www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2269 dagen geleden)
Bedrijf:

De Binnenvest automatiseert roosterproces met Aysist® software

“Focus op kwaliteit en efficiency; Ayton begrijpt en biedt wat daarvoor nodig is”

Moordrecht/Leiden, 20 januari 2014

De Leidse maatschappelijke opvangorganisatie De Binnenvest heeft gekozen voor Ayton om het roosterproces te automatiseren met de Aysist software en gezamenlijk het roosterbeleid te formuleren. Bart Noort, projectmanager bij De Binnenvest over deze beslissing “Wij willen als maatschappelijke organisatie steeds betere hulp en opvang kunnen leveren, en dat willen we vooral ook blijven doen. Dat vraagt om focus op kwaliteit en efficiency. Dat kan goed samengaan, als je de juiste en verantwoorde keuzes maakt. Een van de middelen om die keuzes te kunnen maken is accuraat inzicht in alle hulp en opvang die we verlenen; in termen van kwaliteit, maar ook in uren, inkomsten en uitgaven. Ayton is in feite dat middel. Zij gaan ons ondersteunen bij het in kaart brengen van het roosterbeleid en vervolgens bij het uitvoeren daarvan.”  

Concreet stappenplan en projectmatige aanpak
De oorspronkelijke vraag aan Ayton was vooral gericht op het automatiseren van het  roosterproces, om daarmee meer efficiency in de planning te realiseren. Op basis van die doelstelling werd duidelijk dat De Binnenvest met een nieuwe roostermethodiek nog meer ruimte kan creëren voor medewerkers en cliënten. Bart Noort:  “We hebben een gezamenlijk einddoel voor ogen, maar we doen het echt stap voor stap. Ayton heeft daarom een concreet stappenplan opgezet, waarin de te ondernemen acties nauwgezet zijn geformuleerd.”

Bart Noort benadrukt het belang van de gefaseerde aanpak, omdat de hele organisatie er bij betrokken is. “De Ayton projectleiding maakt alle stappen inzichtelijk en zorgt voor duidelijke afspraken. Zo is gestart met het in kaart brengen en formuleren van het roosterbeleid en het vastleggen daarvan in roosterprotocollen. Alle afspraken en regels zijn vervolgens omschreven in een roosterhandboek. Dat is de solide basis voor het vervolg.”

De implementatie verloopt voorspoedig en op 1 februari gaat het Aysist systeem live. De applicatie is ingericht en is een koppeling gerealiseerd met het personeelsinformatiesysteem RAET Youforce, Beaufort. Medewerkers worden getraind en ze worden zorgvuldig geïnformeerd over alle veranderingen en de redenen daarvan. Het kunnen borgen van alle roostergegevens biedt ze rust, en er is op de juiste momenten meer ruimte voor de daadwerkelijke hulpverlening aan hun cliënt. Dat is en blijft ons doel en Ayton begrijpt en biedt wat daar voor nodig is,” aldus Bart Noort.De Binnenvest
De Binnenvest is een AWBZ-erkende dienstverlener in de maatschappelijke opvang. De organisatie biedt diverse vormen van opvang, ondersteuning en begeleiding, gericht op het zo zelfstandig mogelijk functioneren van cliënten, te weten mensen met complexe problematiek die niet in staat zijn te voldoen aan de eisen die de samenleving stelt.
 Zij worden gestimuleerd om het best haalbare te bereiken met de minst ingrijpende begeleiding. Het werkgebied is Leiden, Alphen aan den Rijn en Katwijk. www.debinnenvest.nl

Ayton. Software met ambitie
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers beweegt mee met de zorgvraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Parallel daaraan zorgt de Aysist® software voor de borging van alle vergaarde gegevens en mutaties. Dat biedt de zorgorganisatie real-time financieel inzicht, tot op afdelingsniveau. www.ayton.nlVoor meer informatie:
Ayton bv
Loran Noteboom, Commercieel directeur Ayton
Mail info@ayton.nl Tel. (0182) 377 222
Laatste van Ayton  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2269 dagen
Ayton contact  

Logo Ayton

  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88075 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7731 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com