www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!

InterSystems opgenomen in Gartners Magic Quadrant voor operationele databasemanagement systemen

Caché doorbreek barrières bij het vastleggen en analyseren van Big Data

CAMBRIDGE, Mass., januari  2014 InterSystems, wereldwijd leverancier van geavanceerde software technologie voor baanbrekende toepassingen, is door Gartner gepositioneerd als  Challenger in het recent gepubliceerde productoverzicht  "Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systems,"  opgesteld door de analisten  Donald Feinberg, Merv Adrian en Nick Heudecker.

“Wij geloven dat onze erkenning in Gartner’s eerste Magic Quadrant voor operationele database management systemen weergeeft  hoe zeer de gebruikers onze geavanceerde technologie waarderen. Zeker wanneer het  baanbrekende applicaties betreft,  gericht op de verwerking en analyse van Big Data, alsmede de snelle uitrol daarvan”, aldus Paul Grabscheid, InterSystems Vice President voor strategische planning.

“InterSystems  heeft altijd voorop gelopen bij het introduceren van nieuwe ontwikkelingen in databasetechniek,” zegt Robert Nagle, InterSystems Vice President  Software Development. “Caché  kan bij wijze van spreken op lichtsnelheid een enorm volume  gevarieerde type data opnemen en verwerken.  Ingebouwd in Caché bevindt zich hoogwaardige technologie voor tekstanalyse, aangeduid als InterSystems iKnow. Daarmee laat zich ongestructureerde data direct analyseren. Activiteiten om  deze eerst te structureren via ontologieën (vaste datastructuren) of  woordenboekschema’s blijven achterwege. Door deze unieke technologie te combineren met de real-time analysefunctionaliteit van InterSystems DeepSee,  zijn we in staat zeer krachtige business intelligence functies te integreren met transactie georiënteerde applicaties.  Met Caché, zijn onze afnemers in staat snel alle vormen van data te extraheren en daarmee complexe informatiekubussen te bouwen waarop zij hun vragen los laten.”

Volgens de Gartner definitie omvat de markt voor operationele database management systemen (DBMS) zowel relationele als niet relationele database softwareproducten . Ze lenen zich  voor een brede reeks transactiegerichte toepassingen, waaronder standaard oplossingen als ERP, CRM, maar ook op maat gemaakte bedrijfsinformatiesystemen.  Verder voegt Gartner aan zijn definitie ook nog functies toe die de DBMS’en laten werken met geheel andere data typen als XML, tekst, audio , alsmede beeld en video content.

Het rapport "Gartner Magic Quadrant for Operational Data Base Management Systems," is te bekijken via http://www.gartner.com/technology/reprints.do?id=1-1M9YEHW&ct=131028&st=sb.

Over  InterSystems
InterSystems Corporation is wereldwijd marktleider in de levering van software voor innoverende processen in de zorg. Het hoofd­kantoor van de onderneming staat in Cambridge, Massachusetts (VS); de onderneming heeft vesti­gingen in 25 landen. InterSystems HealthShare® is een strategisch platform voor informatiesystemen in de gezondheidszorg.  Het staat organisaties toe gegevens over patiënten te vergaren en te delen. De oplossing voorziet tevens in de functionaliteit voor real-time analyse. Op basis daarvan zijn acties te initiëren via ziekenhuisnetwerken, locale zorggemeenschappen dan wel via regionale of landelijke zorgnetwerken.  InterSystems CACHÉ® is mondiaal het meest gebruikte databasesysteem voor zorgaplicaties. InterSystems Ensemble® is een platform voor het snel integreren en ontwikkelen van genetwerkte applicaties.

Meer informatie is te vinden op www.intersystemsbenelux.com of te verkrijgen bij:

David Majster
Marketing Manager Benelux & France InterSystems Benelux BV
Tel.+32-(0)2-464.97.28 / Mobile +32-(0)475-27.28.38
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van InterSystems Nederland  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2066 dagen
Bron:
PR bron: Franssen Communicatie
InterSystems Neder.. contact  
Logo InterSystems Nederland
InterSystems Neder.. sociaal  
InterSystems Neder.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl