Datum: (1628 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Oracle versterkt bedrijfsprestaties met nieuwe In-Memory Applications voor PeopleSoft

De In-Memory Financial Position Analyzer en In-Memory Financial Allocations Analyzer van Oracle’s PeopleSoft helpen betere beslissingen te maken met real-time Bottom Line SimulationNieuwssamenvatting
De huidige, razendsnelle en veelzijdige zakelijke omstandigheden vereisen dat Chief Financial Officers (CFO’s) en financieel managers een real-time wereldwijd inzicht hebben in hun organisatie en in staat zijn snel te voorspellen welke effecten van invloed zijn op hun bedrijf. Om aan deze behoeften te voldoen, introduceerde Oracle de Real Time Bottom Line. Deze software bevat twee nieuwe applicaties voor PeopleSoft Financials-klanten. De nieuwe Oracle In-Memory Applications, ontwikkeld voor Oracle Engineered Systems, zijn ontworpen om de CFO de bedrijfsprestaties te helpen verbeteren door snellere, geïnformeerde beslissingen te nemen, gebaseerd op real-time simulatie van bedrijfs-, organisatorische, en regulaire veranderingen. Met deze mogelijkheden kunnen CFO’s snel strategische beslissingen nemen, zonder te wachten op de afsluiting van een financiële periode.

Nieuwsfeiten 
 • Oracle introduceert twee nieuwe Oracle In-Memory Applications voor Oracle’s PeopleSoft: Oracle’s PeopleSoft In-Memory Financial Position Analyzer en Oracle’s PeopleSoft Financial Allocations Analyzer.
 • Vanaf de basis geoptimaliseerd om volop te profiteren van de processing-capaciteiten van Oracle Engineered Systems, zoals Oracle Exadata Database Machine en Oracle SuperCluster, maken deze nieuwe applicaties het mogelijk om real-time situaties te simuleren. Dit helpt CFO’s bij het stimuleren van de bedrijfsresultaten door sneller en strategischer beslissingen te nemen.
 • Door analyses en vergelijkingen uit te voeren, ontdekken bedrijven hun eigen groeikansen en verzilveren ze die ook. Het verlaagt potentiële kostenrisico’s en onderneemt corrigerende acties tijdens een financiële periode.
 • Dankzij een intuïtieve interface en veel rekenkracht, stelt deze applicatie gebruikers in staat om sneller data te verwerken, analyses uit te voeren en financiële resultaten te vergelijken. Dit stelt ze in staat sneller slimmere beslissingen te nemen die een positieve invloed hebben op wat een bedrijf overhoudt, onder aan de streep.
 • Door te profiteren van een gesloten proces, kunnen veranderingen in bedrijfsregels geëvalueerd worden en automatisch ‘echt’ ingezet worden door simpelweg het gewenste scenario te selecteren.
 • De Oracle-systemen, -servers en -storage zijn ontwikkeld samen met Oracle Database, Oracle Fusion Middleware en Oracle Applications voor snellere prestaties, grotere efficiëntie, hogere beschikbaarheid en nagenoeg oneindige schaalbaarheid. Door ‘eigenaarschap’ van de volledige stack – van applicatie tot disc – kan Oracle een rijk aanbod aan exclusieve features en applicatieversnellers ontwikkelen, testen, optimaliseren en leveren.
 • Door Oracle-software op Oracle-hardware te laten draaien, besparen klanten op hun total cost of ownership, minimaliseren risico’s, verbeteren gebruikersproductiviteit en gebruiken Oracle Enterprise Manager om het beheer te stroomlijnen terwijl ze profiteren van de voordelen van één enkel ‘aanspreekpunt’.
 • Deze twee real-time Bottom Line In-Memory Applications zijn opnieuw een voorbeeld van hoe Oracle Applications het beste draaien op Oracle-systemen.
PeopleSoft In-Memory Financial Position Analyzer: gokken is niet langer nodig 
 • PeopleSoft In-Memory Financial Position Analyzer zorgt ervoor dat organisaties:
  • de impact van daadwerkelijke activiteiten kunnen vormgeven door middel van ‘what if’-scenario’s en resultaten analyseren op een nog gedetailleerder niveau.
  • bedrijfskoersveranderingen optimaliseren door toegang tot informatie die gedeeld kan worden met stakeholders en lijnmanagers.
  • niet meer hoeven te gokken omdat CFO’s betere beslissingen kunnen nemen gebaseerd op real-time saldibalansen, pro-forma financiële statements en winst- en verlies-posities per onder andere bedrijf, regio en product.
PeopleSoft In-Memory Financial Allocations Analyzer: de nieuwe standaard voor productiviteit  
 • PeopleSoft In-Memory Financial Allocations Analyzer zorgt ervoor dat organisaties:
  • scenario’s kunnen vormgeven van mogelijke veranderingen, gebaseerd op wat er in de productieomgeving zit, als het gaat om allocatie-regels, balansen en data van derde partijen.
  • scenario’s kunnen vergelijken om te kijken wat het meest gunstig uitpakt.
  • snel en eenvoudig complexe allocaties kunnen maken, op het moment dat het bedrijf erom vraagt, minder handmatige acties – en daarmee minder fouten – kunnen bewerkstelligen en niet meer de controle kwijtraken over data en de waarheidsgetrouwheid van de configuratieveranderingen.
  • automatisch nieuwe bedrijfsregels kunnen toewijzen vanuit een gekozen scenario.
Ondersteunende quote 
 • “Deze oplossing profiteert van real-time productiedata om zo bedrijfsstrategieën te simuleren, analyseren en in werking te zetten. Zo voorkomen bedrijven dat vertragende en precisie-issues uit het verleden – die de afdeling financiën continu bezighouden – zich herhalen”, zegt Paco Aubrejuan, senior vicepresident en general manager van Oracle’s PeopleSoft. “Met de mogelijkheden die de nieuwe Oracle’s PeopleSoft In-Memory Applications bieden, verbeteren CFO’s en financieel managers hun strategische beslissingen sterk al vroeg in de financiële periode. Dit kan organisaties helpen hun winst te vergroten, obstakels te omzeilen en meer uit hun middelen te halen.”
Extra informatiebronnen: 

Contact
Gijs van Beek

LVTPR
Office: +31 30 65 65 070
Email: oracle@lvtpr.nl

Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Oracle Benelux
Office: +31 30 6699126
Mobile: +31 6 2710 6264
Email: ria.lagerweij@oracle.com

Volg Oracle Nederland op Twitter: @Oracle_NL
en word lid van de LinkedIn groep Oracle Nederland

Over Oracle
Oracle combineert hardware en software in een oplossing voor zowel de cloud als uw datacenter. Voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL), bezoek www.oracle.com.

Handelsmerk

Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of zijn dochterondernemingen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.