het succes van deze implementaties te waarborgen. Dit geldt met name voor hun IT-infrastructuur en uiteenlopende performance-aspecten daarvan.

“Het onderzoek wijst erop dat een significante minderheid – de Transformers – nieuwe technologie op effectieve wijze weet in te zetten en erin slaagt om hun investeringen in betere bedrijfsperformance te vertalen”, aldus Hendrickx. “Transformers onderkennen het belang van goede performancenetwerken en applicatie-infrastructuren voor het maximaliseren van de resultaten van investeringen in applicaties en andere technologieën. Deze modelbedrijven weten de productiviteit bedrijfsbreed te verhogen en verwachten daarnaast in een korter tijdsbestek ROI te realiseren.”

Wat onderscheidt Transformers van niet-Transformers?
Transformers geloven in de transformerende kracht van technologie. Ze zijn meer geneigd om technologie als aanjager van innovatie te beschouwen (66%) dan niet-Transformers (40%). Daarnaast hebben zij waarschijnlijk hun investeringen in bedrijfskritische applicaties de afgelopen twee jaar opgevoerd (88%) in tegenstelling tot niet-Transformers (78%).

Transformers begrijpen daarnaast dat het alleen mogelijk is om de beloften van nieuwe technologie in te lossen door deze te optimaliseren voor de moderne, wereldwijd verbonden IT-omgeving. De kans is groot dat Transformers de afgelopen 12 maanden verschillende aspecten van netwerkprovisioning hebben geëvalueerd, zoals datacenters (48% versus 38%), hosting / uitbesteding van het netwerkbeheer (51% versus 38%), capaciteit (52% versus 44%) en storage (56% versus 47%). Daarnaast hebben Transformers waarschijnlijk al een consolidatie- of optimalisatieproject voor hun datacenter voltooid (36%) of zijn bezig met de implementatie daarvan (41%). Bij niet-Transformers liggen deze percentages op respectievelijk 15% en 34%.

----------

Opmerkingen voor redacteuren
Voor het onderzoek werden 1.012 IT-beslissers ondervraagd die actief waren binnen bedrijven met meer dan 1.000 werknemers. Deze bedrijven waren in verschillende markten actief in tien belangrijke regio’s en landen binnen EMEA – de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, het Midden-Oosten, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Het Riverbed Transformers Report kan hier worden gedownload. Informatiebladen met gedetailleerde regionale onderzoeksgegevens zijn op verzoek beschikbaar.

Over Riverbed
Riverbed is met een jaaromzet van meer dan 1 miljard dollar leider in Application Performance Infrastructure. Het bedrijf is leverancier van het meest complete platform voor Location-Independent Computing. Deze technologie zet locatie en afstand om in concurrentievoordeel door IT-afdelingen in staat te stellen om applicaties en bedrijfsgegevens flexibel te hosten op de meest optimale locaties. Op deze manier kunnen ze waarborgen dat applicaties naar verwachting performen, dat gegevens altijd op het juiste moment beschikbaar zijn en dat performanceproblemen worden gedetecteerd en verholpen voordat ze de activiteiten van eindgebruikers kunnen verstoren. Onder de meer dan 25.000 klanten van Riverbed bevinden zich 97% van alle Fortune 100-bedrijven en 95% van alle Forbes Global 100-ondernemingen. Raadpleeg voor meer informatie www.riverbed.com

Over Loudhouse
Het in Londen gevestigde Loudhouse is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat zich specialiseert in technologie en professionele dienstverlening. www.loudhouse.co.uk

Meer informatie
Marcommit PR
Denise van Ooijen
035-5822730
riverbed@marcommit.nl

Riverbed en alle productnamen, dienstennamen en logo’s van Riverbed die in dit document worden gebruikt zijn merken van Riverbed Technology, Inc. Alle overige merken die in dit document worden gebruikt vormen het eigendom van hun respectieve eigenaars.
Eerder van Riverbed  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2125 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl