www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 140 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Team51 belegt testen bij on demand testteam Specialisterren

Utrecht, 17 maart 2014 Team51, specialist in ontwikkeling en onderhoud van applicaties voor uitgevers, schakelt testorganisatie Specialisterren in. Het eerste project bestaat uit educatieve apps voor Infinitas Learning. Specialisterren test de stabiliteit en kwaliteit van de applicaties op alle devices en browsers. Naar verwachting duurt dit project drie maanden. In deze periode zal Team51 on demand testcapaciteit van Specialisterren inschakelen.

Mede dankzij de samenwerking met Specialisterren kan Team51 focussen op de core business. De organisatie is gespecialiseerd in design en ontwikkeling van tablet gerelateerde services. Door het testen extern te beleggen professionaliseert Team51 haar dienstverlening. Specialisterren hanteert de Testfactory aanpak, waarbij het testwerk vanuit het testcentrum in Utrecht wordt uitgevoerd. Dit sluit naadloos aan op de Agile ontwikkelmethode die Team51 inzet bij de ontwikkeling van apps. De testers van Specialisterren sluiten bij elke sprint aan om de opgeleverde functionaliteit te testen.

Roel Nuyts, oprichter/eigenaar van Team51: “De samenwerking met Specialisterren bevalt heel goed. Hiermee hebben we ons zevenkoppig team uitgebreid met testexpertise. Het is super dat Specialisterren hoogwaardige tests voor relatief kleine organisaties toegankelijk maakt. Wij zijn nu in staat om hetzelfde aanbod te bieden als grotere concurrenten. We zijn overtuigd van de meerwaarde van extern testen en bieden in toekomstige offertes de dienstverlening van Specialisterren standaard aan.”

Sjoerd van der Maaden, directeur/oprichter van Specialisterren: “Het succes van de applicaties die Team51 ontwikkelt, valt of staat met een uitstekende werking. Dit is precies wat wij testen. De apps voor Infititas Learning gaan dienen als basis tijdens lessen in het voortgezet onderwijs. De aandacht van de leerlingen mag natuurlijk niet verslappen, zeker niet door een bug. Ook bij deze doelgroep is het cruciaal dat de software naar behoren werkt. We zijn blij dat Team51 voor ons gekozen heeft en zelf aangeeft dat testen geen ondergeschoven kindje mag zijn.”

-------

Over Team51
Team51 ontwikkelt en onderhoudt tablet gerelateerde services voor uitgeverijen. Daarbij streeft de organisatie naar een optimale customer experience. Team51 is gespecialiseerd in design en ontwikkeling en zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen en platforms. Dankzij jarenlange ervaring weten de multidisciplinaire teams telkens unieke en baanbrekende producten te lanceren in de digitale uitgeverswereld. Voorbeelden hiervan zijn Noordhoff in Nederland en Liber in Zweden en Plantijn in België. Voor meer informatie: www.team51.nl

Over Specialisterren
Specialisterren is de Nederlandse specialist voor software testen op basis van de Test Factory aanpak. Vanuit het testcentrum te Utrecht worden applicaties, online software, portals, webwinkels en mobiele toepassingen getest. Specialisterren werkt met een unieke formule waarin een hoog kwaliteitsniveau, scherpe tarieven en maatschappelijk verantwoord ondernemen samenkomen. Ieder lid van het team van testconsultants, bestaande uit testoperators, testengineers en testanalisten, heeft kenmerken van autisme. Juist het concentratievermogen en oog voor detail dat hierbij horen, staan garant voor snellere en betere testresultaten. Hiermee heeft Specialisterren een sterke marktpositie ingenomen. In de branches retail, finance, healthcare en media hebben partijen als Wegener, RTL Nederland, Delta Lloyd, Bol.com reeds gekozen voor de unieke kenmerken van deze formule. Meer informatie: www.specialisterren.nl.

Specialisterren heeft haar kennis en ervaring op het gebied van testen gebundeld in het whitepaper ‘Top testprestaties binnen agile’. Het whitepaper belicht de keuzemogelijkheden om testen binnen agile ontwikkeltrajecten beter te beleggen. Het whitepaper is te downloaden via: http://specialisterren.nl/_literature_110323/whitepaper_-_Agile.

Meer informatie
Marcommit PR
Pauline van Die
035-5822730
pauline@marcommit.nl
Tags  
Laatste van Specialisterren BV  
Team51 belegt testen bij on demand testteam Specialisterren

Hein Masseling versterkt managementteam Specialisterren

Functionele acceptatietest aandachtspunt testen binnen agile
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 140 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Specialisterre.. contact  

Logo Specialisterren BV

Specialisterre.. sociaal  


Specialisterre.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers