www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (8 jaar en 160 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Palo Alto Networks en VMware breiden strategisch partnership uit voor betere beveiliging in het software-defined datacenter

Bedrijven sluiten nieuwe reseller-overeenkomst en lanceren geïntegreerde oplossing voor automatiseren en versnellen van implementatie van netwerkbeveiliging

Amsterdam, 28 februari 2014 Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), specialist in beveiliging, en VMware, Inc. (NYSE: VMW) breiden hun strategisch partnership uit. De bedrijven sluiten een nieuwe, gezamenlijke reseller-overeenkomst. Daarnaast introduceren ze de eerder aangekondigde oplossing voor geïntegreerde netwerkbeveiliging en netwerkvirtualisatie.

Met de geïntegreerde oplossing van Palo Alto Networks en VMware kunnen klanten gebruikmaken van de mogelijkheden voor gedistribueerde netwerken en diensten van VMware NSX™ in combinatie met de nieuwe-generatie beveiligingstechnologieën van Palo Alto Networks. Zo implementeren, schalen, beveiligen en beschermen ze applicaties voor software-defined datacenters. Daardoor realiseren klanten meer flexibiliteit en efficiëntie met gecentraliseerd policybeheer en -implementatie.

De oplossing bestaat uit de Palo Alto Networks VM-1000-HV (een nieuw model in de VM-serie, ontworpen voor VMware NSX-interoperabiliteit), abonnementen op preventie tegen bedreigingen, het Panorama-gecentraliseerde beheerplatform en premium klantondersteuning in combinatie met het VMware NSX-netwerkvirtualisatieplatform. De beveiligingscomponenten zijn vanaf nu beschikbaar via Palo Alto Networks-resellers en het VMware NSX netwerkvirtualisatieplatform is beschikbaar bij VMware. Vanaf het tweede kwartaal 2014 kunnen klanten een compleet oplossingspakket afnemen direct bij VMware en VMware Elite NSX-partners.

Om de implementatie eenvoudiger te maken, schreven Palo Alto Networks en VMware een gevalideerde, technische referentiegids met implementatiecases van gebruikers.

Quotes
  • “Palo Alto Networks en VMware zijn al lange tijd strategische partners die ons helpen alle mogelijkheden uit het software-defined datacenter te halen. Het stelt ons in staat applicaties te gebruiken, die ons dynamische retailbedrijf ondersteunen en tegelijkertijd beschermen tegen cyberaanvallen. De gezamenlijke oplossing voor netwerkbeveiliging en netwerkvirtualisatie van Palo Alto Networks en VMware maakt een snelle beschikbaarstelling van nieuwe-generatie netwerkbeveiliging voor onze applicaties mogelijk. Ook is er een ‘single pane of glass’-beheerinterface voor al onze security-policy’s in onze, voor bijna honderd procent gevirtualiseerde, datacenteromgeving.” John Spiegel, Manager IS Communications bij Columbia Sportswear.  

  • “De reseller-overeenkomst en algemene beschikbaarheid van onze gezamenlijke oplossing betekenen een mijlpaal in ons strategische partnership met VMware. Het is het resultaat van de energie die we beide in de samenwerking gestoken hebben, zodat klanten een soepel werkend, flexibel software-defined datacenter realiseren met ingebouwde bescherming. Het helpt de aanschaf van de benodigde componenten eenvoudiger te maken.” Chad Kinzelberg, Senior Vice President Business and Corporate Development bij Palo Alto Networks.  

  • “Voor netwerkbeveiligingsteams die in dynamische cloud-datacenters werken, is het gebruik van beproefde netwerk-security-processen en fysieke apparatuur een grote uitdaging. In samenwerking met onze strategische partner Palo Alto Networks breiden we beveiliging in het software-defined datacenter uit en vereenvoudigen we het. Ons gezamenlijk streven om een uitgebreide en volledig geïntegreerde netwerkbeveiligingsoplossing te leveren, zorgt ervoor dat de voordelen van netwerkvirtualisatie voor wat betreft flexibiliteit en snelheid worden uitgebreid naar de beveiligingsinfrastructuur.” Stephen Mullaney, Senior Vice President and  General Manager Networking & Security Business Unit van VMware.
Een geïntegreerde oplossing voor de moderne, veranderende beveiligingsomgeving
Palo Alto Networks en VMware erkennen de veranderende eisen voor wereldwijde organisaties. Daarom sloten ze een partnership om een geïntegreerde oplossing te leveren, die het gevirtualiseerde, nieuwe-generatie beveiligingsplatform van Palo Alto Networks in de VM-serie combineert met het VMware NSX-netwerkvirtualisatieplatform. Met deze gezamenlijke oplossing zijn klanten in staat nieuwe-generatie netwerkbeveiliging te verenigen in hun fysieke en virtuele omgevingen met een enkel beheerpunt. De geïntegreerde oplossing van VMware NSX en Palo Alto Networks helpt alles uit het software-defined datacenter te halen wat erin zit. IT-organisaties kunnen hiermee:
  • het leveren van nieuwe-generatie beveiligingsdiensten automatiseren;
  • de implementatie van bedrijfskritische applicaties versnellen met transparante uitvoering van beveiliging;
  • de operationele efficiëntie optimaliseren via eenvoudiger security-policy’s met virtuele, cloud- en bedrijfscontext;
  • fouten in beveiligingsconfiguratie verminderen door het delen van context tussen virtualisatie en beveiligingsomgevingen;
  • gevirtualiseerde applicaties in verschillende betrouwbaarheidsniveaus in het datacenter eenvoudig segmenteren en veilig in werking stellen;
  • ·vereenvoudigde beveiligings- en compliance-mandaten aanpakken met bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen, waaronder exploits, virussen, spyware, malware en advanced persistent threats (APT’s).
Voor meer informatie: Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks loopt voorop in een nieuw tijdperk voor cyber security door duizenden bedrijfs-, overheids- en serviceprovidernetwerken te beschermen tegen cyberbedreigingen. In tegenstelling tot gefragmenteerde producten zorgt ons beveiligingsplatform voor veilige bedrijfsvoering en bescherming van de belangrijkste onderdelen van een dynamische IT-omgeving: applicaties, gebruikers en content. Lees meer op www.paloaltonetworks.com.

Over VMware
VMware levert oplossingen voor virtualisatie en cloud-infrastructuren waardoor bedrijven succesvol kunnen zijn in het cloud-tijdperk. Klanten zetten VMware in om de manier te transformeren waarop ze IT bouwen, leveren en consumeren, op evolutionaire wijze en gebaseerd op hun specifieke behoeften. VMware behaalde in 2013 een jaaromzet van 5,21 miljard dollar en heeft meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com.

Palo Alto Networks, het Palo Alto Networks-logo en WildFire zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en daarbuiten. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie:
Palo Alto Networks
Julia André
E-mail: jandre@paloaltonetworks.com 

LVTPR
Nienke Geudeker
Tel.: 030 6565 070
E-mail: paloaltonetworks@lvtpr.com
Laatste van Palo Alto Networks  
Palo Alto Networks lanceert 's werelds eerste ML-Powered NGFW

Palo Alto Networks kondigt strategisch partnerschap aan met Deutsche Telekom's Security Services Business

Unit42 ontdekt dat Mirai-variant ECHOBOT opnieuw de kop opsteekt
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

NorthC Group tekent bindende overeenkomst voor de overname van Duitse colocatieprovider IPX

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen

Eerste editie Planet Robot op woensdag 30 maart 2022
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 160 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Palo Alto Netw.. contact  

Logo Palo Alto Networks

Palo Alto Netw.. sociaal  


Palo Alto Netw.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl