www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 155 dagen geleden)
Bedrijf:

Het nieuwe leren brengt Global Knowledge derde topjaar op rij

Efficiëntere leermethodes maken doorbraak in 2013

Nieuwegein, 16 januari 2014 - Global Knowledge, ’s werelds grootste onafhankelijke IT- en Business opleider, verwelkomde in 2013 twaalf procent meer cursisten en realiseerde een winstgroei van vier procent.

De introductie van V&C Select™, een platform waarmee studenten op afstand interactief aan klassikale lessen kunnen meedoen, viel in zeer goede aarde. Daarnaast werd het volledige portfolio van IBM-trainingen toegevoegd aan het curriculum, waardoor klanten nu een nog groter deel van hun cursussen bij Global Knowledge kunnen beleggen. De IT-opleider was al marktleider in trainingen van Microsoft, Cisco, VMware, Citrix, Red Hat, ITIL en PRINCE2. Tevens is Global Knowledge marktleider voor het afnemen van examens van Prometric en Pearson VUE.

V&C Select™ zorgt ervoor dat trainingen nog vaker doorgang vinden. Met V&C Select™ is het eenvoudiger om het minimaal aantal cursisten te halen dat nodig is om een klassikale training door te laten gaan. De training kan nu op één locatie gegeven worden en via het platform thuis of op kantoor gevolgd worden. Daardoor werden er in 2013 meer trainingen in de zomerperiode gegeven, een trend die naar verwachting zal doorzetten in 2014.

Klassikaal leren op afstand biedt uitkomst in een klimaat waar werkdruk en certificering strijden om voorrang. Zowel bij werkgevers als werknemers stond certificering opnieuw hoog op de agenda in 2013, terwijl tegelijkertijd projecten binnen tijd en budget moesten worden afgerond. Vanuit die motivatie ziet Global Knowledge ook dat er meer en meer vraag ontstaat naar trainingen op het gebied van management en vaardigheden. Naast het feit dat IT-ers bredere technologische scholing krijgen, worden ze ook vaker geacht te beschikken over algemene managementvaardigheden. Die hebben ze bijvoorbeeld nodig om projecten in goede banen te leiden of om de interactie met de (interne) klant te verbeteren.

Piet Hompus, algemeen directeur bij Global Knowledge, ziet de IT-opleidingenmarkt veranderen en vindt het belangrijk om daarop te anticiperen: “Hoewel de IT-markt dit jaar lijkt aan te trekken, zullen organisaties conservatief blijven in het werven van nieuwe mensen. Met een concept als V&C Select™ bieden we flexibiliteit aan de cursist en vergroten we de beschikbaarheid van trainingen. Tegelijk krijgen we hiermee aansluiting bij de huidige generatie. Die is gewend om flexibel te leren en wil zelf bepalen waar zij haar informatie vandaan haalt. Met YouTube als onze potentieel grootste concurrent, moeten wij lesvormen kunnen aanbieden waarin jongere IT-ers zich herkennen. Dat lukt alleen door ons daarin continu te ontwikkelen.”

De trends die Hompus voor de opleidingenmarkt in 2014 ziet, zijn dat mensen langer wachten met het boeken van trainingen en daarom vaker een beroep gaan doen op een ‘last minute’. Bij Global Knowledge kunnen cursisten tot kort voor aanvang hun training boeken. Daarnaast zal dit jaar opnieuw een toenemende vraag naar (cyber)security-trainingen laten zien.

###

Over Global Knowledge

Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden – klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant en via Internet. Global Knowledge heeft computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.

Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1200 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Mid Ocean Partners. In Nederland heeft Global Knowledge vestigingen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl


Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Global Knowledge
Dick Goettsch
Marketing Manager Benelux
T: 030 – 60 89318
E: dick.goettsch@globalknowledge.nl

Emile Idzenga
AxiCom
T: 020 – 754 69 82
E: emile.idzenga@axicom.com
Laatste van Global Knowledge  
Met GK Polaris biedt Global Knowledge onbeperkt klassikale en online trainingen voor een vast bedrag per jaar

Global Knowledge neemt Hodac Training B.V. over

Global Knowledge sluit financieel jaar opnieuw met recordomzet af
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 155 dagen
Global Knowled.. contact  

Logo Global Knowledge

Global Knowled.. sociaal  


Global Knowled.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl