www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2174 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Palo Alto Networks lanceert snelste next-generation firewall tot nu toe

Nieuwe PA-7050 biedt superieure prestaties en Next-Generation Firewall-beveiliging

Amsterdam, 12 februari 2014 Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), specialist in beveiliging, lanceert de krachtigste next-generation firewall ooit: de PA-7050. Met functies als volledige applicatie-enablement, IPS, AV en WildFire™, die actief zijn op alle verkeer, biedt de PA-7050 consistente prestaties bij snelheden die veel hoger liggen dan alternatieve oplossingen. Deze superieure consistentie in prestaties stelt organisaties in staat om next-generation firewall-beveiliging toe te passen binnen het gehele netwerk – van de randen tot in het datacenter. Op die manier vormt beveiliging geen barrière voor hoge netwerkprestaties.

De hoeveelheid data die via bedrijfsnetwerken wordt getransporteerd, blijft snel groeien. Bedrijven moeten er dan ook voor zorgen dat hun gegevens snel zijn uit te wisselen om medewerkers productief te houden. Deze uitdaging wordt versterkt door de noodzaak om volgende-generatie beveiliging in het gehele netwerk toe te passen als bescherming tegen geavanceerde cyberaanvallen. Deze aanvallen kunnen zich verbergen in gewone applicaties om van daaruit de externe beveiliging te penetreren. Eenmaal in het netwerk gedragen de aanvallen zich als dagelijks verkeer via applicaties, zoals FTP of webmail, of afgeschermd binnen SSL.

Gewone, op poorten gebaseerde firewalls en simpele, op handtekening gebaseerde beschermingsmechanismen die zich voordoen als next-generation firewalls, kunnen applicaties niet goed beveiligen. Die kunnen een applicatie alleen blokkeren. Verder voorzien ze niet in het leveren van de juiste prestaties als de beveiliging is ingeschakeld. Het resultaat is dat veel organisaties de beveiliging van applicaties beperken, wat zorgt voor risico’s.

Palo Alto Networks speelt met de PA-7050 direct op deze uitdaging in. Deze krachtige en makkelijk uit te breiden firewall is vanaf de grond opgebouwd om optimale bescherming te bieden op basis van volgende-generatie beveiligingsmechanismen.

Quotes:
  • “Aansprekende nieuwsverhalen over beveiligingsissues zijn aan de orde van de dag en dreigingen voor organisaties worden sterker en geavanceerder. Organisaties moeten hun gehele netwerk beschermen tegen deze geavanceerde bedreigingen in de applicatielaag – niet alleen de randen. Maar vaak moet beveiliging wijken voor de behoefte aan hoge prestaties in het datacenter” zegt Jeff Wilson, Principal Analyst Security.
  • “De PA-7050 stelt beveiligingsteams in staat om twee ogenschijnlijk conflicterende doelen te bereiken. De firewall biedt in de eerste plaats hoogwaardige beveiliging op applicatieniveau en voert scans uit op aanvallen, malware en exploits. In de tweede plaats is hij met zijn unieke single-pass architectuur ontworpen om maximale prestaties te bieden. De PA-7050 biedt alle beveiligingsmogelijkheden bij veel hogere snelheid dan alternatieve oplossingen. Dit zorgt voor een ongestoorde bedrijfsvoering en veiligheid voor onze klanten.”-- Lee Klarich, Senior Vice-President Product Management van Palo Alto Networks.
De PA-7050: de snelste NGFW tot nu toe
Palo Alto Networks heeft vanaf het begin de norm bepaald voor een krachtige next-generation firewall. Die is van de grond af opgebouwd voor het beschermen van data door het veilig laten werken van applicaties – inclusief versleutelde toepassingen met SSL – en het blokkeren van bekende en onbekende bedreigingen.

Dit nieuwste lid binnen de Palo Alto Networks-productfamilie van next-generation firewalls, de PA-7050, draait op PAN-OS™, het besturingssysteem dat het hart vormt van het Palo Alto Networks-platform. PAN-OS ondersteunt snelheden tot 120 Gbps voor kernfirewallfunctionaliteit. Gezien de combinatie van prestaties, schaalbaarheid en beveiliging, is de PA-7050 bij uitstek geschikt voor:
  • het datacenter waar het valideren van applicaties en gebruikers en bedreigingspreventie bij 100 Gbps of meer cruciaal is;
  • de internetgateway waar inzicht in, en controle over alle applicaties en bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen cruciaal zijn;
  • interne netwerksegmenten waar isolatie van kritische data en businessfuncties vereist is.
De PA-7050 beschikt over een gedistribueerde verwerkingsarchitectuur om zo te voorzien in schaalbare prestaties. Klanten die extra netwerkcapaciteit nodig hebben, hoeven alleen netwerkverwerkingskaarten toe te voegen aan het PA-7050-chassis. Alle verkeer dat de PA-7050 passeert, wordt automatisch verdeeld over de netwerkverwerkingsmodule. Dat zorgt voor een naadloze verbetering van de netwerkprestaties zonder extra beheeroverhead.

BESCHIKBAARHEID

De Palo Alto Networks PA-7050 is per direct leverbaar.

Voor meer informatie over de PA-7050:

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks loopt voorop in een nieuw tijdperk voor cyber security door duizenden bedrijfs-, overheids- en serviceprovidernetwerken te beschermen tegen cyberbedreigingen. In tegenstelling tot gefragmenteerde producten zorgt ons beveiligingsplatform voor veilige bedrijfsvoering en bescherming van de belangrijkste onderdelen van een dynamische IT-omgeving: applicaties, gebruikers en content. Lees meer op www.paloaltonetworks.com.

Palo Alto Networks, het Palo Alto Networks-logo en WildFire zijn gerigistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en daarbuiten. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie:
Palo Alto Networks
Julia André
E-mail: jandre@paloaltonetworks.com

LVTPR
Nienke Geudeker
Tel.: 030 6565 070
E-mail: paloaltonetworks@lvtpr.com
Laatste van Palo Alto Networks  
Unit42 ontdekt dat Mirai-variant ECHOBOT opnieuw de kop opsteekt

2020 cybersecurity voorspellingen

Nederland en België betrokken bij beëindigen van malware-activiteiten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2174 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Palo Alto Netw.. contact  

Logo Palo Alto Networks

Palo Alto Netw.. sociaal  


Palo Alto Netw.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau