www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2158 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Nederlandse cloud-specialisten ASP4all en Bitbrains fuseren

Bundeling van krachten resulteert in een unieke cloud-speler voor complexe IT-vraagstukken.

Huizen, Amstelveen, 9 januari 2014 – De twee succesvolle Nederlandse private-cloud-specialisten ASP4all en Bitbrains zijn gefuseerd. De beide bedrijven bundelen hun krachten om klanten te voorzien van nieuwe, betrouwbare cloud-oplossingen. ASP4all en Bitbrains zijn de afgelopen jaren op een gezonde manier gegroeid door hun respectievelijke klantfocus op running the business en changing the business. ASP4all is sterk op het gebied van het beschikbaar maken, beveiligen en beheren van complexe IT-omgevingen. Bitbrains is uniek in het snel naar de markt brengen van oplossingen op basis van pay-as-you-go-modellen en High-Performance Computing. De fusie vormt ASP4all en Bitbrains tot een leidende speler op het gebied van hoogwaardige private-cloud-diensten in Nederland en biedt een springplank voor verdere internationale expansie waar klanten optimaal van zullen profiteren.

Frank van den Belt, voorheen CEO van ASP4all, is benoemd tot CEO van de nieuwe organisatie. Hein Brat, voormalig CEO van Bitbrains, blijft leiding geven aan de activiteiten van Bitbrains. De twee bedrijven blijven voorlopig onder hun eigen merknaam actief in de markt. De nieuwe organisatie telt in totaal 175 medewerkers die werkzaam zullen zijn vanuit de huidige vestigingen in Huizen (HQ), Amersfoort, Amstelveen en Assen. De nieuwe organisatie verwacht in 2014 een omzet te behalen van 40 miljoen euro.

“Deze fusie is in de eerste plaats een fusie uit kracht”, zegt Frank van den Belt. “Beide bedrijven zijn complementair aan elkaar op het gebied van techniek en proposities. Bitbrains versterkt ASP4all en andersom. Daar profiteren onze huidige klanten, maar ook nieuwe klanten van, met een breder cloud-portfolio, nieuwe diensten en concepten, en een organisatie met meer slagkracht. Met de gecombineerde kennis en ervaring ontstaat een dienstenaanbod dat inspeelt op de ontwikkelingen van dit moment: cloud computing en de behoefte om altijd, overal toegang te hebben tot realtime informatie. Wij hebben op het gebied van 7x24 applicatiehosting, Big Data en High-Performance Computing gezamenlijk veel expertise ontwikkeld door te werken voor data-intensieve organisaties als banken en verzekeraars, maar ook voor de overheid. Deze kennis is waardevol voor al onze klanten, omdat ICT een steeds belangrijker bijdrage levert aan de bedrijfsresultaten. Wij zijn enthousiast om samen 2014 in te gaan en van deze nieuwe organisatie een groot succes te maken. Dat succes blijven we afmeten aan de klanttevredenheid. Die is voor beide organisatie altijd de leidraad geweest en dat blijft onveranderd.”

Over ASP4all en Bitbrains

ASP4all en Bitbrains zijn sinds 1 januari 2014 gefuseerd.

ASP4all levert maatwerkdiensten op het gebied van infrastructuurmanagement (IaaS), 7x24 full-service applicatiehosting (PaaS) en online werkplekdiensten. Daarbij richt ASP4all zich op het voorzien in maximale beschikbaarheid en beheer van bedrijfskritische applicaties in een betrouwbare, beveiligde private-cloud-omgeving. Het merk ASP4all heeft een sterke positie opgebouwd binnen de Nederlandse overheid en Nederlandse zakelijke markt.

Bitbrains ontwerpt, bouwt en ondersteunt vooruitstrevende cloud computing-oplossingen voor bedrijven met hoge eisen aan hun complexe en bedrijfskritische IT-toepassingen. Het merk heeft veel expertise opgebouwd op het gebied van High-Performance Computing. Deze technologie speelt een steeds belangrijker rol bij het  analyseren en verwerken van grote hoeveelheden data.

ASP4all en Bitbrains zijn beide ISO27001-gecertificeerd (code voor informatiebeveiliging). ASP4all bezit een SOC1 - ISAE3402 type II-verklaring. Bitbrains is in het bezit van de SOC2 ISAE3000-verklaring. Dit is het bewijs voor klanten en auditors dat de serviceprovider uitbestede processen volledig beheerst.

Klanten van ASP4all en Bitbrains zijn onder meer de rijksoverheid, gemeenten, TNO, Trans Link Systems (OV-chipkaart), ING, Rabobank, Ahold, Aegon, ICS Cards en DBC Onderhoud.

Voor meer informatie:

ASP4all en Bitbrains
Doreen Riensema / Mitchell Boon
Tel.: 035-5232626
E-mail: mboon@asp4all.nl

LVTPR
Gijs van Beek / Nienke Geudeker
Tel.: 030-6565070
E-mail: asp4all@lvtpr.nl
Eerder van Solvinity  
1 okt 2019 Solvinity geeft Zorginstituut Nederland maximale controle over IT-processen

2 jul 2019 Cybersecurity begint bij een stevige basis

23 apr 2019 Security & control dankzij ‘Stretched DevOps’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2158 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Solvinity contact  

Logo Solvinity

  +31 (0)35 523 26 26
  www.solvinity.com/nl
Solvinity sociaal  


Solvinity tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl