Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 124 dagen geleden)
Bedrijf:

COMPAREX lanceert nieuwe diensten in 2014

Integratie overgenomen organisaties verloopt voorspoedig

Amsterdam, 09-01-2014. COMPAREX kondigt een aantal nieuwe diensten voor haar klanten aan. De organisatie uit Amsterdam, onderdeel van de wereldwijd opererende COMPAREX Group, is nadrukkelijk in beweging. De overname van Agile Software en InfraControl is inmiddels afgerond en de integratie van de organisaties verloopt boven verwachting.

Nieuwe COMPAREX-diensten
De overname van Agile Software en InfraControl versterkt de autoriteit van COMPAREX op het gebied van licentiebeheer en -advies. De organisatie heeft reeds jarenlange ervaring op dit gebied. Dit wordt onderstreept door de ontwikkeling van innovatieve diensten, welke gelanceerd worden door de COMPAREX Group. COMPAREX zal haar eigen Software Asset Management service ‘SAM2GO’ op internationaal niveau gaan aanbieden. Met de inzet van SAM2GO beschikt de klant op ieder gewenst moment over informatie met betrekking tot haar huidige compliance niveau en daarmee mogelijk samenhangende risico’s. Daarnaast biedt het inzicht in potentiële kostenbesparingen.
Op het gebied van inkoop is COMPAREX in staat om organisaties exclusieve inkoopvoorwaarden voor softwarelicenties te bieden, doordat gebruik gemaakt wordt van internationale prijsvergelijkingen. Daarnaast zijn klanten vanaf nu ook in staat om direct toegang te krijgen tot hun orderinformatie middels de web-based portal COMPAREXonline. Deze portal biedt klanten een single point of contact om gemakkelijk licenties aan te schaffen, contracten te beheren en up-to-date rapportages in te zien.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie, die COMPAREX op 14 januari voor haar klanten organiseert, wordt verder ingegaan op de ontwikkelingen die in 2014 op de agenda staan.

Succesvolle integratie
De overname van Agile Software en InfraControl is inmiddels afgerond en de integratie van de organisaties verloopt boven verwachting. De Software Asset Management afdeling van COMPAREX is volledig samengevoegd met InfraControl. Alle SAM diensten worden vanaf januari 2014 uitgevoerd onder de naam InfraControl. "Direct na de overname hebben wij een strategisch plan opgesteld. We lopen momenteel in alle opzichten voor op de planning. ‘Nieuwe’ collega‘s weten elkaar uitstekend te vinden en de organisaties vullen elkaar erg goed aan. Klanten profiteren hierdoor van nog bredere kennis en expertise en schaalvoordelen ten aanzien van de inkoop van softwarelicenties. Zowel klanten als medewerkers profiteren van de overname en zijn de organisaties trouw gebleven. Volgens mij is dat een uniek gegeven. Ik kijk dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst. Buiten de nieuwe diensten die de COMPAREX Group heeft gelanceerd, ontwikkelen wij ons ook lokaal op meerdere gebieden. Zo zijn wij straks in staat om alle COMPAREX klanten digitaal te leveren en te factureren door middel van e-delivery en e-invoicing. Dit levert zowel de klant als onszelf logistieke voordelen op.” Aldus Maarten van Montfoort, Director Services & CFO Benelux van COMPAREX.

Overname gezien als voorbeeld binnen de COMPAREX Group
Ook op financieel gebied worden over de gehele linie uitstekende resultaten geboekt. De organisatie, die een gebroken boekjaar kent, liet goede cijfers zien tijdens de recente bekendmaking van de halfjaarcijfers van de COMPAREX Group in Leipzig. Marc Betgem, Executive Vice President Benelux & South Africa: “Al een aantal jaar presteert de COMPAREX Group goed en leveren wij als Nederlandse organisatie daaraan een belangrijke bijdrage. Natuurlijk is het mooi dat we prima cijfers kunnen overleggen. Maar op dit moment ben ik vooral verheugd dat wij laten zien wat we samen met Agile Software en InfraControl bereiken. Deze overname wordt binnen de COMPAREX Group dan ook als een voorbeeld gezien voor verdere groei van de gehele organisatie. Daar ben ik natuurlijk bijzonder trots op.”


Links Marc Betgem en rechts Maarten van Montfoort.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Contact COMPAREX Nederland B.V.

Marc Betgem
Executive Vice President Benelux & South Africa
Tel: +31 (0)20 2586 855
Email: marc.betgem@comparex.nl

Maarten van Montfoort
Director Services & CFO Benelux
Tel: + 31 88 560 56 00
Email: Maarten.van.montfoort@comparex.nl

Robert Pronk
Marketing & Communication Manager
Tel: +31 (0)6 83675933
Email: robert.pronk@comparex.nl

-------------------------------------------------------------------------

COMPAREX Nederland
De Nederlandse COMPAREX organisatie (onderdeel van de internationale COMPAREX Groep) is een van de marktleiders op het gebied van software licensing en software asset management. Daarnaast adviseert COMPAREX in diverse specialistische IT-gebieden, waaronder Virtualization & Infrastructure, Cloud Computing, IT Security, Microsoft licensing en Oracle licensing. COMPAREX Nederland B.V. is ISO 9001-2008 gecertificeerd. In maart 2013 heeft COMPAREX Agile Software en InfraControl uit Alphen aan den Rijn overgenomen. De organisatie beschikt sindsdien over kantoren in Amsterdam en Alphen aan den Rijn en telt momenteel 150 medewerkers.www.comparex.nl.

Agile Software
Agile Software is expert op het gebied van softwarelicenties voor middelgrote en grote organisaties. Agile Software biedt klanten licentie adviezen, leveringen en beheer voor onder andere Microsoft, Adobe, Citrix, McAfee, Oracle, RES, Symantec en VMware. Daarnaast kan Agile Software de licenties van vrijwel alle andere softwareleveranciers leveren. www.agilesoftware.nl.

InfraControl
InfraControl is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Software Asset Management (SAM) en IT Asset Lifecycle Management (ITALM) consultancy organisatie van Nederland. InfraControl levert advies en totaal oplossingen aan klanten zoals NS,ANWB, Enexis, RIVM, Delta Networks, GasUnie, Aegon en de Belastingdienst. InfraControl is geautoriseerd SAM partner van Microsoft, Oracle, Adobe, Symantec, Siemens en Autodesk. www.infracontrol.nl
Laatste van COMPAREX Nederland  
COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider!

COMPAREX in de top 10 van Best Workplaces 2018!

Marc Betgem benoemd tot Chief Sales Officer van COMPAREX AG
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 124 dagen
COMPAREX Neder.. contact  

Logo COMPAREX Nederland

  +31 20 711 48 00
  info@comparex.nl
  www.comparex.nl
COMPAREX Neder.. sociaal  


COMPAREX Neder.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl