www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 82 dagen geleden)
Bedrijf:

Ricoh voor het tiende jaar uitgeroepen tot een van de ‘100 meest duurzame bedrijven ter wereld’

Ricoh is opnieuw uitgeroepen tot één van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld. Dit nieuws werd bekend gemaakt tijdens het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. De Global 100 is een uitgebreide beoordeling van bedrijven op het gebied van duurzaamheid; alleen een selecte groep van de top 100 large-capbedrijven wereldwijd wordt in de lijst opgenomen. Het feit dat Ricoh al een decennium lang op de lijst staat, bevestigt de succesvolle integratie van sociale, economische, milieu- en kostenvoordelen. 

Mark Boelhouwer, CEO Ricoh Nederland: "Bij Ricoh is het centraal stellen van duurzaamheid al decennialang een belangrijk aandachtspunt. Naast onze kennis op het gebied van document management, production printing en IT-diensten, vormt ons streven naar duurzaam opereren een kernonderdeel van wie we zijn. We zijn trots op onze vooruitstrevende focus op het verminderen van milieueffecten én -kosten voor onze klanten, waarbij we tegelijkertijd de veiligheid van hun gegevens waarborgen. In iedere gemeenschap waar we wereldwijd actief zijn, ondernemen we op een verantwoorde manier met oog voor de maatschappij. Ook in Nederland." 

Ricoh heeft zichzelf duidelijke en vooruitstrevende lange termijndoelen gesteld om milieueffecten tot 2050 met 87,5 procent ten opzichte van het jaar 2000 te reduceren. Daarnaast houdt Ricoh’s benadering van lifecycle management rekening met alle aspecten van productgerelateerde- en andere zakelijke activiteiten. Hierbij wordt het gebruik van hulpbronnen zo veel mogelijk beperkt en wordt hergebruik, recycling en besparing van grondstoffen gemaximaliseerd. 

Deze prestigieuze erkenning, Ricoh staat op nummer 77 op de lijst, is één van de vele mooie erkenningen. Zo werd Ricoh’s aanpak erkend door een aantal van de meest betrouwbare ratings ter wereld, waaronder de Dow Jones Sustainability Index, de FTSE4Good Index Series en Oekom Corporate Ratings. In Nederland werd in november 2013 de Duurzaam Werken Award aan Ricoh Nederland uitgereikt. 

Ga voor meer informatie over Ricoh’s duurzame aanpak naar www.ricoh.nl of ga naar www.ricoh.com/environment/report/index.html om het duurzaamheidsrapport van de Ricoh Group te downloaden.

Over Ricoh
Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare scanoplossingen voor kantooromgevingen, production printing, documentmanagement systemen en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2012 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.924 miljard yen (ongeveer 20 miljard USD). 

Het grootse deel van de omzet van het bedrijf wordt behaald uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh ontwikkelt en produceert daarnaast bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het bedrijf staat bekend om de hoge technologische kwaliteit, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en initiatieven op het gebied van duurzaamheid. 

Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh organisaties de manier waarop ze werken te transformeren en te optimaliseren, en daarbij gebruik te maken van de collectieve verbeeldingskracht van hun medewerkers. 

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ricoh Nederland B.V.
Gineke Wilms, Corporate Public Relations Manager
T. 073 - 645 27 19  M. 06 - 46 18 35 66
E: Gineke.wilms@ricoh.nl
Laatste van Ricoh Nederland B.V.  
Ricoh beheert nu ook AV op afstand

Ruim driekwart van de mkb’ers gebruikt 3D-print in 2020

Helft ondernemers denkt over vijf jaar niet meer te bestaan als ze niet investeren in nieuwe technologie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 82 dagen
Ricoh Nederlan.. contact  

Logo Ricoh Nederland B.V.

Ricoh Nederlan.. sociaal  


Ricoh Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com