www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 18 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

CommVault maakt databeveiliging in de cloud mogelijk voor netwerken van meer dan tweehonderd serviceproviders wereldwijd

  • Samenwerking maakt verschuiving naar publieke cloud-infrastructuren eenvoudiger
  • Investeringen in de CommVault Cloud Solutions Group verminderen tijd, kosten en risico’s voor het inzetten van nieuwe cloud-oplossingen
  • API-integraties stellen providers in staat gebruik te maken van webgebaseerde self-service portals, workflow automation, efficiënt dataverkeer en snelle bescherming van virtuele workloads
Utrecht, 24 maart 2014 – Het Simpana® 10-softwareplatform van CommVault (Nasdaq: CVLT) is hét platform voor meer dan tweehonderd gecertificeerde serviceproviders. Het platform biedt cloud-oplossingen voor miljoenen klantsystemen wereldwijd en beschermt honderden petabytes aan data.

CommVault initieert zijn drieledige cloud-businessstrategie die voortbouwt op zijn toonaangevende rol in software-innovatie. De strategie maakt – dankzij relaties met serviceproviders – het beveiligen van de transitie van serviceproviders en hun klanten naar cloud computing eenvoudiger. Hiertoe maakt CommVault gebruik van één softwareplatform voor de meest efficiënte cloud-infrastructuren en breidt het zijn marktbereik uit via een breed cloud-ecosysteem en door aanvullende investeringen in zijn Cloud Solutions Group. CommVault investeerde al vroeg in cloud-technologie om zo in te spelen op de enorme veranderingen die nu plaatsvinden op het gebied van IT-gebruik en IaaS.

“De dynamiek in onze branche verandert razendsnel nu organisaties in rap tempo cloud-diensten in gebruik nemen. CommVault biedt klanten en partners alles wat nodig is voor databeveiliging naar de cloud, in de cloud en van cloud naar cloud”, zegt N. Robert Hammer, voorzitter, president en CEO van CommVault. “Simpana-software voorziet klanten van een uniek, enkelvoudig platform dat inzicht biedt in alle data binnen een heterogene organisatie. De schaalbaarheid, veiligheid, automatiseringsmogelijkheden en reporting-opties van Simpana 10 zijn ongeëvenaard en maken het gebruik van de meest efficiënte cloud-infrastructuren mogelijk.”

Om flexibiliteit, schaalbaarheid en operationele efficiency te leveren voor zowel partners als eindgebruikers, heeft CommVault Simpana-software ontwikkeld als een van de meest open cloud-databeheerplatformen die er bestaan. De technologie van CommVault is geïntegreerd in een divers aantal storagetechnologieën, cloud-infrastructuurplatformen, besturingssystemen, hypervisors en enterprise-applicaties. De technologie voorziet daarbij via één platform in consistente management- en reporting-tools en in een bedrijfsbreed inzicht in data binnen heterogene omgevingen.

Datamanagement-as-a-Service voor leveranciers en klanten

Bedrijven van elke omvang en in diverse sectoren nemen steeds sneller cloud-infrastructuren in gebruik  met meer snelheid en meer flexibiliteit voor minder kosten. CommVault speelt met zijn partnercommunity in op deze trend. Klanten die aan het kijken zijn of ze hun IT-omgeving kunnen verhuizen naar de cloud, vertrouwen op serviceproviders die helpen bij het migreren, beheren en beveiligen van hun cloud-infrastructuren. CommVault werkt samen met een breed scala van serviceproviderpartners voor het effectief leveren van Datamanagement-as-a-Service-oplossingen, gebaseerd op Simpana-software – in diverse landen en verticale sectoren, en met verschillende afneemmogelijkheden. De strategie van het bedrijf versnelt de adoptie van cloud computing dankzij drie factoren.
  • De meest efficiënte cloud-infrastructuren – Dankzij een single-software platform-aanpak zijn CommVault-partners in staat dezelfde workloads te draaien op vijftig procent minder infrastructuur dan bij concurrenten. Deze aanpak verbetert de arbeidsproductiviteit en versnelt de time-to-revenue voor nieuwe productaanbiedingen. CommVault stelt serviceproviderpartners in staat een volledig portfolio van cloud-datadiensten te gebruiken – op het gebied van back-up, archivering, disaster recovery en search – binnen een single-software platform en zo het maximale te halen uit een gedeelde infrastructuur. Via API-integraties voorzien serviceproviders in volledig webgebaseerde self-service portals, workflowautomatisering, efficiënte dataverhuizing en snelle beveiliging van virtuele workloads voor superieure klantervaringen.
  • Marktuitbreidingen via een breed cloud-ecosysteem – Toonaangevende leveranciers die Simpana-software in hun cloud-oplossingsportfolio hebben geïntegreerd, zijn onder meer Microsoft Windows Azure, Amazon S3 en Glacier, NetApp en Rackspace. De CommVault-mogelijkheden op het gebied van cloud reiken van private tot publieke en hybride cloud-infrastructuren, en van datacenters tot perifere devices. Hierdoor biedt het bedrijf de breedste en meest winstgevende keuzes voor klanten en leveranciers.
  • Investeringen in de Cloud Solutions Group – CommVault breidt zijn partnercompetenties uit door expertise op het gebied van cloud en de inzet van ‘collaborative engagement’-modellen die de tijd, kosten en risico’s bij het opstarten van nieuwe cloud-oplossingen sterk verminderen. Voor organisaties die vastzitten aan in-house expertise, resources of budgetten en het allemaal zelf moeten doen, kan CommVault de succeskans vergroten door het definiëren, ontwikkelen en leveren van nieuwe, cloud-gebaseerde oplossingen.
“Bij het ontwikkelen van onze cloud-oplossingsaanpak namen we niet alleen de technologische behoeften van onze serviceproviderpartners in ogenschouw, maar ook hun zakelijke wensen. We brengen beide op een lijn om de partners in staat te stellen zowel bestaande klanten als prospects beter te bedienen”, zegt Gerry Sillars, vicepresident Cloud Solutions Group van CommVault. “Dit stelt CommVault in staat om nieuwe markten te betreden en het past binnen een bredere strategie van samenwerken met sleutelpartners wereldwijd.”

“Door Simpana-software te implementeren met Windows Azure-storage, stellen serviceproviders hun klanten van elke omvang in staat data te beschermen, te archiveren en te beheren, en er veiliger en efficiënter toegang toe te krijgen”, zegt Vibhor Kapoor, directeur Productmarketing Windows Azure bij Microsoft. “Deze combinatie kan een centrale opslaglocatie voor zowel beveiligde als gearchiveerde datakopieën omvatten voor kritische applicaties als Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Active Directory, SQL Server, Windows, IBM Notes en IBM Domino. Klanten profiteren van de voordelen van snel en eenvoudig informatie zoeken, en van compliancy. Dit zorgt voor een flexibele, schaalbare en responsieve infrastructuur.”

“NetApp wil het bouwen van cloud-oplossingen voor zijn serviceproviders vereenvoudigen”, zegt Gary Hocking, directeur van de serviceprovidergroep bij NetApp. “Hiervoor is het nodig om nauw samen te werken met onze technologische partners om serviceproviders in staat te stellen consistent functierijke diensten te leveren aan hun klanten. CommVault heeft ons vanaf de start van de op cloud gerichte business van NetApp geholpen, nu zo’n vier jaar geleden. Vandaag dat moment zijn onze technologieën samen succesvol in gebruik bij meerdere serviceproviders wereldwijd.”

Achtergrond
Volg ons
Over CommVault
Beter en effectiever invulling geven aan de huidige en toekomstige behoeften op het vlak van datamanagement. Dit is de visie op basis waarvan CommVault Singular Information Management-oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen ontwikkelt. Organisaties hebben met de unieke single-platformarchitectuur van CommVault ongekende controle over datagroei en de kosten en risico’s. De Simpana-softwaremodules van CommVault werken naadloos samen en delen hun code en functieset. Hierdoor bieden ze krachtige mogelijkheden voor databack-up, archivering, replicatie, zoeken en resource-beheer. Elke dag opnieuw kiezen bedrijven voor de ongeëvenaarde efficiency, prestaties, betrouwbaarheid en controle die alleen CommVault levert. CommVault heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Oceanport, New Jersey. Meer informatie is te vinden op www.commvault.com.

Voor meer informatie:
CommVault
Liem Nguyen
Tel.: +1 732-728-5370
E-mail: lnguyen@commvault.com
@liemnguyen

Kevin Komiega
Tel.: +1 978-834-6898
E-mail: kkomiega@commvault.com
@kevinkomiega

Progress Communications
Lianne van Dijk
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: commvault@progresscommunications.nl
www.persberichtonline.nl
Laatste van Commvault Systems International BV  
Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

Commvault onthult eenvoudig en lucratief partnerprogramma

Commvault en DMP bundelen krachten in EMEA
Zyxel introduceert nieuwe multigigabit switch voor thuiswerkers

PA Consulting rondt investering door Jacobs af

Vanboeijen zet grote stap in zorginnovatie met ‘Zorghuis van de Toekomst’ van PQR

Scaleway organiseert Breakathon - een uniek community-event om prestaties van Kubernetes Kapsule te testen

D-Link Benelux stelt Twan Huisman aan als Country Sales Manager

Infoblox lanceert Cloud Specialization programma met voordelen voor SaaS Partners

CyberArk plaatst Identity Security nog centraler in het beperken van cyber-risico’s

Partijprogramma’s missen visie op rol overheid bij digitalisering
Motorsport Games neemt Luminis dochterbedrijf Studio 397 over

Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

SMS gateway van Spryng: Momenteel een uitkomst voor retailers

Lightspeed introduceert ‘Winkelen op afspraak’ en biedt retailers zekerheid rondom heropening

'Nieuw' kabinet toont vertrouwen techkampioenen

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Zeven op de tien organisaties rapporteert nieuwe security-uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar slechts een derde beschouwt cybersecurity als topprioriteit voor 2021

Appronto breidt team flink uit

TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

KnowBe4-onderzoek: in organisaties met een goede security-cultuur vertonen medewerkers veiliger gedrag

Een derde werknemers overweegt nieuwe baan als gevolg van pandemie

Micro Focus Universe 2021, High Tech – Low Drama evenement voor 40.000 klanten

Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Caspar Visch nieuwe CFO Global Talk

Maandalert Woningmarkt | maart 2021, Verhuisbewegingen en prijsontwikkeling
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 18 dagen
Commvault Syst.. contact  

Logo Commvault Systems International BV

  +31 30 711 7200
  www.commvault.com
Commvault Syst.. sociaal  


Commvault Syst.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90533 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9820 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl