Tools4ever haalt omzetgroei van 15 procent in 2013

Internationale groei van ruim 11 procent

Baarn, 23 januari 2014 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft in 2013 internationaal een omzetgroei van ruim 11 procent behaald. In Nederland groeide de omzet met 15 procent ten opzichte van 2012. Ondanks dat bedrijven wereldwijd zich in zwaar weer bevinden, realiseert Tools4ever al 14 opvolgende jaren een omzetgroei. De groei is het afgelopen jaar vooral het resultaat van groei in het personeelsbestand, waaronder meerdere accountmanagers en implementatieconsultants, en de vele opdrachten en implementaties bij diverse zorginstellingen. Internationaal groeiden vooral het Duitse en Amerikaanse kantoor, zowel qua bezetting als qua omzet.

Jacques Vriens, algemeen directeur en oprichter van Tools4ever: “Ik ben erg trots op onze medewerkers. Zij hebben er weer hard aan getrokken om 2013 succesvol af te sluiten. Niet alleen qua omzet maar ook qua personele bezetting blijven we groeien en staan er nog vacatures open, waaronder voor C++ programmeurs en C#/.Net software ontwikkelaars. Om al deze medewerkers te kunnen huisvesten, staan wij op het punt te verhuizen naar een prachtig nieuw pand in Baarn. Onder meer door onze resultaten, behaalden wij afgelopen jaar ook een zevende positie in de Main Software Top 50.”

------------------------------------

Over Tools4ever
Tools4ever onderscheidt zich met een no-nonsense aanpak en een lage Total Cost of Ownership. In tegenstelling tot vergelijkbare Identity Management oplossingen levert Tools4ever een volledige oplossing in enkele weken i.p.v. maanden of jaren. Mede dankzij deze benadering is Tools4ever in Nederland dé absolute marktleider op het gebied van Identity Management met meer dan 1,6 miljoen beheerde user accounts. Tools4ever levert verschillende software producten en geïntegreerde consultancy diensten op het gebied van Identity Management, zoals User Provisioning, RBAC, Password Management, SSO en Access Management. Voor meer informatie: www.tools4ever.nl 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Tools4ever
Purdey Horbach
035 – 54 83 255
p.horbach@tools4ever.com