www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 167 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Cam IT Solutions wederom bekroond met Imprivata Partner of the Year Award Benelux

Nieuwegein, 11 februari 2014Cam IT Solutions, een platformprovider gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van facilitaire datacentra, is voor de tweede keer op rij bekroond met de Imprivata Partner of the Year Benelux. Imprivata levert oplossingen voor veilige en gebruiksvriendelijke toegang tot patiëntgegevens door medisch personeel. Bij het benoemen van de winnaar van de Partner of the Year Award keek Imprivata onder andere naar de toewijding van zijn partners. Cam IT Solutions scoorde op dit punt hoge ogen doordat het bedrijf alleen de oplossingen van Imprivata gebruikt binnen zijn private cloud-datacentertotaalconcept: CAMCUBE.

In de afgelopen jaren implementeerde Cam IT Solutions succesvol de Imprivata-oplossingen binnen zijn CAMCUBE|CLOUD Platform, onder meer bij het Haga Ziekenhuis, het Westfriesgasthuis, Ziekenhuis St Jansdal, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Isala en het Meander Medisch Centrum. De Partner of the Year Award is daarnaast ook een erkenning voor de gevolgde trainingen over de oplossing. Cam IT Solutions zorgde dat al zijn specialisten alle benodigde technische trainingen volgden om te voldoen aan de hoogst mogelijke partnerstatus: Premier Partner.

Cam IT Solutions werkt sinds 2009 nauw met Imprivata samen. Beide bedrijven investeerden veel tijd en energie in training en opleiding van de uitvoerende engineers, alsmede in het in kaart brengen van de toegevoegde waarde van Imprivata voor het CAMCUBE|CLOUD Platform. Resultaat hiervan is dat Imprivata sindsdien een vast onderdeel is geworden in de functionele bouwsteen Sterke Authenticatie van het CAMCUBE|CLOUD Platform.

“Vooral gebruikers ervaren de toegevoegde waarde van de oplossingen van Imprivata. Dankzij de Single Sign-On oplossing behoort het onthouden van wachtwoorden voor diverse applicaties tot het verleden. Imprivata neemt deze taak van hen over, zonder afbreuk te doen aan de benodigde en vereiste beveiliging. Daarnaast neemt de gebruikerstevredenheid ook toe doordat het aan- en afmelden op een werkplek erg eenvoudig is en zeer snel verloopt. In ons meest recente CAMCUBE|CLOUD Platform – het 2014.1-platform – is ook de meest recente ontwikkeling van de Imprivata Virtual Desktop Access opgenomen. Hierdoor beschikken gebruikers niet binnen tien seconden, maar al binnen één seconde over hun desktop. Absolute toegevoegde waarde voor omgevingen waarbij elke seconde telt,” aldus Robin Seelen, Business Unit Manager Werkplek bij Cam IT Solutions.

“In navolging van het succes in 2012 wist Cam IT Solutions ook in 2013 strategisch advies én implementatie te leveren bij bestaande en nieuwe klanten in Nederland. Terwijl de zorgmarkt aan continue veranderingen onderhevig is, speelt Cam daarop in met goed getrainde medewerkers die uitgebreide expertise hebben als het gaat om de oplossingen van Imprivata. We zijn dan ook trots te mogen zeggen dat Cam IT Solutions in 2013 voor het tweede achtereenvolgende jaar onze Imprivata Partner of the Year Benelux is”, zegt Chris Nutty, Senior Channel Manager EMEA bij Imprivata.

Over Cam IT Solutions
Cam IT Solutions is een kennisorganisatie gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van facilitaire datacentra (private clouds). De oplossingen sluiten aan op actuele vraagstukken op het gebied van beschikbaarheid, prestaties, beveiliging en beheer. De kennis en 25 jaar ervaring van Cam IT Solutions zorgen voor effectieve en vooruitstrevende concepten. De kwaliteit van de dienstverlening van Cam IT Solutions is geborgd met een ISO9001-certificering. Daarnaast is de veiligheid van oplossingen gewaarborgd met een NEN7510-partnership.

Voor meer informatie:
Cam IT Solutions
Tom Storm
030 6005030
t.storm@cam.nl

Progress Communications
Stella Jansen / Lianne van Dijk
020 3631152
CamIT@progresscommunications.nl
www.persberichtonline.nl
Laatste van Cam IT Solutions  
CAM IT Solutions stelt nieuwe Manager Sales aan

CAM IT Solutions nieuwe Innovation Partner van Outsourcing Hub

Cam IT Solutions officieel gecertificeerd als Cisco Managed Service Provider
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 167 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Cam IT Solutio.. contact  

Logo Cam IT Solutions

  030-6005030
  sales@cam.nl
  www.cam.nl
Cam IT Solutio.. sociaal  


Cam IT Solutio.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau