www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

LeaseWeb breidt hardware partnerships uit en voegt Huawei toe aan dedicated server portfolio

Amsterdam, 11 maart 2014 - LeaseWeb, een van de grootste hostingproviders ter wereld met een productportfolio variërend van cloud computing tot on-demand dedicated servers en managed hosting, is een partnership aangegaan met Huawei. De samenwerking houdt in dat LeaseWeb de servers van Huawei als configuratieoptie toevoegt aan zijn dedicated server productlijn – naast andere merken zoals Dell, HP en IBM.

Door toevoeging van het merk Huawei aan LeaseWeb’s dedicated server productlijn, wordt het keuzeaanbod voor gebruikers uitgebreid. Klanten van LeaseWeb zijn namelijk vrij om te kiezen welk merk servers zij willen gebruiken wanneer zij een dedicated hosting oplossing inrichten.

“LeaseWeb’s propositie met een uitgebreid aantal hardware merken om uit te kiezen, is uniek binnen de wereldwijde hosting industrie,” zegt Paul Broekhuizen, Sales Director Huawei. “Die innovatieve marktbenadering zie je ook terug in hun grote voorraad server hardware, tezamen met het enorme volume aan beschikbare netwerkbandbreedte waarmee zelfs de meest veeleisende klanten snel kunnen worden bediend. We zijn blij dat juist LeaseWeb, als een van de grootste hostingproviders in de wereld, ons merk aan hun dedicated server portfolio wil toevoegen.”

LeaseWeb is een van de zes strategische businesspartners van Huawei die met de fabrikant een beursstand deelt tijdens CeBIT 2014, die van 10 to 14 maart plaatsvindt in Hannover. Huawei heeft voor CeBIT ongeveer 1.000 vierkante meter standruimte gereserveerd. LeaseWeb heeft in de beursstand een prominente plek gekregen en de samenwerking tussen beide partijen wordt tijdens CeBIT officieel aan het publiek bekendgemaakt.

R&D gefocust

Huawei is een wereldwijd opererend bedrijf met een Chinese achtergrond. Hoewel de merkbekendheid van Huawei in de Europese en Noord-Amerikaanse server markt nog beperkt is, ziet LeaseWeb de waarde van het Aziatische merk voor de Westerse hosting industrie, naast gevestigde merken zoals Dell, HP en IBM.

“Onze engineering afdeling heeft de Huawei servers grondig getest en de prestaties waren zeer goed,” zegt René Olde Olthof, Operations Director LeaseWeb. “De energie-efficiëntie van de servers was bijvoorbeeld opvallend hoog. Dat sluit goed aan bij onze behoefte om LeaseWeb klanten te voorzien van uitmuntende energieprestaties voor hun dedicated server pakketten. Je kunt zien dat Huawei gefocust is op het leveren van groene technologieën en dat ongeveer 46 procent van hun personeel voor R&D gerelateerde activiteiten wordt gebruikt.”

“Als fabrikant heeft Huawei vele jaren ervaring binnen de server, networking en storage markt,” zegt Olde Olthof. “Het bedrijf is oorspronkelijk evenwel ontstaan vanuit de telecom carrier business, een markt waar business continuïteit en de ‘always-on’ gedachte cruciaal zijn voor een fabrikant om succesvol klanten te kunnen bedienen. Huawei weet dus precies wat kwaliteit inhoudt en je kunt je voorstellen dat de betrouwbaarheid van hun server technologie hoog is.”

Joint marketing campagnes

Huawei en LeaseWeb zijn in de samenwerkingsafspraken tevens overeengekomen om gemeenschappelijke marketingactiviteiten te ontplooien. Middels gerichte campagnes zullen potentiële klanten worden geïnformeerd over Huawei-gebaseerde dedicated server hosting pakketten bij LeaseWeb.

De twee bedrijven zien de gemeenschappelijke deelname aan CeBIT 2014 en de aanwezigheid van LeaseWeb in de beursstand van Huawei als een belangrijke eerste stap in hun promotionele samenwerking. Andere marketingactiviteiten die opgepakt kunnen worden, betreft het creëren van gemeenschappelijke promotiematerialen, het genereren van leads en het opzetten van joint e-mail- en advertentiecampagnes.

“Wij zijn van plan om in nauwe samenwerking met LeaseWeb’s marketing afdeling een variëteit aan verticale markten te benaderen,” zegt Broekhuizen. “Het is ons doel om Huawei’s brand awareness onder businessklanten in Europa en daarbuiten te verhogen. Het gegeven dat LeaseWeb als belangrijke speler in de hostingbusiness ervoor heeft gekozen om onze servers in hun dedicated server portfolio op te nemen, zal er zeker toe bijdragen dat zakelijke klanten overtuigd raken van de hoge kwaliteit van Huawei producten.”

-----------------------------------

Over Huawei

Huawei is een wereldwijde leverancier van informatie en communicatie technologie (ICT) oplossingen met meer dan 150.000 werknemers. Het bedrijf bedient met zijn activiteiten ruim een derde van de wereldbevolking en is actief in meer dan 140 landen. Ongeveer 46 procent van Huawei’s personeel heeft een R&D gerelateerde functie. Middels klantgefocuste innovatie en sterke partnerships realiseert de fabrikant end-to-end oplossingen op het gebied van telecom netwerken, devices en cloud computing, voor een breed portfolio aan klanten waaronder telecom operators, enterprises en consumenten.

Voor meer informatie:

Theo van Andel
Theo.Andel@huawei.com

Whizpr
Annerieke Kamphuis
huawei(at)whizpr.nl

-----------------------------------

Over LeaseWeb

LeaseWeb is een wereldwijd opererende Infrastructure as a Service (IaaS) hostingprovider met een portfolio van meer dan 17.500 klanten, variërend van MKB tot multinationals. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting oplossingen met 24/7 support, waaronder Public CloudPrivate Cloud, CDN (Content Delivery Network), Dedicated Hosting, Colocatie en Hybride oplossingen. LeaseWeb heeft meer dan 60.000 servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft zes datacenters in de Verenigde Staten en Europa, die zijn aangesloten op een omvangrijk wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van meer dan 4.0 Tbps. LeaseWeb (“LeaseWeb”) is een groep van onafhankelijke bedrijven die opereert onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb Netherlands B.V. (“LeaseWeb Netherlands”), LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”), LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Germany”) en LeaseWeb CDN B.V. (“LeaseWeb CDN”).

Voor meer informatie, ga naar www.leaseweb.com.

Mediacontact:

Dyan Koning
Copy & PR Coordinator
E-Mail: PR@leaseweb.com
Tel: +31 (0)6 46 351 821
Laatste van Leaseweb  
Leaseweb brengt klanten dichterbij ‘always on’ met nieuwe DRaaS-dienst

Leaseweb en delaware Nederland ontwikkelen enterprise cloud-oplossing voor SAP S/4HANA

Leaseweb USA biedt met nieuw datacenter in Miami springplank naar Zuid-Amerika
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 40 dagen
Leaseweb contact  

Logo Leaseweb

Leaseweb sociaal  


Leaseweb tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers