Feestelijke opening 5de Dutch Mobile Networking Event door Nederlandse Ambassadeur op maandag 24 februari aanstaande

Vijfde jubileum editie van het jaarlijkse Dutch Mobile Networking Event tijdens het Mobile World Congres zal feestelijk worden geopend door de heer Van Rij, Ambassadeur van Nederland in Madrid, Spanje.

Den Haag, 5 februari 2014 - Het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats op maandag 24 februari 2014. Het netwerkevenement wordt georganiseerd in het Betahaus, Barcelona’s nieuwste innovatie hub in de creatieve wijk Gracia. Het DMNE brengt Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congres in een informele sfeer samen en biedt zo een platform om de relevante hoogtepunten van de jaarlijkse telecombeurs te bespreken met vakgenoten.

Mobile World Congres 2014
De gerenommeerde telecombeurs zal dit jaar plaatsvinden van 24 februari tot en met 27 februari 2014. Het centrale thema van dit jaar ‘Creating what’s next’ claimt hoopvol het thought leadership van de volgende generatie nieuwe technologien. De dagelijkse innovatieve professionals van het Betahaus bieden een interessant tegengewicht aan deze claim. Want in navolging op het Betahaus Berlijn wil Betahaus Barcelona evenzo succesvol worden in het borgen van een techno creatieve hotspot in deze wereldstad.  De CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, zal dit keer de keynote zijn van het congres.

Sponsoren
De vijfde editie zal mede worden mogelijk gemaakt door een aantal nieuwe partners en sponsoren zoals VDVL, Barcelona Mobile Capital, Qelp, Netherlands Business Support Office Barcelona en Salesforce. Dit jaar zullen zij tijdens de borrel hun visie delen op de mobiele dienstverlening van nu en in de toekomst. Traditiegetrouw verwelkomt EDR Vastgoed u wederom als sponsor van de openingsdrank.

De netwerkborrel biedt jaarlijks ruimte aan 200 bezoekers uit de telecomindustrie die via een gecontroleerde gastenlijst uiteindelijk toegang krijgen. Tijdens de eerste editie in 2010 meer dan 150, in 2011, 2012 en 2013 rond de 180 bezoekers, waarvan de meerderheid beslissers zijn bij de inkoop van telecomdiensten, -software en -hardware. Het Dutch Mobile Networking Event wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die actief zijn in de Nederlandse telecombranche. Het Dutch Mobile Networking Event 2014 wordt bovendien ondersteund door een aantal (media)partners, waaronder Executive-People, Dutch IT Channel, en Barcelona Mobile Capital.

Geïnteresseerde Nederlandse deelnemers van het Mobile World Congres zich inschrijven via de website. Gebruik #dmne14 om berichtingeving op Twitter te volgen.

Einde bericht

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor redactie
Journalisten zijn welkom bij het Dutch Mobile Networking Event op maandag 24 februari 2014 in Barcelona. Aanmelden kan via de sponsors, mediapartners of direct bij de initiatiefnemers. Deelname wordt vooraf persoonlijk bevestigd per mail. Op de website staat alle informatie over het programma, de tijden, locatie en routebeschrijving. Het evenement is exclusief en staat open voor maximaal 150 deelnemers, uitgezonderd vertegenwoordigers van de media.

Over Dutch Mobile Networking Event
Het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) is een jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor mensen uit de Nederlandse telecomindustrie en wordt tijdens het Mobile World Congres in Barcelona georganiseerd. Het DMNE werd in 2010 voor het eerst georganiseerd en wordt jaarlijks bezocht door minimaal150 beslissers uit de Nederlandse telecomindustrie. De initiatiefnemers en organisatoren zijn Caroline Spek, o.a.directeur van OrangeIngredients en exhibitions manager bij Informa en Danny Frietman, Enterprise Mobility strateeg en o.a. medeoprichter van de Enterprise App Store.

Meer informatie: http://www.dutchmobilenetworking.com.
Inschrijven kunt u hier: https://dutchmobilenetworkingevent.eventbrite.com/

Contact organisatie
Caroline Spek:
caroline@dutchmobilenetworking.com
+31 631 757 986

Danny Frietman:
danny@dutchmobilenetworking.com
+31 618 859 232