Datum: (1572 dagen oud)
Bedrijf:

WIFI2CONNECT...DE REDDING VAN RETAIL?

AMSTERDAM, FEBRUARI 2014

PICOPOINT & XRC SERVICES LANCEREN WIFI2CONNECT. 
WIFI service provider Picopoint heeft samen met ICT dienstverlener XRC services Group een unieke WIFI oplossing gelanceerd: WIFI2CONNECT.
“Het unieke aan deze WiFi toepassing is naast het volledig op afstand kunnen beheren van je WiFi omgeving, het gebruik van allerlei slimme toepassingen zoals o.a. hotspots, klantenkaarten, klantentellen, unieke bezoekers zien, verblijftijden van de bezoekers en heatmapping”, aldus Adriaan Hosmann, CCO van Picopoint. 

Dave Spijker, CEO van de XRC services Group:
“We waren al jaren op zoek naar een passende “all-in WiFi oplossing” voor onze Retail klanten. Door het partnerschap met Picopoint is er een chemie ontstaan die uiteindelijk heeft geleid tot WIFI2CONNECT. De kennis van XRC betreffende WiFi toepassingen is ontstaan in de Retail branche waar wij ruim 12.500 winkellocaties bedienen met ICT diensten uit ons unieke StoreConnect portfolio. In de Retail is de vraag naar WiFi enorm gestegen. Picopoint is een service provider die WiFi toepassingen levert aan de zakelijke markt en inmiddels ook veel ervaring heeft opgedaan in Retail.”

Daarnaast is het gebruik van WiFi buiten de Retail ook enorm toegenomen. Vooral zorginstellingen en scholen maken gretig gebruik van de nieuwe WIFI2CONNECT oplossing.

Het koppelen van gericht aangeboden marketingacties aan onze klanten op tablet of smartphone, zijn een grote meerwaarde. Maar ook het direct kunnen zien hoeveel bezoekers er zijn geweest (klantentellen) en zien hoe vaak die bezoeker terugkomt is een enorme meerwaarde van WIFI2CONNECT. Een mooie redding voor de retailer die nu stilstaat, dit zonder extra investeringen.

Het vinden van de juiste partner is eigenlijk hetzelfde als het vinden van de juiste WiFi verbinding. Er zijn vele connecties mogelijk, maar er kan er maar eentje de juiste toegang tot succes geven.

Samen bereiken, waar je alleen niet toe in staat bent is niet voor niets de lijfspreuk van de succesvolle samenwerking tussen Picopoint én XRC.

Meer informatie over WIFI2CONNECT en wat het kan betekenen voor uw organisatie? www.xrc.nl of bel direct even met Dave Spijker op 06 – 156 29 222.