www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2174 dagen geleden)
Bedrijf:

The Next View versterkt focus op Cloud

’s-Hertogenbosch, 10 maart 2014 – The Next View, een innovatieve speler in de SAP markt, gaat haar focus op SAP innovatie versterken, met name richting SAP HANA Cloud. Tevens legt The Next View zich toe op HR Cloud Solutions. Om deze focus kracht bij te zetten is er een nieuwe Business Unit ‘HR Cloud Solutions’ opgericht, en zijn 2 nieuwe medewerkers aangetrokken: SAP mentor Twan van den Broek en HR Cloud Solutions expert Michel Badeaux.

SAP innovatie
De IT wereld verandert snel, waardoor er steeds nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ook SAP speelt hierop in door zich steeds meer te focussen op Cloud oplossingen. Steeds meer bedrijven krijgen behoefte aan online softwareoplossingen, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van lokaal geïnstalleerde software. The Next View ziet door deze veranderingen steeds meer mogelijkheden om nieuwe toepassingen te creëren, ook op Cloud gebied. “De kracht van The Next View is niet alleen een duidelijke visie, maar ook het vermogen deze visie bij klanten om te zetten in succesvolle oplossingen”, vertelt Ronald Lanjouw, Partner bij The Next View. “Om voorop te lopen in deze trend richting Cloud, zal The Next View haar focus op innovatie sterker gaan benadrukken, waardoor ze nog meer waarde toe kan voegen aan de bedrijfsprocessen van haar klanten.”

Twan van den Broek
Een belangrijke stap in het versterken van de focus op SAP innovatie is de aanstelling van Twan van den Broek tot Technology Officer. In deze functie wordt Van den Broek verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de technologie strategie van The Next View. Twan van den Broek werkte eerder bij Capgemini, TopForce en Ciber en is expert op het gebied van SAP NetWeaver Solutions, Scrum en Design Thinking. Van den Broek werd in 2010 als eerste in Nederland benoemd tot SAP Mentor, een titel waarmee hij tot één van de top beïnvloeders van het SAP-netwerk behoort. “Gebruikers vragen niet om een bepaalde technologie, maar hebben juist behoefte aan oplossingen die waarde toevoegen in het proces”, vertelt Twan, “door de wens van de gebruiker goed te begrijpen kan de juiste technologie gekozen worden. Bij The Next View staat de gebruiker centraal; dit sluit geheel aan bij mijn ambitie om innovatieve toepassingen voor klanten te creëren.”

HR Cloud Solutions
Naast een duidelijke focus op SAP HANA Cloud, gaat The Next View zich ook meer toeleggen op HR oplossingen via de Cloud door een nieuwe Business Unit op te richten: ‘HR Cloud Solutions’. Voorbeelden van HR Cloud Solutions zijn eHRM en Resource Management oplossingen. Bedrijven kijken steeds meer naar de persoon die ze nodig hebben voor een functie, en vervolgens pas naar de vorm waarop men met deze persoon een contract aangaat. De meeste IT-oplossingen ondersteunen deze nieuwe ontwikkeling niet optimaal. The Next View zet daarom in op gebruiksvriendelijke oplossingen die het volledige inhuurproces omvatten.

Michel Badeaux
Als manager van de nieuwe Business Unit HR Cloud Solutions heeft The Next View Michel Badeaux aaangetrokken. Badeaux heeft jarenlange ervaring in de HR en IT-branche en werkte eerder als business project manager bij Adecco Benelux en manager Global Technology Solutions bij Randstad. In deze laatste functie was hij wereldwijd verantwoordelijk voor klantoplossingen op het gebied van eHRM en Integraal Resource Management. Michel opereert altijd op het snijvlak van IT en Business in de HR-branche en weet als geen ander hoe belangrijk HR Solutions zijn: “Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Het is altijd mijn streven om dat kapitaal door de inzet van intelligente software zo efficiënt mogelijk te maken.”

Over The Next View
The Next View is een IT-dienstverlener uit ’s-Hertogenbosch. De vier centrale thema’s waarop The Next View haar dienstverlening concentreert zijn: Cloud, Integration, Business Intelligence en Mobile. The Next View is onder meer SAP Partner voor Enterprise Mobility en SAP-Microsoft Integratie. Daarnaast is The Next View Salesforce.com Cloud Alliance Partner. De afgelopen drie jaar maakte The Next View een stabiele groei door, mede dankzij een duidelijke focus op eerder genoemde gebieden. Tot de klantenkring van The Next View behoren vooraanstaande opdrachtgevers uit diverse sectoren zoals de Rabobank, Achmea, ProRail, de Nederlandse Spoorwegen, GVB en Enexis. www.thenextview.nl
Laatste van The Next View  
The Next View en ERP-SEC ontwikkelen nieuw wapen in de strijd tegen cybercrime

The Next View ontwikkelt zich gestaag tot Design Thinking specialist voor de SAP wereld

SAP benoemt The Next View tot Recognized Expertise Partner in HANA en Business Intelligence
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2174 dagen
The Next View contact  

Logo The Next View

The Next View sociaal  


The Next View tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl