www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 172 dagen geleden)
Bedrijf:

Data Matters ontvangt Solution Partner of the Year Award van Hitachi Data Systems (HDS)

Amstelveen, 11 februari – Data Matters, specialist in e-depot infrastructuur, digitale archivering en data-opslag, heeft de Solution Partner of the Year 2014 van Hitachi Data Systems (HDS) gewonnen. De award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Hitachi Information Forum, dat in Landgoed Duin- en Kruidberg in Santpoort is gehouden.

De intensieve samenwerking van Data Matters en Hitachi Data Systems heeft geleid tot innovatieve, geïntegreerde oplossingen op het gebied van opslag en archivering van digitale informatie. Een van die oplossingen waarvoor Data Matters de Solution Partner of the Year award is toegekend, is een turn key solution gebaseerd op scopeArchiv (archiefbeheer) softwarelicenties en Hitachi infrastructuur, bestaande uit een Hitachi rack server en het Hitachi Content Platform (digitaal bewaardepot/digital repository).

Deze combinatie wordt als turn key solution geleverd en kan eenvoudig en flexibel worden uitgebreid, zowel qua functionaliteit (werkzaamheden die een archief uitvoert) als in capaciteit (digitaal duurzame opslag van digitale archiefdocumenten). Ook kan deze geïntegreerde oplossing gekoppeld worden aan Data Matters ArchiefCloud voor objectreplicatie (disaster recovery). De oplossing wordt turn key opgeleverd, maar kan daarbij volledig worden aangepast op basis van de wensen en eisen van de klanten.

Over scope solutions
scope solutions ag is Europees marktleider in Archief Informatie Systemen (AIS), met als klanten publieke en private archieven van elke omvang. Tot de klantenkring van scope solutions behoren enkele van de grootste en meest prominente archieven in Europa. Het uitgebreide standaard softwarepakket scopeArchiv® ondersteunt gebruikers bij hun dagelijks werk en dekt het complete werkproces, van toegang tot en met gebruik. scope solutions streeft ernaar de deskundige business partner te zijn voor publieke archieven in Europa en biedt IT-oplossingen voor een transparante en beveiligde transfer van data van document management systemen naar een archiefbeheersysteem. scope solutions adviseert en ondersteunt organisaties bij het op kostenefficiënte en klantvriendelijke wijze implementeren van duurzame archivering, in overeenstemming met de wet- en regelgeving afgestemd op de business rules in de gebruikersorganisatie. Meer informatie is te vinden op www.scope.ch.

Over Hitachi Data Systems
Hitachi Data Systems levert informatietechnologie, diensten en oplossingen waarmee organisaties hun IT-kosten kunnen verlagen, hun reactiesnelheid kunnen verbeteren en kunnen innoveren op basis van informatie. Klanten van Hitachi Data Systems zien een duidelijke ROI en een positief effect op de business. Hitachi Data Systems telt wereldwijd ruim 6.100 werknemers en is actief in ruim 100 landen en regio’s. Kijk voor meer informatie op www.hds.com/nl/.

Over Data Matters
Data Matters is specialist op het gebied van hardware- en software-infrastructuur voor het opslaan, delen en ontsluiten van dynamische en statische data. Data Matters bestaat ruim elf jaar en heeft kennis en praktijkervaring opgebouwd in het ontwerpen en implementeren van infrastructuur ter ondersteuning van informatieprocessen. Data Matters bestaat uit een compact team van enthousiaste, communicatieve en innovatieve specialisten, die als doel hebben om voor de klant een passende archiefoplossing te vinden, te implementeren en te ondersteunen. Data Matters levert oplossingen die schaalbaar zijn, gebaseerd zijn op open standaarden en rekening houden met de organisatorische en financiële mogelijkheden van de klant. Het kantoor van Data Matters is gevestigd in Amstelveen (KvK 05912946). Meer informatie is te vinden op www.datamatters.nl.

Noot voor de redactie
Voor nadere informatie over dit persbericht van Data Matters:
Paul Schindeler, tel. 020-3469373, e-mail paul.schindeler@datamatters.nl
Laatste van Data Matters BV  
Elop AS: Simplifai with break-through partnership deal in the Netherlands

Data Matters en VHIC lanceren Strongroom pre-ingest

Data Matters levert digitaal archief voor de zorg als hoogwaardige cloudoplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 172 dagen
Data Matters B.. contact  

Logo Data Matters BV

  +31-20-6452393
  info@datamatters.nl
  datamatters.nl
Data Matters B.. sociaal  


Data Matters B.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl