www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 158 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Hertel wint een week per maand met real-time managementrapportages in QlikView

Hoofddorp, 5 februari 2014 QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in user-driven Business Intelligence (BI) kondigt aan dat Hertel BV, technisch dienstverlener in de industrie, het business discovery platform QlikView succesvol heeft uitgerold. Hertel Nederland zet QlikView in voor uitvoerige en real-time managementrapportage. Samen met QlikView-partner Active Professionals ontwikkelde en implementeerde Hertel een dashboard, waarin de KPI’s van finance, operations, sales, HR en HSEQ visueel kunnen worden gemonitord. Iedereen binnen de organisatie, van directie tot de werkvloer, krijgt toegang tot de informatie die voor hem of haar relevant is. Hiermee realiseert Hertel Nederland een flinke tijdsbesparing van wel zes dagen per maand, waardoor er meer tijd aan de analyse van gegevens kan worden besteed en de kwaliteit van de rapportages aanzienlijk is verbeterd.

Marcel Janssen, Finance Director Hertel Nederland en Oost-Europa: “Als onderdeel van de wereldwijde Hertel-organisatie zijn we voor onze financiële rapportage gebonden aan een oplossing voor de hele groep. Voor onze managementrapportage konden we echter uitgaan van onze lokale behoefte. QlikView haalt onder meer gegevens uit ons ERP-systeem Metacom, Microsoft Dynamics CRM en Raet. Belangrijk binnen onze informatievoorziening is dat iedereen binnen de organisatie, ongeacht het niveau waarop wordt gewerkt, toegang krijgt tot relevante informatie. Dit zorgt ervoor dat iedereen zelf beslissingen kan nemen op basis van data en ook zelf verbeteringen kan aanbrengen in het bedrijfsproces. Anders gezegd: met QlikView kan iedereen nu real-time zien wat hij bijdraagt aan de performance van Hertel. Daar komt bij dat onze financiële afdeling nu meer aansluiting heeft met de rest van de organisatie. Dit zorgt voor meer duidelijkheid over wat we doen en welk effect bepaalde aanpassingen hebben op het succes van ons bedrijf. We zien duidelijk de voordelen ten opzichte van onze oude rapportagemethode met Excel. Met QlikView rapen we echt alle details bij elkaar en leggen we in één oogopslag onze verbeterpunten bloot.”

Vincent Peters, RVP & MD Benelux, Eastern Europe, Russia & CIS en MEA bij QlikTech: “Bedrijven zijn vaak veel tijd kwijt aan de maandelijkse afsluitingen en andere rapportages. Hierdoor beperken ze zich veelal tot resultaatbepaling alleen en is er geen ruimte voor uitgebreide analyse van de data. Met QlikView heeft Hertel real-time inzicht in informatie, waardoor de meeste rapportages overbodig zijn of in een fractie van de oorspronkelijke tijd kunnen worden opgeleverd.”

-----------------

Over Hertel
Hertel is een toonaangevende, multidisciplinaire technisch dienstverlener die haar opdrachtgevers wereldwijd ondersteunt op het gebied van Steigerbouw, Isolatie, Plant Integrity, Access Solutions en gerelateerde gespecialiseerde technische services. Hertel richt zich op de markten Olie & Gas, Proces, Energie en Offshore, en doet dit wereldwijd voor gerenommeerde klanten. Vanwege de internationale spreiding van haar klantengroep heeft Hertel zich flexibel georganiseerd rond de locaties van haar klanten. De dienstverlening van Hertel is erop gericht om klanten te ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun industriële vaste activa. Van onderhoudsprojecten tot shutdowns, modificaties en decommissioning. Het hoofdkantoor van Hertel is gevestigd in Nederland. Meer informatie is te vinden op www.hertel.com

Over QlikTech
QlikTech (NASDAQ: QLIK) geeft betekenis aan data zodat mensen hier concreet iets mee kunnen doen. Het QlikView Business Discovery Platform en het Qlik Customer Success Framework bieden de juiste mensen, techniek en dienstverlening om de strategische inzet van data te optimaliseren. Met Natural AnalyticsTM ondersteunt QlikView de manier waarop onze menselijke nieuwsgierigheid van nature informatie verwerkt en analyseert, om zo betere inzichten te krijgen en het beslisproces te vereenvoudigen. QlikView biedt businessgebruikers van kleine ondernemingen tot grote multinationals de inzichten die ze ad hoc nodig hebben en voorziet IT-professionals in hun behoefte aan beheersbaarheid en governance. QlikTech bedient als wereldwijd opererend bedrijf meer dan 30.000 klanten in ruim 100 landen. Ga voor meer informatie naar www.qlikview.com/nl

Qlik™, QlikView™, QlikTech™, Data Dialogs™, Natural Analytics™, Qlik Customer Success Framework™ en het QlikTech logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van QlikTech International AB, geregistreerd in meerdere landen. Andere hier gebruikte bedrijfsnamen, productennamen en bedrijfslogo’s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035-5822730
qliktech@marcommit.nl
Laatste van Qlik  
Zorgservice XL ontzorgt ziekenhuizen met inzet Qlik Sense

Vijf datatrends die je absoluut niet mag missen in 2020

Bedrijven werven liever mensen met praktische datavaardigheden dan datawetenschappers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 158 dagen
Qlik contact  

Logo Qlik

  +31 (0)23 727 1900
  InfoBenelux@qlik.com
  www.qlik.com
Qlik sociaal  


Qlik tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl