Xtandit start samenwerking met Nautasign

Woerden, 31 januari 2014 – Xtandit, business partner voor het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen, is een samenwerkingsverband aangegaan met Nautasign. Nautasign is specialist in sign en large format printing en biedt grootformaat-printers, media, inkt en zelfklevende materialen voor de signmaker. Aanleiding voor deze samenwerking is de toegenomen vraag naar grootformaat-printers voor met name buitentoepassingen. Samen met Nautasign is Xtandit nu in staat aan deze vraag te voldoen.

Gerard Lam, Algemeen Directeur van Nautasign, over de samenwerking: “Voordat de samenwerking begin dit jaar werd bekrachtigd, hebben we in 2013 met Xtandit al drie projecten uitgevoerd. In deze projecten werd gelijk duidelijk dat wij elkaar als organisaties versterken. Met ondersteuning vanuit Xtandit op het gebied van business development en onze technische know-how hebben we de klanten goed begeleid in hun keuze en de ingebruikname van grootformaat-printers.”

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur bij Xtandit: “Wij zijn altijd op zoek naar succesvolle samenwerkingen om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe markten aan te boren. Deze samenwerking is er één van en die is nu al succesvol te noemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het adviestraject en het ontzorgen van de klant, Nautasign draagt zorg voor de installatie en trainingen. Een perfecte combinatie.”

---------------------Bijschrift bij afbeelding: van links naar rechts Gerard Lam, Algemeen Directeur Nautasign, Edwin Jongsma, Commercieel Directeur Xtandit en Peter Huting, Accountmanager Grootformaat bij Xtandit.

Over Nautasign
Nautasign is al dertig jaar een onafhankelijke toonaangevende leverancier in de sign en large format printindustrie in Nederland. Het leveringsprogramma grootformaat-printers is zorgvuldig samengesteld uit de beste printers die de industrie momenteel te bieden heeft. Daarnaast beschikt Nautasign over een uitgebreid leveringsprogramma van verbruiksmaterialen en een logistiek systeem dat borg staat voor razendsnelle leveringen. Nautasign is gevestigd in Ede. Meer informatie is te vinden op www.nautasign.com 

Over Xtandit
Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In 20 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines, tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen, en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. Xtandit is in 2010 en in 2011 uitgeroepen tot Xerox Partner of the Year, en in 2012 tot Managed Print Services (MPS) Partner of the Year. Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met daarnaast vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.xtandit.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
ingeborg@marcommit.nl