www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlContentbureau
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 131 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Nieuwe My Cloud® EX2 van WD geeft creatieve professionals en prosumers persoonlijke cloud tot 8 TB

Schiphol-Rijk, 4 maart 2014 - WD®, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, lanceert vandaag My Cloud EX2 als nieuwe aanwinst in het My Cloud®-portfolio met oplossingen voor de persoonlijke cloud. My Cloud EX2 is een high-performance network-attached storage systeem (NAS) met ruimte voor twee schijven. My Cloud EX2 is net als de eerder gelanceerde My Cloud EX4 speciaal ontwikkeld voor creatieve professionals en zogeheten prosumers die vaak zware bestanden veilig willen opslaan, delen, back-uppen, streamen en beheren.

“WD is erop gebrand een compleet portfolio voor persoonlijke cloud-oplossingen te realiseren omdat de behoefte aan dataopslag enorm blijft toenemen”, zegt Jim Welsh, executive vice president WD Branded Products & worldwide sales. “De producten uit de My Cloud EX-serie bieden eindgebruikers de unieke combinatie van geavanceerde features, high-performance en betrouwbaarheid waar WD om bekend staat.”

Complete oplossing voor beheer en bescherming
Dankzij de vele functies voor databeheer en beveiliging biedt My Cloud EX2 gebruikers alle mogelijkheden om films, foto’s, muziekbestanden en digitale content op hun eigen manier te beheren en te beschermen. Schijfbeheer is inclusief RAID 0, RAID 1, JBOD- en spanningmodus, databeveiligingsopties zijn onder meer RAID 1, USB- en LAN-WAN-back-up. Standaard is My Cloud EX2 geconfigureerd in RAID 1 zodat data direct vanaf de start is beschermd, maar die configuratie is eenvoudig aan te passen naar een andere beschermingsmodus. Gebruikers kunnen bovendien hun My Cloud EX2 gebruiken om al hun computers en apparaten te centraliseren en te back-uppen met WD SmartWare™ Pro (voor PC-gebruikers) en Apple® Time Machine® (voor Mac-gebruikers).

Enorme capaciteit en ultieme bescherming
Klanten hebben met My Cloud EX2 diverse keuzemogelijkheden in capaciteit, zoals een schijfloze behuizing waarmee ze hun eigen NAS-systeem kunnen bouwen met de schijven van hun keuze, tot een ‘gevuld’ systeem met een capaciteit van 4TB, 6TB of 8TB[1]. Bovendien kunnen ze een compatibele USB 3.0 harde schijf verbinden via de USB-poorten op de My Cloud EX2 om de opslagcapaciteit nog verder te vergroten. In de gevulde My Cloud EX2 zitten WD Red® harde schijven die uitermate betrouwbaar zijn in dit unieke 24x7 NAS-systeem. WD Red-schijven zijn voorzien van NASware™ 2.0 technologie, die de schijfbetrouwbaarheid en de databeveiliging aanzienlijk verbeteren bij storing of stroomuitval.

Altijd en overal toegang
De bekroonde WD My Cloud-app voor mobiel en desktop maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te krijgen tot alle producten uit de My Cloud-familie. Gebruikers van de WD My Cloud mobiele app kunnen via hun iOS®- en Android™-apparaten vanaf elke plek hun foto’s bekijken, video’s streamen, al hun bestanden delen, opslaan en beheren. Dankzij de mobiele app is het samenwerken aan bestanden erg eenvoudig omdat klanten moeiteloos bestanden kunnen e-mailen, printen, delen als link en via externe apps bestanden kunnen openen. De WD My Cloud mobiele app is daarbij makkelijk te integreren met publieke cloud-diensten als  Dropbox™, SkyDrive® and Google Drive™. De WD My Cloud desktop app maakt wisselen, beheren en delen van digitale bestanden vanaf elke plek in de wereld simpel en intuïtief.

Geavanceerde functies
My Cloud EX2 biedt geavanceerde serveropties als onderdeel van een fileserver, FTP-server, back-upserver en P2P-downloadserver. Daarbij kunnen gebruikers vele externe apps inzetten, zoals aMule, Icecast, Joomla!®, phpBB®, phpMyAdmin, Transmission, SqueezeCenter en meer.

Gebruikers kunnen ook video’s en foto’s streamen naar aangesloten tv’s, mediaspelers, gameconsoles en andere DLNA®/UPnP®-apparaten via de Twonky 7.2 server, de 1.5 DLNA mediaserver en de ingebouwde iTunes®-server.

Prijzen en beschikbaarheid
My Cloud EX2, inclusief 2 jaar garantie, is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde distributeurs en online via de wdstore.com. De adviesprijs voor de schijfloze My Cloud EX2 is 199 euro, voor de 4TB-versie is 339 euro, voor de 6TB-versie 419 euro en voor de 8TB-versie 539 euro. De WD My Cloud mobiele app is gratis te downloaden via App StoreSM and Google PlayTM.

Over WD
WD, onderdeel van Western Digital, is al jaren innovator en marktleider in de opslagbranche. Als trendsetter in opslagtechnologie, produceert het bedrijf betrouwbare, high-performance hard disk drives (hdd) en solid state drives (ssd). Deze schijven worden behalve in de eigen opslagproducten, door OEM’s en systeembouwers toegepast in desktop- en mobiele computers, in bedrijfscomputersystemen, embedded systemen en consumentenelektronica. De toonaangevende opslagproducten en –systemen, netwerkproducten, mediaspelers en softwareoplossingen van WD stellen wereldwijd mensen in staat eenvoudig hun content te bewaren, op te slaan, te beschermen, te delen en te beleven op meerdere apparaten. WD werd in 1970 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine, Californië  (VS). Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijf: http://www.wd.com.

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) levert wereldwijd producten en diensten die mensen in staat stellen digitale content te maken, beheren, beleven en behouden. De bedrijven binnen dit concern ontwerpen en vervaardigen opslagapparaten, netwerkapparatuur en mediaspelers van de merken WD, HGST en G-Technology. Op het investeerdersgedeelte van de website van het bedrijf (http://www.westerndigital.com) is financiële informatie en informatie voor investeerders te vinden.

De Nederlandstalige website is direct te benaderen via www.wdc.com/nl. WD is ook te volgen via Twitter http://www.twitter.com/wd_nederland en Facebook http://www.facebook.com/wdnederland.

Western Digital, WD, My Cloud, WD Red en het WD logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Western Digital Technologies, Inc. in de V.S. en andere landen; WD My Cloud, NASware en WD SmartWare zijn handelsmerken van Western Digital Technologies, Inc. in de V.S. en andere landen. Windows en Windows Vista zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de V.S. en andere landen. Mac, OS X Mountain Lion, Mavericks, Lion, Snow Leopard en Time Machine zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. IOS is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Cisco in de V.S. en andere landen en is gebruikt onder licentie van Apple Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle andere merk- en productnamen zijn eigendom van de respectievelijke bedrijven. [ADD Dropbox™, SkyDrive® ,Android, Google Drive™, Google Play and App Store]

Gebruikt voor opslagcapaciteit is een gigabyte (GB) = 1 miljard bytes, een terabyte (TB) = een biljoen bytes. De totale bruikbare capaciteit varieert afhankelijk van de gebruiksomgeving. Zie support.wdc.com voor beperkte garantie voorwaarden.

###

Voor meer persinformatie, aanvragen van beeldmateriaal en/of reviewexemplaren:

Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon: +31 (0)23 555 34 24, e-mail: karin@yellow-communications.com

Noot voor de redactie:
Mocht u in de toekomst geen persberichten van WD willen ontvangen, dan kunt u zich afmelden via een reply op deze e-mail en de vermelding ’uitschrijven’.

[1] Systeem geconfigureerd in RAID 1, waarmee de helft van de capaciteit beschikbaar is voor dataopslag. Het systeem is eenvoudig te configureren naar RAID 0, JBOD of ‘spanned’, waardoor de totale capaciteit beschikbaar is voor dataopslag. Maximaal 0,1 TB wordt in dat geval in beslag genomen door opslag die niet toegankelijk is voor de gebruiker.
Laatste van Western Digital Netherlands B.V.  
Western Digital vergroot capaciteit enterprise HDD’s naar 18TB

Nieuwe NVMe SSD's en NVMe-oF-oplossingen van Western Digital bieden de basis voor toekomstgerichte agile data-infrastructuren

Acronis selecteert Western Digital voor betrouwbare wereldwijde opslaginfrastructuur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 131 dagen
Western Digita.. contact  

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Western Digita.. sociaal  


Western Digita.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl