www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2217 dagen geleden)
Bedrijf:

A-ware Food Group kiest voor ERP pakket Infor M3 en Alfa-Beta Solutions

Implementatie van Infor M3 en IBM Cognos voor het optimaliseren van het bedrijfsproces en de managementinformatie.

Arnhem, 13 maart 2014 –  A-ware Food Group gaat een langdurige samenwerking aan met Alfa-Beta Solutions, kennispartner en system integrator voor ERP- en BI-oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. Alfa-Beta Solutions implementeert binnen dit familiebedrijf, gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken en transporteren van kaas, het ERP-pakket Infor M3 en de Business Intelligence oplossing IBM Cognos. Met deze pakketten wordt het gehele bedrijfsproces vastgelegd, waardoor processen nog beter kunnen worden gemonitord en managementinformatie sneller voorhanden is.

Het dienstenpakket van A-ware Food Group is veelomvattend waardoor specifieke eisen aan een ERP oplossing worden gesteld. A-ware Food Group heeft om deze reden voor het leidende softwarepakket in de voedingsmiddelenindustrie Infor M3 gekozen. Daarnaast wordt Infor M3 veel  gebruikt als ERP oplossing in de Zuivel. “A-ware Food Group werkt voor de implementatie van dit pakket nauw samen met Alfa-Beta Solutions, omdat zij veel ervaring heeft met de zuivelsector en in het bijzonder de kaasketen.” Aldus Roeland Tjebbes, als CFO van A-ware Food Group verantwoordelijk voor ICT. “Hen hoef je niet meer te leren wat kaas produceren en rijpen inhoudt en welke eisen dit stelt aan de implementatie van een ERP-pakket”.

“Wij zijn heel trots dat wij A-ware Food Group als klant mogen verwelkomen”, aldus Frank Resink, directeur Alfa-Beta Solutions. “Wij helpen graag met het realiseren van de groeiambities van A-ware Food Group. De combinatie van de functioneel rijke ERP-oplossing Infor M3 en onze ervaring met het implementeren in de zuivelindustrie moet eind 2014 leiden tot het in gebruik nemen van de nieuwe kaasfabriek in Heerenveen.”

Infor M3 heeft een zeer goede fit, onder andere vanwege de vergaande ondersteuning van variabel stuksgewicht (kg/stuk) van de kaas, waaronder indroog en veroudering en de daarmee gepaard gaande waardeontwikkeling. Hierdoor neemt het inzicht in de integrale marge van de gehele keten van melk tot en met de verpakte kaas op het schap toe en kan A-ware Food Group nog beter geïnformeerd acteren in de markt. A-ware Food Group kan met de implementatie van Infor M3 op basis van partijkenmerken de vloeibare stromen en de kaas optimaal toewijzen aan de vraag. Belangrijk is ook de ondersteuning van THT, denk hierbij aan klantspecifieke THT regels, plannen op THT en automatisch op THT blokkeren en vrijgeven van partijen. Daarnaast is het eenvoudig om Infor M3 te koppelen met in de zuivel bekende productie-, WMS en TMS systemen (zoals AGV’s, pasteurs, verpakkingslijnen, afvullijnen, etc.)

Alfa-Beta Solutions
Alfa-Beta Solutions voorziet bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie van bedrijfssoftware, die zich volledig richt op de kernactiviteit van deze industrie. Wij implementeren en leveren een totale oplossing waarin Enterprise Resource Planning (ERP) en Management Informatie (BI) centraal staan. De succesvolle implementaties die door Alfa-Beta Solutions zijn afgerond kenmerken zich door een snelle ROI, pragmatisme en inzet van consultants die inhoudelijk verantwoordelijkheid nemen in het proces. De ERP oplossing is afkomstig van Infor. Deze bedrijfssoftware is vanaf de grond opgebouwd met de karakteristieken van voedingsmiddelenbedrijven in het achterhoofd: de software vereenvoudigt complexe processen, anticipeert op de klantvraag en kan gemakkelijk meegroeien of veranderen met het bedrijf. De brede functionaliteit kent een grote diepgang welke een antwoord geeft op alle complexe vraagstukken die binnen de feed – en foodindustrie spelen.

Alfa-Beta Solutions BV
Meester BM Teldersstraat 5
6842 CT Arnhem
www.alfa-beta-solutions.nl

T. +31 (0)26 38 99 555
M. +31 (0)6 29 28 85 80
E: informatie@alfa-beta-solutions.nl
Laatste van Alfa-Beta Solutions BV  
Wijngaard Kaas live met Infor M3

De Dessert Meesters up and running met M3 in recordtijd van 4 maanden

A-ware Food Group kiest voor ERP pakket Infor M3 en Alfa-Beta Solutions
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2217 dagen
Alfa-Beta Solu.. contact  

Logo Alfa-Beta Solutions BV

Alfa-Beta Solu.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88079 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7734 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau