www.LVTPR.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2494 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2222 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

EVault toonaangevend op gebied van Disaster Recovery as a Service volgens vooraanstaand onafhankelijk onderzoeksbureau

EVault biedt ‘één van de meest progressieve garanties’ met zijn dienst

’s-Hertogenbosch – 3 maart 2014 -- EVault, Inc., onderdeel van Seagate (NASDAQ:STX), maakt bekend dat Forrester Research, Inc. EVault heeft erkend als leider op het gebied van Disaster Recovery as a Service (DRaaS). Zo staat vermeld in het rapport van januari 2014, The Forrester Wave™: Disaster-Recovery-As-A-Service Providers, Q1 20141.

Forrester beoordeelde leveranciers op basis van hun huidige aanbod, strategie en aanwezigheid in de markt. EVault had de op een na hoogste score voor zijn belangrijkste activiteiten op het gebied van DRaaS-aanbod en veiligheid en de hoogst mogelijke score voor recovery-doelstellingen. EVault heeft de hoogst mogelijke score behaald voor geplande dienstenverbeteringen en heeft de op een na hoogste score voor waardepropositie en visie.

Forrester definieert DRaaS als ‘diensten die klanten in staat stellen tot failover van hun on-premise infrastructuur naar een multitenant cloud-omgeving die zij op pay-per-use-basis kopen. De provider moet de productieomgevingen van klanten vanuit de cloud laten draaien tijdens aankondigingen van incidenten en bij tests’. Gebaseerd op een analyse van wat Forrester ziet als de twaalf belangrijkste serviceproviders, geeft het rapport EVault een eervolle vermelding voor het bieden van ‘een van de meest progressieve garanties bij deze dienst’.

EVault’s DRaaS-aanbod garandeert organisaties dat ze snel back-in-business zijn; met 4-, 24- en 48-uur gegarandeerde recovery is de service met name nuttig voor bedrijven in sterk gereguleerde branches, zoals de gezondheidszorg en de financiële en juridische dienstverlening, waar langere uitval van kritische bedrijfssystemen niet te tolereren is.

“Wij zijn van mening dat dit rapport een grote erkenning is van hoe EVault gericht is op het succesvol maken van zijn klanten,” zegt Terry Cunningham, President en General Manager van EVault. “EVault geeft klanten een gevoel van rust - of het nu gaat om het herstel van hun data, hun bedrijfskritische systemen of het waarborgen van voortgang van hun IT-activiteiten, we werken met hen samen zodat ze één ding minder hebben om zich zorgen over te maken. We zijn blij dat Forrester, ons leiderschap en succes heeft erkend.”

EVault Cloud Disaster Recovery Service-functies omvatten het volgende:
  • Beheerd, snel herstel van bedrijfskritische systemen en -gegevens in de EVault-cloud of de clouds van gecertificeerde partners binnen 4, 24 of 48 uur na een incident (afhankelijk van het gekozen serviceniveau) en gegarandeerd door een SLA.*
  • Een ervaren team van specialisten op het gebied van disaster recovery dat klanten helpt met het implementeren, plannen, testen en uitvoeren van het gehele disaster recovery- proces, 24 / 7 / 365.
  • Op afstand toegang tot applicaties in een veilig, top-tier datacenter dat voldoet aan de standaarden** (‘warm site’ voor 24- of 48-uur SLA; ‘hot site’ voor 4-uur SLA) en dat de productieomgeving van de klant uitbreidt in de EVault-cloud zo lang als de klant dat nodig heeft.
  • Proactieve failover support biedt een zero-downtime-alternatief voor gepland onderhoud, site-uitval en upgrades.
  • Een 4-uurs SLA recovery-optie die compatibel is met bestaande back-upoplossingen.
“EVault levert een écht op de cloud gebaseerde disaster recovery-dienst. Ons team van experts helpt klanten met DR-planning, testen en recovery, bovenop onze standaard op de cloud aangesloten server back-up- en herstelservice,” zegt Unmesh Kulkarni, Vice President Customer Experience Management bij EVault. “We zijn een van de pioniers geweest in de DRaaS-branche en onze klanten vertellen ons dat onze EVault Cloud Disaster Recovery Service op belangrijke punten anders is dan andere back-up- en recoveryleveranciers. Het feit dat Forrester ons in hun rapport een vooraanstaand bedrijf noemt is een grote erkenning van ons harde werken om te zorgen dat onze klanten succesvol zijn.”

Voor een kopie van The Forrester Wave TM: Disaster-Recovery-As-A-Service Providers, Q1 2014 bezoek: Disaster Recovery as a Service

Over EVault, A Seagate Company
Meer dan 43.000 ondernemingen vertrouwen op de cloud-connected back-up- en recoverydiensten van EVault. EVault back-upoplossingen worden geleverd door een team van deskundigen op het gebied van datarecovery en maken gebruik van de beste cloud-technologie. Ze integreren naadloos on-premise en online back-up voor een snelle, lokale toegang tot gegevens en een gegarandeerd herstel bij calamiteiten. EVault technologie, geoptimaliseerd voor gedistribueerde omgevingen, drijft ook diensten aan van aanbieders van cloud-diensten, datacenters, telecommunicatiebedrijven, onafhankelijke aanbieders van software en vele anderen. EVault is een Seagate Company.

Volg @EVault op Twitter en op Google+, abonneer op de blog en vind EVault leuk op Facebook.

Copyright 2014 EVault, Inc. Alle rechten voorbehouden. Seagate, Seagate Technology en het Wave logo zijn geregistreerde handelsmerken van Seagate Technology LLC in de Verenigde Staten en/of andere landen. EVault en cloud-connected zijn ofwel geregistreerde handelsmerken ofwel handelsmerken van EVault, Inc. of van een van de aangesloten bedrijven in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

*De garantie omvat servicecredits en het recht om de overeenkomst te beëindigen als niet aan de garantie wordt voldaan en de voorwaarden die zijn opgenomen in de EVault Cloud Disaster Recovery Service Level Agreement zijn erop van toepassing.

**Voldoet aan de strenge normen voor Cloud Service Providers, waaronder ISO 27001 in EMEA en SSAE 16 in Noord-Amerika.

1 The Forrester Wave TM: Disaster-Recovery-As-A-Service Providers, Q1 2014. Copyright © 2014, Forrester Research, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contact

EVault (EMEA)
Aad Dekkers
+31 (0)73 648 1400
aad.dekkers@evault.com

LVTPR
Gijs van Beek
+31 (0)30 65 65 070
evault@lvtpr.nl
Laatste van EVault  
EVault toonaangevend op gebied van Disaster Recovery as a Service volgens vooraanstaand onafhankelijk onderzoeksbureau

EVault lanceert opslagservice voor langetermijn

Gratis EVault Endpoint Protection voor nieuwe Windows Azure-klanten overal ter wereld
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2222 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
EVault contact  

Logo EVault

  Karin van der Velden
  +31 (0)73 648 1400
  karin.vandervervelden@evault.com
  www.evault.com
EVault sociaal  


EVault tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88055 persberichten
- 5639 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7703 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl