www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 161 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Visma-partners in de prijzen in Oslo

Account Software, Consolit, Databas, eServiceware en RedAnt bekroond met Visma Partner Awards

Amsterdam, 17 februari 2014 – De Visma Partner Awards werden dit jaar uitgereikt in het Noorse Oslo. Dit gebeurde tijdens een trip met de partners van Visma Software naar het hoofdkantoor van Visma, afgelopen 13 en 14 februari. Winnaar van de award voor Partner van het Jaar was voor de elfde maal Account Software, dat ook de Accountancy Award in de wacht sleepte. De Projecten en Uren Award ging voor de tweede keer op rij naar Databas. Consolit werd bekroond met de Groothandel Award en de Implementatie Award ging naar eServiceware. RedAnt mocht tot slot de award voor de Visma Partner van het Jaar voor Mamut One mee naar huis nemen. De winnaars ontvingen de prijzen uit handen van Richard Scheper, Commercieel Directeur SME van Visma Software.Groei in SaaS
Scheper is trots op de prestaties van de Visma-partners, zeker als het gaat om het in de markt zetten van Software-as-as-Service (SaaS). “De markt is aan het veranderen: SaaS wordt steeds belangrijker. Dat zien we terug in de resultaten van Visma AS in 2013. Ook wij gaan mee in die ontwikkeling en onze partners spelen daar een belangrijke rol in. Ze hebben in 2013 een sterke commitment naar SaaS-oplossingen laten zien. Daardoor kiezen steeds meer klanten voor online oplossingen als Visma.net, Visma.net Advisor, Visma Severa, AccountView Go of Scanboeken of gaan ze gebruikmaken van de mogelijkheid om AccountView te huren. Dat belooft veel voor de toekomst”, aldus Scheper.

Veel SaaS-initiatieven
Zo realiseerde Account Software, Visma Partner van het Jaar en winnaar van de Accountancy Award, niet alleen een hoge omzet en afzet in offline-licenties. Het bedrijf was in 2013 ook zeer succesvol op het gebied van huurlicenties. In de accountancymarkt boekte Account Software goede resultaten met de verhuur van AccountView. Ook kon de partner in slechts enkele maanden tijd mooie resultaten optekenen met Visma.net Advisor, Visma’s cloudoplossing voor de accountancy. Databas, winnaar van de Projecten en Uren Award, investeerde in het laatste kwartaal van 2013 met succes in de verkoop en training van Visma Severa, Visma’s oplossing voor online projectmanagement. Een mooie afsluiting van een geslaagd jaar op het gebied van projecten en uren, waarin Databas volop in beweging was.

Investeren in innovatie
Ook de andere awardwinnaars lieten zich in 2013 op diverse manieren van hun beste kant zien. Consolit, winnaar van de Groothandel Award, organiseerde informatiesessies voor klanten over voorraadbeheer. Deze partner scoorde goede resultaten met de verkoop van de vernieuwde AccountView-module voor voorraadbeheer. eServiceware, dat de Implementatie Award won, kreeg een hoge beoordeling voor de professionele manier waarop het implementatieprojecten aanpakt. Tot slot onderscheidde RedAnt, de innovatieve Visma Partner van het jaar voor Mamut One, zich zowel door zijn mooie resultaten als door de grote toegevoegde waarde van zijn maatwerk, consultancy en training rond dit product.

Introductie Klanttevredenheid Award en Innovatie Award
Tijdens de awarduitreiking maakte Visma Software bekend dat het twee nieuwe prijzen introduceert: de Klanttevredenheid Award en de Innovatie Award. Bij de Klanttevredenheid Award beoordeelt Visma zijn partners op twee aspecten. Aan de ene kant telt de mate waarin ze klanten aan zich weten te binden. Dit wordt vastgesteld op basis van de Committed Monthly Recurring Revenue (CMRR) over het jaar. Aan de andere kant speelt een rol in hoeverre klanten Visma aanbevelen. Dit wordt gemeten met de Net Promotor Score (NPS). De Innovatie Award gaat naar de partner die zich op verschillende vlakken het meest innovatief toont, van het inspelen op marktonwikkelingen tot de introductie van innovatieve producten en services of vooruitstrevende cloudinitiatieven.

Neem voor meer informatie contact op met:

Visma Software
Anita Loman
Tel: +31 (0)20 - 355 29 99
anita.loman@visma.com

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel: +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com
Laatste van Visma  
Mkb verspilt tijd en geld met omslachtige facturatie

Visma start #bettertogether voor bewustwording rondom e-facturatie

John Reynders start als Country Director Netherlands bij Visma
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 161 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Visma contact  

Logo Visma

  +31 20 355 2999
  info@vismasoftware.nl
  www.visma.nl
Visma sociaal  


Visma tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl