mITE Systems BV, de Nederlandse Enterprise Mobility specialist, start per 1 april 2014 met de Academy!

IJsselstein, 24 februari 2014

De Academy, het initiatief voor certificering

Met ingang van april 2014 start mITE Systems, naast het geven van de reguliere producttrainingen, met haar Academy initiatief om voor de verschillende enterprise mobility oplossingen klanten, partners en resellers officieel te gaan certificeren.

Dit initiatief is vooral ingegeven vanuit onze leveranciers die deze activiteiten in toenemende mate willen uitbesteden aan een kennis partij als mITE Systems.  

In de komende maanden wordt hard gewerkt aan het curriculum “enterprise mobility” waarbij in eerste instantie naar drie verschillende deelgebieden wordt gekeken zoals:
EMM – Enterprise Managed Mobility
MFM – Mobile File Management
MCM – Mobile Connectivity Management
In een later stadium zal ook MAM (Mobile Application Management) aan het “enterprise mobiltiy” curriculum worden toegevoegd.

Met deze additionele activiteiten maakt mITE Systems een volgende belangrijke stap in de professionalisering van deze dynamische markt en het overdragen en actief delen van kennis en best-practices.

Over mITE
mITE staat voor Mobile IT en Telecom. Het bedrijf is specialist op het gebied van enterprise mobility oplossingen voor bedrijven. mITE biedt advies, opleidingen, consultancy, implementatie en operationeel management van smartphones, tablets, mobiele applicaties en “bring-your-own-device” (BYOD). mITE’s diensten zijn erop gericht bedrijven succesvol te laten werken met mobiele technologieën om Het Nieuwe Werken te realiseren, en deze te beheren tijdens elke fase van de lifecycle. Hierbij staan de ambities, de informatie- en communicatiebehoeften van de klant centraal. mITE is een Nederlands bedrijf en heeft in de afgelopen 10 jaar meer dan 180 bedrijven geholpen met het faciliteren van mobiel werken.Noot voor de redactie:

mITE Systems B.V.
Kronenburgplantsoen 10
3401 BP  IJSSELSTEIN (UTRECHT)

Contactpersoon: Angelina Schepers, manager Operations

Telefoon: 085 – 401 03 80
Mobiel: 06 – 31 77 45 09

Email: a.schepers@mite.nl
Website: www.mite.nl