www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2204 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Davinci neemt meerderheidsbelang in ICT-dienstverlener Finbetween (B)

AMSTERDAM -  9 januari 2014 – Met de verwerving van een meerderheidsbelang in Finbetween, een succesvolle Belgische ICT-dienstverlener voor de financiële markt, heeft Davinci een belangrijke uitbreiding van haar portfolio gerealiseerd. ‘Finbetween is een mooi en innovatief bedrijf en we zijn erg blij met deze transactie’, aldus Roderick Weerman, directeur Davinci. ‘Beide partijen vullen elkaar goed aan en de gezamenlijke propositie naar de markt maakt ze nog sterker dan ze individueel al waren.’

Belangrijkste voordeel voor de klanten van Finbetween en Davinci is dat het gezamenlijke aanbod aan automatiseringsoplossingen ze een sterk concurrentievoordeel biedt. Vooral op het gebied van slagvaardigheid naar de markt, snelheid en verwerkingscapaciteit biedt het portfolio essentiële voordelen. Uitermate belangrijk voor een markt die sterk onder druk staat.

Finbetween is een jonge Belgische ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in advies en softwareoplossingen voor de financiële sector en het verzekeringswezen. Jo Triest, directeur Finbetween: ‘Finbetween biedt haar klanten diensten en producten op verschillende aansprekende niveaus: van Software as a Service, waarbij de klant eenvoudigweg betaalt voor wat hij gebruikt, tot hulp om zelf je applicaties te ontwikkelen. In de vijf jaar dat we bestaan, hebben we specifieke backoffice-oplossingen ontwikkeld en in de markt gezet. Onze software op het gebied van het beheer van consumentenkredieten en voor levens- en schadeverzekeringen levert voor die markt effectieve en efficiënte oplossingen die deze complexe processen - met veel interne en externe stakeholders - aanzienlijk kunnen verkorten. Davinci sluit daarop aan met specifiek voor deze markt afgestemde automatiseringsoplossingen voor volledige afhandeling van een kredietproces, startend vanuit de front- en midoffice.’

Gebaseerd op haar oplossingen en de jarenlange ervaring en expertise van haar medewerkers heeft Finbetween een ruim klantenbestand opgebouwd in België. Beide partijen hebben nu besloten om hun krachten te bundelen, in de overtuiging dat de complementaire producten en diensten ze nog succesvoller kan maken. De combinatie van beide partijen leidt tot een nieuw, ‘state-of-the-art’ platform, dat de volledige levenscyclus van een krediet - van aanvraag tot aflossing - afdekt en in heel Europa inzetbaar is. Daarnaast moet de uitwisseling van elkaars kennis en expertise op het vlak van projectmanagement, data- en documentanalyse, softwareontwikkeling en testing leiden tot een nog betere invulling van eisen en wensen van de bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten.

Roderick Weerman: ‘De financiële markt vraagt om efficiency en effectiviteit van automatiseringsoplossingen die worden ingezet. Deze moeten zowel direct meetbaar en state-of-the-art, proven technology zijn als een snelle return on investment geven. Dat bereiken we met deze gezamenlijke propositie.’

Over Finbetween
Het Belgische Finbetween levert, als snel groeiende niche-speler, gespecialiseerde dienstverlening in de vorm van advies- en softwareoplossingen voor de financiële sector. De jarenlange ervaring en diepgaande expertise is geconcretiseerd in een hoogwaardig en gediversifieerd aanbod voor alle belanghebbenden in de kredietmarkt, de verzekeringsmarkt en de incassosector. Finbetween staat voor een groep mensen met een passie voor de financiële dienstverleningssector. De voortdurende investering in het vergaren van kennis in deze niche-markt vormt het fundament van het dienstenaanbod. Finbetween werd opgericht in februari 2009 en telt momenteel ca. 30 medewerkers.

Contact:
Jo Triest - Van De Wervestraat 8 - B-2060 Antwerpen
T: +32 (0)3 337 33 37 - M : +32 (0)498 54 39 66
Jo.triest@finbetween.be
www.finbetween.be

Over Davinci
Davinci is een ervaren ICT-adviesorganisatie en specialist in softwareoplossingen voor procesautomatisering in de financiële sector. Davinci staat voor resultaat behalen voor haar klanten en onderscheidt zich door betrouwbaarheid en pragmatisch en innovatief werk. Davinci is actief in diverse markten, waaronder de financiële dienstverlening, notariaat en membership organisaties. Davinci is goed in het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken rondom proces- en ketenoptimalisatie, project- en programmamanagement, softwareontwikkeling en implementatie.

Davinci is opgericht in 1991 en heeft momenteel ruim 155 medewerkers in dienst. Onder deze medewerkers bevinden zich ruim 50 business consultants.

Contact:
Dirk Jan Lassing - Marketing & Sales Davinci
T +31 (0)20 550 37 50 - M +31 (0)6 28 46 98 93 - F +31 (0)20 550 37 55
djlassing@davincigroep.nl
www.davincigroep.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR: Jakob Brons, 055 3663034, davinci@influx-pr.com
Laatste van Davinci  
1 jul 2014 Financiële markt loopt warm voor optimalisatie proces van ‘contact tot contract’

10 apr 2014 Slowakije biedt aantrekkelijk ecosysteem voor snel ontwikkelende ICT-markt

19 mrt 2014 Davinci: binnen 10 jaar uitgegroeid tot succesvol miljoenenbedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2204 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Davinci contact  

Logo Davinci

  020-5503750
  www.davincigroep.nl
Davinci sociaal  


Davinci tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Logo Extreme Networks
Logo NTT Ltd.
Logo Ctac N.V.
Logo Flanderijn
Logo Liquit
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87536 persberichten
- 5590 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7221 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl