Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

Leader in back-up en recovery viert 10de verjaardag

StorageCraft ontpopte zich tot ontwikkelaar van bekroonde software

DRAPER, Utah – Januari 2014 – Dankzij vernieuwende en betrouwbare producten groeide StorageCraft Technology Corporation van een kleine, gewestelijke start-up tot een bedrijf van wereldformaat.

In december 2003 werd het bedrijf opgestart door de vijf oprichters die vandaag nog steeds betrokken zijn bij de dagelijkse leiding ervan. Hun doel was de ontwikkeling van de snelste en meest betrouwbare oplossing voor recovery voor servers, desktops en laptops. Volgens tal van technologiedeskundigen werd deze opdracht perfect volbracht.

Curt James, medeoprichter en vice president marketing en ontwikkeling, vertelt dat het succes van het bedrijf te danken is aan twee factoren. “Dat StorageCraft een opmerkelijk succesverhaal is geworden, hebben we te danken aan de inspanningen van een erg talentvol en creatief team alsook aan de producten – best in class – die we ontwikkelen. StorageCraft heeft ook een uitstekende samenwerking met zijn partners.  Bovendien werden het bedrijf en zijn producten meermaals herkend, zowel door derden als door de gebruikers, als de beste in de markt van back-up en recovery.”

StorageCraft® ShadowProtect®, een software oplossing voor gemakkelijke back-up en recovery, was een van de eerste producten van het bedrijf. De software suite ShadowProtect werd uitgebreid en biedt vandaag producten voor thuisgebruik, servers, Exchange e-mail systemen en virtuele systemen. In de loop der jaren behaalde ShadowProtect talloze onderscheidingen waaronder drie opeenvolgende Editors’ Choice Award van PC Magazine voor back-up software alsook, in juni jongsleden, een Best of TechEd 2013 award in de categorie Messaging en Unified Communications voor ShadowProtect Granular Recovery for Exchange.

Naast ShadowProtect zit in StorageCraft Recover-Ability, de oplossing voor KMO’s, ook de tool StorageCraft ImageManager, zeer gewaardeerd, alsook StorageCraft Cloud Servicesdie onlangs op de markt werd gebracht. Deze producten werden verwelkomd door de steeds grotere groep StorageCraft partners die managed services aanbieden. Vandaag telt deze groep wereldwijd meer dan 3.500 providers.

Het succes van het bedrijf vertaalde zich in een constante groei, meer bepaald over de laatste vijf jaren. Eind 2013 telde StorageCraft nagenoeg 200 medewerkers, verkoopactiviteiten in zes werelddelen en regionale kantoren in Australië, Japan en Ierland.

In oktober zette StorageCraft een belangrijke stap om zijn groei te bewerkstelligen door het openen van een nieuwe internationale vestiging in Cork (Ierland). Deze vestiging is vooral bedoeld om support te verlenen aan het netwerk van distributeurs buiten de Verenigde Staten.

Deze nieuwe uitbreiding benadrukt de wil van StorageCraft om de banden met de Europese partners aan te halen en ze bij te staan bij de groeiende verkoop van hun oplossingen. Dit was ook de gelegenheid om het vertrouwen te hernieuwen in MGK Technologies, exclusieve distributeur voor Benelux. Hierbij werd ook de hoogstaande technische en commerciële ondersteuning in de verf gezet die door het Luxemburgse bedrijf aan zijn dealers wordt geboden.

StorageCraft, die nu aan zijn tweede decennium begint, gaat een beloftevolle toekomst tegemoet in een sector waar de klanten uitstekende prestaties eisen. Het doel van de oprichters blijft het ontwikkelen en op de markt brengen van de meest betrouwbare bedrijfsoplossingen voor back-up en recovery. “We weten dat de toegang tot data cruciaal is voor het succes van alle bedrijven en dat lange computer downtimes -  ongeacht of het om een menselijk fout, een kwaadwillige aanval of een natuurramp gaat – dramatische gevolgen kan hebben voor hun klanten,” aldus Jeff Shreeve, medeoprichter, voorzitter en CEO van StorageCraft. “We zorgen ervoor dat onze oplossingen voor back-up en recovery van hoogstaande kwaliteit en de meest betrouwbare blijven. ”  

Bijkomende informaties over de producten zijn  te vinden op: www.storagecraft.com

Over StorageCraft
StorageCraft levert innoverende beveiligingsoplossingen voor disk-based back-up herstel bij noodgevallen, systeemmigratie en back-up van gegevens voor servers, desktops and laptops. De softwareoplossingen van StorageCraft verkorten de storingsduur, verbeteren de beveiliging en de stabiliteit van gegevens en systemen, en verlagen de Total cost of Ownership (TCO) en dat tijdens hun hele levenscyclus.  

www.keycommunictions.be

StorageCraft en ShadowProtect zijn handelsmerken van StorageCraft Technology Corporation. De andere bedrijfs- en productnamen kunnen gedeponeerde merken zijn van hun respectievelijke eigenaars.
Laatste van StorageCraft Technology Corporation  
StorageCraft verbindt back-up en disaster recovery van Windows en Linux systemen met goednieuwe ShadowProtect SPX

Leader in back-up en recovery viert 10de verjaardag

StorageCraft brengt ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7.5 voor het eerst als standalone
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 1 dag
StorageCraft T.. contact  

Logo StorageCraft Technology Corporation

  +352 26 18 51
  info@mgk.lu
  www.storagecraft.com/nl
StorageCraft T.. sociaal  


StorageCraft T.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com