Global Knowledge genomineerd voor de Nationale TV Succes Award

Global Knowledge, 's werelds grootste IT- en Business opleider, is door het tv-programma De Succesfactor genomineerd voor De Nationale TV Succes Award 2013. De Nationale TV Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Deze ondernemingsprijs wordt uitgereikt aan de onderneming die in de ogen van een onafhankelijke nominatiecommissie en volgens de kijkers van het TV programma ‘de Succesfactor’ het beste inspeelt op de economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Daarbij wordt tevens gekeken hoe persoonlijke en zakelijke visie wordt vormgegeven.

Inspelen op verandering
Global Knowledge ontving de nominatie voor de Nationale TV Succes Award doordat het volgens de nominatiecommissie goed weet in te spelen op de veranderende manier van kennis opdoen. Met behulp van nieuwe technologie kan een cursist nu met het V&C Select™ leerconcept van Global Knowledge waar en wanneer het wenst een IT- of Business training klassikaal bijwonen.

Het Nieuwe Leren
Wanneer tijd, locatie, reis- en verblijfskosten of gebrek aan kwalitatieve alternatieven bepalende factoren zijn die een belemmering zijn om een training te kunnen volgen biedt het V&C Select™ leerconcept uitkomst. 

V&C Select™ leerconcept is het Nieuwe Leren 3.0 en biedt cursisten een flexibele oplossing voor het volgen van een klassikale training. Met V&C Select™ kan een cursist zelf beslissen of hij/zij een klassikale training fysiek op locatie wil volgen of de training virtueel op afstand wil bijwonen. V&C Select™ biedt flexibiliteit en keuze aan lesmethodiek, waarbij de kwaliteit van de kennisoverdracht gewaarborgd blijft.

Bekendmaking van de winnaar
De winnaar van de Nationale TV Succes Award 2013 wordt zaterdag 25 januari tijdens een semi Live uitzending van ‘de Succesfactor’ bekend gemaakt.

Meer informatie over de nominatie, zie:
www.globalknowledge.nl/nominatie

###

Over Global Knowledge


Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra, op locatie bij de klant en via Internet. Global Knowledge heeft computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.

Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1200 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Mid Ocean Partners. In Nederland heeft Global Knowledge vestigingen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl


Over de Succesfactor


Het tv-programma ‘De Succesfactor’ is het businessprogramma van RTL7 dat ondernemers wil informeren en inspireren. In elke aflevering worden kritische succesfactoren van diverse gezonde bedrijven belicht, en vindt een interview plaats met een succesvolle Bekende Nederlander. De bedrijven zijn genomineerd voor de Nationale TV Succes Award, de grootste ondernemersprijs van Nederland. Iedere zondag is het programma te zien op RTL 7 om 09:00 en 12:55 uur.

Ga voor meer informatie naar www.desuccesfactor.com

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Global Knowledge
Dick Goettsch
Marketing Manager Benelux
T: 030 – 60 89318
E: dick.goettsch@globalknowledge.nl