www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 158 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Skybox van Information Builders biedt veilige cloud-omgeving voor testen en ontwikkelen business intelligence-projecten

Nieuwe managed cloud-dienst biedt sandbox voor bedrijven, die helpt kosten en de druk op de IT-afdeling te verlagen

Information Builders, specialist in business intelligence (BI) en analytics, informatie-integriteit en integratieoplossingen, introduceert Skybox. Dit is een nieuwe cloud-hostingdienst waarmee bedrijven applicaties kunnen testen en ontwikkelen voor BI-projecten zonder tijd en middelen kwijt te zijn aan het maken van een infrastructuur hiervoor.

Skybox biedt een voorgeconfigureerde omgeving van de nieuwste versie van WebFOCUS – het BI-platform van Information Builders – dat organisaties helpt van data waardevolle bedrijfsinformatie te maken. De omgeving, die gehost wordt in de cloud, helpt WebFOCUS-gebruikers op weg met het werken met nieuwe features, functionaliteit en testapplicaties, zonder dat de kritieke bedrijfsprocessen er hinder van ondervinden.
De nieuwste functionaliteit in WebFOCUS is altijd beschikbaar in Skybox. Dit betekent dat gebruikers direct kunnen beginnen met het ontwikkelen en testen van hun BI-applicaties en deze sneller in productie kunnen laten gaan, zonder een grote investering te hoeven doen in de IT-infrastructuur.

WebFOCUS is ontworpen om organisaties te helpen competitieve voordelen te behalen door meer mensen de juiste informatie op het juiste moment te bieden, en biedt selfservicemogelijkheden voor alle gebruikersgroepen. Daarnaast garandeert WebFOCUS datakwaliteit en -consistentie, zelfs wanneer het verschillende complexe systemen raadpleegt met zijn geïntegreerde Data Quality & Integration Suites. Alle standaardfuncties van WebFOCUS zijn te benaderen met Skybox.

Terwijl de meeste managed hosting providers tweejarige contracten vragen, staat Skybox abonnementen toe vanaf 60 dagen. Hiermee beheren bedrijven hun BI-projecten efficiënt en kosteneffectief. Daarnaast beheert Information Builders de volledige omgeving. Zo kunnen gebruikers zich volledig richten op het beheer van de WebFOCUS-omgeving en het ontwikkelen en beheren van hun BI-applicaties – niet op de infrastructuur zelf.

Andere voordelen van Skybox
  • Het biedt een flexibel ontwikkelplatform: bedrijven versnellen hun time-to-market voor BI-projecten door Skybox te gebruiken voor het testen van bestaande run-time-omgevingen en -applicaties – zonder dat het nodig is een nieuwe ontwikkelomgeving te maken en te beheren. Bedrijven kunnen overgaan  van kortetermijntesten naar langetermijnhosting of de cloud-omgeving omzetten naar een onsite omgeving.

  • Demonstraties creëren in een autonome omgeving: Skybox is ontwikkeld om de IT-afdeling te ondersteunen in het demonstreren van de nieuwste functionaliteit van WebFOCUS aan interne stakeholders, inclusief upgrades, zonder operationele bedrijfsprocessen te verstoren.

  • Krachtige configuratie op Microsoft Windows Server: de cloud van Skybox draait op een 64-bit Standard Edition van Microsoft Windows Server. Dit zorgt ervoor dat de IT-afdeling niet hoeft te wennen aan een nieuw besturingssysteem.
“Kijkend naar de druk op managers om beter te presteren zonder dat IT-budgetten stijgen, is een managed cloud-omgeving met het complete WebFOCUS-platform een ideale oplossing voor flexibiliteit in BI-projecten”, zegt Gerald Cohen, President en CEO van Information Builders. “Skybox is een unieke managed service die bedrijven de meest innovatieve en goed presterende BI-oplossing biedt, die er nu op de markt is. Flexibel en volledig in de cloud ondersteund.”

Over Information Builders
Information Builders helpt organisaties bij het transformeren van data naar zakelijke waarde. Onze softwareoplossingen voor business intelligence en analytics, integratie en data-integriteit stellen mensen in staat betere beslissingen te nemen, de klantrelatie te versterken en groei te realiseren. Onze focus op het succes van onze klanten is in de sector ongeëvenaard. Daarom vertrouwen duizenden organisaties op Information Builders als hun partner. Het bedrijf is in 1975 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in New York. Daarnaast zijn er wereldwijd vestigingen. Information Builders is een van de grootste niet-beursgenoteerde bedrijven in de sector.

Kijk voor meer informatie op www.informationbuilders.nl, volg ons op Twitter via @infobldrsnl, like ons op  Facebook of bezoek onze LinkedIn-pagina.

###

Contact

Information Builders
Paul Jan Piekema
Tel. +31 (0)20 4563315
E-mail: paul_jan_piekema@ibi.com
www.informationbuilders.nl 

Progress Communications
Lianne van Dijk
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: InformationBuilders@progresscommunications.nl
www.persberichtonline.nl
Laatste van Information Builders  
Information Builders introduceert iWay 8

Information Builders en Plainwater slaan handen ineen op gebied van Business Intelligence

Nieuwste trends rond self-service business intelligence en analytics centraal tijdens International Summit 2017 van Information Builders
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 158 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Information Bu.. contact  

Logo Information Builders

  +31 (20) 456-3333
  info@ibi.nl
  www.informationbuilders.nl
Information Bu.. sociaal  


Information Bu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau