www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 41 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

AnylinQ wordt Gold Partner Huawei Enterprise Benelux

Samenwerking leidt tot ontwikkeling totaaloplossingen voor enterprise-klanten met datagroei

Amsterdam, 10 maart 2014 – Datamanagement specialist AnylinQ heeft de Gold Partner status gekregen van Huawei Enterprise Benelux. Binnen de samenwerking vermarkt AnylinQ de storage- en serversystemen van Huawei Enterprise in combinatie met hun eigen datamanagement-architecturen. De bedrijven ontwikkelden samen een all-in-one data management appliance met hoge rekenkracht en hoge opslagcapaciteit met speciale componenten voor applicatie-acceleratie. Ook zijn bundels ontwikkeld voor server virtualisatie en enterprise storage en worden gezamenlijke marketingacties opgezet.

AnylinQ is een specialist op het gebied van datamanagement-oplossingen voor de midzakelijke markt en enterprise-organisaties. Daar zorgt enorme datagroei voor operationele uitdagingen in de IT-omgeving, en al maar stijgende kosten van noodzakelijke uitbreidingen om deze datagroei op te vangen.

AnylinQ bouwt bij klanten een datamanagement-infrastructuur, naast de bestaande IT-omgeving. De software indexeert data en begint met het veiligstellen van data voor het geval van calamiteiten. Ook wordt inactieve data afgevoerd naar digitale archieven. Hiermee komt capaciteit vrij op dure productiesystemen, die daardoor ook beter gaan functioneren. Huawei servers leveren daarbij rekenkracht voor dataverplaatsingen en datamanagement- technieken zoals deduplicatie. Huawei storage-systemen bieden capaciteit voor opslag van data.

David Bosch, director channel bij Huawei Enterprise Benelux: “We kwamen in contact met dit jonge snelgroeiende bedrijf dat op zoek was naar de juiste partner voor hardware in combinatie met hun innovatieve oplossingen en slimme datamanagement-architecturen. Nadat in korte tijd standaard configuraties zijn uitgewerkt, hebben we ons verbaasd over de enorme snelheid waarmee AnylinQ klanten informeert en met hun toepassingen nieuwe contracten sluit. Huawei heeft gezien deze ontwikkelingen besloten AnylinQ de Gold partnerstatus toe te kennen. Er is nu een gecombineerd team dat maatwerkoplossingen uitwerkt voor klanten. Deze klanten ervaren diverse voordelen van de samenwerking zoals een hecht team dat beschikt over alle benodigde ontwikkelexpertise  en implementatiekracht en ook snel levert. Samen hebben we een uniek aanbod van krachtige totaaloplossingen om data te managen tegen een aantrekkelijk kostenniveau.”

Dennis Kuipers, directeur van AnylinQ, legt uit: “AnylinQ werkt met Amerikaanse marktleidende enterprise-software die vanuit één bedieningscentrum alle wereldwijde bedrijfsdata van organisaties veiligstelt en controleerbaar houdt met data life cycle managementactiviteiten. We waren op zoek naar een professionele partner met passende server- en storagesystemen. In Huawei hebben wij die partner gevonden. We organiseren samen maandelijks een server & storage demonstratie in het Huawei exhibition center in Amstelveen en binnenkort worden gezamenlijke marketingcampagnes gestart. Onze klanten zijn onder de indruk van de prestaties van de Huawei producten in combinatie met onze datamanagement- oplossingen. Ze krijgen weer controle over hun data én hun kosten. Vervolgens besluiten zij ook Huawei hardware voor productiesystemen via AnylinQ aan te schaffen.”


Foto: David Bosch, director Channel bij Huawei (links) overhandigt bij een feestelijke gelegenheid het GOLD partnership certificaat aan Dennis Kuipers, directeur van AnylinQ (rechts). 

Over Huawei 
Huawei is één van 's werelds grootste leveranciers van informatie en communicatie-technologie. Huawei ontwikkelt innovaties op het gebied van telecommunicatienetwerken, bedrijfsnetwerken, consumenten elektronica en cloud computing en werkt hierbij nauw samen met partners. Klanten van deze ICT-producten en –diensten zijn telecom carriers, bedrijven en consumenten. Op dit moment worden in meer dan 140 landen en aan eenderde van de wereldbevolking Huawei producten verkocht of diensten geleverd. Meer informatie over Huawei en de ICT-oplossingen voor bedrijven is beschikbaar via http://enterprise.huawei.com.

Over AnylinQ
AnylinQ, opgericht in 2006. is een specialist op het gebied van data management oplossingen voor de midzakelijke markt en enterprise organisaties. Het bedrijf maakt een sterke groei door. Het afgelopen jaar is het management team versterkt en zijn tien nieuwe medewerkers aangenomen. AnylinQ heeft een kennismanagementprogramma ontwikkeld dat zorgt voor borging van de continuïteit van het bedrijf dat AnylinQ voorop blijft lopen bij de snelle ontwikkelingen in het data management vakgebied. Meer informatie is beschikbaar via http://www.anylinq.com.

Voor meer informatie:


Huawei
Theo van Andel
Theo.Andel@huawei.com

Whizpr
Annerieke Kamphuis
huawei@whizpr.nl
Laatste van Huawei Technologies (Netherlands) B.V.  
AnylinQ wordt Gold Partner Huawei Enterprise Benelux

Cameleon ICT bekroond door Huawei met 4 Star CSP-certificaat

Huawei introduceert Anti-DDoS-oplossing op de Nederlandse markt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 41 dagen
Huawei Technol.. contact  

Logo Huawei Technologies (Netherlands) B.V.

  Richard Spaans, Manager Communications & Public Affairs Benelux
  0031 204300808
  richard.spaans@huawei.com
  www.huawei.com
Huawei Technol.. sociaal  


Huawei Technol.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers