www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 100 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Unisys exposant tijdens congres KING 2014: de drempel laag, de ambitie hoog

Unisys roept gemeenten op deel te nemen aan pilot Gemeentepas

Schiphol-Rijk, 9 januari 2014Unisys Nederland is sponsor en exposant van het KING Congres (Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeenten) op 16 januari 2014 te 's-Hertogenbosch. Het congres is een jaarlijks terugkerend evenement om gemeenten te inspireren met bijzondere sprekers en deelsessies. Tijdens het congres laat Unisys aan de hand van praktijkcases oplossingen zien waarmee gemeenten veilig en flexibel kunnen werken. Naast mobility en security solutions brengt Unisys in het bijzonder de gemeentepas onder de aandacht; een soort Rijkspas voor gemeenteambtenaren. Begin volgend jaar start Unisys samen met een aantal gemeenten een pilot en hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Laagdrempelig
Hoe kunnen gemeenten het verschil maken voor die mensen die het nodig hebben? Hoe houd je als gemeente je deuren open en blijf je in contact met je burgers? Deze vragen raken de kern van het werk van gemeenten: mensen als uitgangspunt en mensen als opdrachtgever. Het thema van het KING Jaarcongres 2014 is dan ook de drempel laag, de ambitie hoog! “Gemeenten willen het echt goed doen, beter dan het Rijk,” vertelt Fred Feijen, Client Account Executive bij Unisys Nederland. “Mensen helpen en niet van het kastje naar de muur sturen. Geen onnodige drempels opwerpen op hun weg naar participatie en zelfredzaamheid. Het portfolio van Unisys sluit goed aan op dit thema. Unisys werkt momenteel aan mobiele authenticatie voor ambtenaren met een Gemeentepas.”

Gemeentepas
De Gemeentepas is een beveiligde pas voor overheidspersoneel waarin digitale certificaten kunnen worden ingebed. De pas is bedoeld om fysiek toegang te krijgen tot gebouwen en ruimtes, maar ook om logische toegang te faciliteren tot computernetwerken. Voor gemeenten is het de uitgelezen kans om de doelstellingen van het congres in de praktijk te brengen: “Mobiele authenticatie voor ambtenaren met een Gemeentepas is natuurlijk ideaal om ambtenaren in staat te stellen dichter bij de burgers te komen. Gemeenten willen het nieuwe werken invoeren, maar zijn nog op zoek naar een degelijk beleid en een policy. Onze praktijkcases voor mobility solutions, zoals we die onder meer bij de gemeente Oss hebben ingezet, zijn natuurlijk perfect voor gemeenten om zich te oriënteren.”

Pilot
De Gemeente-pas bevindt zich momenteel nog in de ontwikkelingsfase, maar er hebben zich wel al twee gemeenten aangemeld voor de pilot. “We willen met minimaal 3 en maximaal 5 gemeenten werken in de pilotfase,” vertelt Evelien Kok, Engagement manager bij Unisys Nederland. “We willen dus nog minimaal één gemeente enthousiast krijgen voor we van start gaan. We hopen die gemeenten tijdens KING 2014 te vinden.”

Unisys en KING
Het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) is een klein, wendbaar en zelfstandig instituut, in 2009 opgericht door de VNG, met een duidelijke eigenstandige positie: VNG is belangenbehartiger, KING adviseert onafhankelijk, begeleidt, stimuleert, en ondersteunt gemeenten in hun organisatie(-ontwikkeling) en uitvoering van gemeentelijke taken, en brengt gemeenten bij elkaar sinds 1 januari 2010. Unisys is sinds kort een erkend KING-leverancier. Door het tekenen van het convenant committeert Unisys zich aan de standaarden die KING oplegt aan partijen die met gemeenten werken.

###

Over Unisys
Unisys is een wereldwijd IT-bedrijf. Wij leveren klanten informaticadiensten, software en technologieën waarmee hun bedrijfskritische problemen worden opgelost. We zijn gespecialiseerd in het beveiligen van de processen van onze klanten, het verhogen van de efficiëntie en het gebruik van hun datacenters, het verbeteren van de ondersteuning van hun eindgebruikers en elementen en het moderniseren van hun bedrijfsapplicaties. Bij het aanbieden van deze diensten en oplossingen combineren we aanbod en mogelijkheden op het gebied van outsourcing diensten, systeemintegratie en adviesverlening, infrastructuur diensten, onderhoudsdiensten en hoogtechnologische servertechnologie. Met ongeveer 22.500 werknemers bedient Unisys bedrijven uit de privé- en publieke sector over de hele wereld. Bezoek voor meer informatie www.unisys.com.

Volg Unisys op Twitter.

Voor meer informatie:
Pride PR
Gijs Roeloffzen
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nl
Laatste van Unisys  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 100 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89342 persberichten
- 5800 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8773 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com