www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 160 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

WD eerste met harde schijven-serie voor surveillance en videobewaking

Nieuwe WD Purple 3,5-inch schijven speciaal ontwikkeld voor beveiligingssystemen voor particulieren en kleine bedrijven

Schiphol-Rijk, 25 februari 2014 – WD®, onderdeel van Western Digital (NASDAQ:WDC) en wereldleider op het gebied van opslag, lanceert vandaag WD Purple, een nieuwe serie 3,5-inch harde schijven speciaal ontwikkeld voor surveillance en videobewaking van particulieren en kleine bedrijven. De schijven hebben een grote capaciteit en zijn bij uitstek geschikt voor beveiligingssystemen met maximaal acht harde schijven en 32 HD-videocamera’s per HDD. De WD Purple-schijven zijn vanaf vandaag verkrijgbaar met opslagcapaciteit van 1 tot 4 TB.

“De uitbreiding van ons toch al brede productaanbod met de WD Purple biedt onze partners en klanten alle mogelijkheden om de juiste schijf te selecteren voor hun specifieke toepassing”, zegt Barber Brinkman, sales manager Benelux en components specialist bij WD . “WD heeft deze serie speciaal  ontwikkeld voor surveillancetoepassingen en laten testen door toonaangevende partners in de beveiligingsbranche. WD Purple-schijven zijn geoptimaliseerd voor het opnemen en afspelen van HD-video en kunnen 24x7 in bewakingssystemen draaien.”

“Gewone desktopschijven zijn geschikt voor een achturige werkdag, maar WD Purple-schijven zijn gebouwd om permanent te draaien in de beveiligingssystemen van Hikvision, voor particulieren en kleine bedrijven, zodat cruciale opnames op elk moment beschikbaar zijn”, zegt Ying Yang, director of testing bij Hikvision. “Bovendien is het mogelijk om het systeem later uit te breiden tot acht schijven en het te ondersteunen met 32 HD-camera’s.”

De harde schijven uit de WD Purple-serie zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van continue digitale PVR-, DVR- en NVR-opnames. Ze hebben een laag stroomverbruik en veel functionaliteiten die normaal alleen bij opslagsystemen voor grote bedrijven te vinden zijn. 

Functionaliteiten
WD Purple biedt een arsenaal aan exclusieve WD-technologieën, zoals:
  • AllFrame™ - In combinatie met ATA-streaming, zorgt de AllFrame-technologie ervoor dat er zo min mogelijk vido-opnames verloren gaan dankzij een eigen cachebeheertechniek waarmee datadoorstroming en afspelen verbeterd worden. WD Purple is standaard uitgerust met de exclusieve firmware-upgrades die het pixelen en stotteren van de video in het beveiligingssysteem voorkomen.
  • Advanced Format Technology™ (AFT) - het efficiëntere mediaformat dat hogere opslagdichtheid mogelijk maakt en dat door WD en andere schijffabrikanten wordt toegepast om de capaciteit van harde schijven voortdurend te vergroten.
Ontwikkeld voor samenwerking
De WD Purple harde schijven zijn zo gebouwd dat ze makkelijk te integreren zijn in nieuwe of bestaande videosurveillancesystemen. Ze voldoen aan alle  surveillancestandaarden en passen bij de frames en chipsets die het meest in de branche gebruikt worden.  Omdat er nog geen geldende industriestandaard is, heeft WD nauw samengewerkt met surveillancepartners om een eigen benchmark te creëren voor definitie en performance in beveiligingssystemen. Testen tonen aan dat de WD Purple harde schijven een superieure performance laten zien in vergelijking met bestaande opslagsystemen die in de beveiligingsbranche toegepast worden, zeker gezien het steeds groeiende aantal camera’s en kanalen en de toenemende belastingseisen. Er is een speciale Compatibiliteit Selectie-functie beschikbaar op http://www.wd.com/en/products/products.aspx?id=1210 om klanten te assisteren bij de keuze voor de beveiligingsschijf.

Prijzen en beschikbaarheid
De WD Purple harde schijven die speciaal ontwikkeld zijn voor surveillance en beveiliging zijn vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde distributeurs in opslagcapaciteit van 1 tot 4 TB en met drie jaar garantie. De adviesprijs voor de 3,5-inch 1 TB harde schijf is 69 euro, voor de 2 TB-schijf 89 euro; voor de 3 TB-schijf 129 euro; en de 4 TB-schijf 159 euro. Meer informatie over de WD Purple en de garantievoorwaarden zijn te vinden op de website van WD via http://products.wd.com/wdpurple.

Over WD
WD, onderdeel van Western Digital, is al jaren innovator en marktleider in de opslagbranche. Als trendsetter in opslagtechnologie, produceert het bedrijf betrouwbare, high-performance hard disk drives (hdd) en solid state drives (ssd). Deze schijven worden behalve in de eigen opslagproducten, door OEM’s en systeembouwers toegepast in desktop- en mobiele computers, in bedrijfscomputersystemen, embedded systemen en consumentenelektronica. De toonaangevende opslagproducten en –systemen, netwerkproducten, mediaspelers en softwareoplossingen van WD stellen wereldwijd mensen in staat eenvoudig hun content te bewaren, op te slaan, te beschermen, te delen en te beleven op meerdere apparaten. WD werd in 1970 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine, Californië  (VS). Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijf: http://www.wd.com. 

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) levert wereldwijd producten en diensten die mensen in staat stellen digitale content te maken, beheren, beleven en behouden. De bedrijven binnen dit concern ontwerpen en vervaardigen opslagapparaten, netwerkapparatuur en mediaspelers van de merken WD, HGST en G-Technology. Op het investeerdersgedeelte van de website van het bedrijf (http://www.westerndigital.com) is financiële informatie en informatie voor investeerders te vinden.

De Nederlandstalige website is direct te benaderen via www.wdc.com/nl. WD is ook te volgen via Twitter http://www.twitter.com/wd_nederland en Facebook http://www.facebook.com/wdnederland.  

Western Digital, WD, het WD logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Western Digital Technologies, Inc. in de V.S. en andere landen; WD Purple is een handelsmerk van Western Digital Technologies, Inc. in de V.S. en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Gebruikt voor opslagcapaciteit is een gigabyte (GB) = 1 miljard bytes, een terabyte (TB) = een biljoen bytes. De totale bruikbare capaciteit varieert afhankelijk van de gebruiksomgeving. Zie support.wdc.com voor beperkte garantie voorwaarden. 

### 

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon: +31 (0)23 555 34 24, e-mail: karin@yellow-communications.com
Laatste van Western Digital Netherlands B.V.  
Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD

Western Digital introduceert UFS 3.1 mobiele opslagoplossing voor 5G-smartphones

Nieuwe Western Digital Ultrastar Edge-servers voor snellere rekenkracht op edge- en afgelegen locaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 160 dagen
Western Digita.. contact  

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Western Digita.. sociaal  


Western Digita.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl