www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Datum: (2293 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Europese cloud VMware nu beschikbaar

Utrecht, 25 februari 2014 - VMware, Inc (NYSE : VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, kondigt de beschikbaarheid aan van VMware’s vCloud Hybrid Service in Europa vanuit een datacenter in Slough (Verenigd Koninkrijk). Als aanvulling op VMware’s bestaande Amerikaanse datacenters biedt het Slough-datacenter klanten een Europese locatie die voldoet aan de Britse en Europese compliance- en datasoevereiniteitseisen.

Met de uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk wil VMware klanten Hybrid Infrastructure as a Service (IaaS) als internationale dienst bieden. Dit vormt het begin van een geplande uitrol van VMware’s vCloud Hybrid Service op belangrijke Europese locaties.

Soevereiniteit van data in het cloud-tijdperk
IT-organisaties wenden zich tot de publieke cloud om nieuwe diensten en capaciteit te bieden aan hun zakelijke partners, maar door recente onthullingen zijn dataprivacy, veiligheid en soevereiniteit belangrijke aandachtspunten geworden bij de klant. Een Brits datacenter helpt Europese klanten van VMware met kwesties rond privacy van lokale data, veiligheid en soevereiniteit, terwijl ze toch profiteren van de publieke cloud van een wereldwijde speler.

Uit een recente enquête onder 200 zakelijke VMware-klanten in het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd door Vanson Bourne, een onafhankelijke en gespecialiseerde marktonderzoeker voor de wereldwijde technologiesector, bleek dat 86 procent van de respondenten het belangrijk vindt te zorgen dat hun bedrijfskritische data wordt opgeslagen bij een UK-gebaseerde cloud service provider. Daarnaast zegt 52 procent verplicht te zijn regelgeving en/of compliance-normen te volgen die van toepassing zijn in hun bedrijfstak. Twintig procent was niet op de hoogte waar al hun gegevens, waaronder bedrijfskritische data, momenteel zijn opgeslagen.

Meer informatie over het VMware-klantonderzoek.

VMware's benadering van de hybride cloud
VMware vCloud Hybrid Service, gebouwd op VMware vSphere, stelt klanten in staat dezelfde applicaties, netwerken, management, operations en tools te gebruiken in zowel on-premise als off-premise omgevingen. Klanten kunnen de vCloud Hybrid Service beheren en automatiseren via de vSphere-console, vCloud Automation Center, vCloud Director Application en hun eigen tools met behulp van de vCloud API.

Het nieuwe datacenter in het Verenigd Koninkrijk levert een high performance, software-defined datacenterarchitectuur met:
  • Volledig redundante VM-service - In tegenstelling tot andere clouds biedt VMware een service level agreement voor VM-beschikbaarheid, gesteund door een volledig redundante serverinfrastructuur, gebruikmakend van VMware vSphere vMotion. Deze dienst maximaliseert de prestaties en uptime van applicaties van de klant en migreert ze automatisch live naar andere compute nodes als een server vol loopt of de apparatuur iets mankeert.
  • Enterprise-class storage - VMware maakt gebruik van flash-accelerated disk storage, 10G networking en congestion control om op kosten-effectieve wijze tegemoet te komen aan de eisen van de hedendaagse zakelijke applicaties.
  • Volledige netwerkvirtualisatie - Zonder extra kosten kunnen VMware-klanten een rijke set aan load balancers, firewalls en VPN's implementeren op basis van virtuele netwerken, switches en routers die de fysieke netwerkconfiguratie repliceren.
VMware’s Hybrid Cloud biedt mogelijkheden voor partners
Bij de vCloud Hybrid Service spelen channel partners een belangrijke rol bij het integreren van de private en publieke clouds en bij het leveren van hybride oplossingen aan klanten. De dienst is speciaal ontworpen met de channel community in het achterhoofd. VMware distributeurs en solution providers kunnen vCloud Hybrid Service op dezelfde manier verkopen als elk ander VMware-product.

 -----------------

Over VMware
VMware levert oplossingen voor virtualisatie en cloud-infrastructuren waardoor bedrijven succesvol kunnen zijn in het cloud-tijdperk. Klanten zetten VMware in om de manier te transformeren waarop ze IT bouwen, leveren en consumeren, op evolutionaire wijze en gebaseerd op hun specifieke behoeften. VMware behaalde in 2013 een jaaromzet van 5,21 miljard dollar en heeft meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com/nl.

Meer informatie
VMware
Marcel Leenhouts
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: mleenhouts(at)vmware.com

Whizpr
Winnie Silvertand/Marieke Fennis/Renée Rijken
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware(at)whizpr.nl
Laatste van VMware Nederland  
VMware introduceert elastische infrastructuur voor AI/ML-applicaties met VMware vSphere 7

VMware introduceert tweede generatie van VMware Cloud on Dell EMC

VMware kondigt voornemen aan voor overname Octarine en presenteert de oprichting van de Next-Gen SOC Alliance
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2293 dagen
VMware Nederla.. contact  

Logo VMware Nederland

  +31 (0) 30-2849500
  www.vmware.com/nl.html
VMware Nederla.. sociaal  


VMware Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com