Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 155 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

LaCie Fuel breidt capaciteit van iPad uit met 1 TB

LAS VEGAS, 6 JANUARI 2014 – LaCie lanceert de Fuel, een draadloze harde schijf voor iPad®, iPhone® en Mac®. De Fuel™ van LaCie vergroot de externe opslagcapaciteit van compatibele mobiele apparaten met maar liefst 1 TB, zonder dat daarvoor internettoegang nodig is. De capaciteit liegt er niet om: je kunt tot wel vijfhonderd films, 160.000 liedjes of 190.000 foto's opslaan en deze met vijf apparaten tegelijkertijd delen. Met het compatibele AirPlay® is het bovendien mogelijk om eenvoudig films te streamen naar een groot scherm via Apple TV® en muziek te streamen naar compatibele speakers.

IPAD DRAADLOOS UITBREIDEN
Via de LaCie Fuel heb je direct vanaf je iPad toegang tot gigantische mediabibliotheken. Met 1 TB opslagruimte binnen handbereik hoef je voortaan niet meer te kiezen wat je wel of niet op je mobiele apparaat zet. De LaCie Fuel zorgt er niet alleen voor dat mediabestanden overal en altijd toegankelijk zijn, maar biedt ook genoeg extra vrije ruimte om te kunnen inspelen op toekomstige behoeften.

"De industrie van mobiele apparaten is alomtegenwoordig. Er is geen andere technologie waar consumenten zo op vertrouwen en zo afhankelijk van zijn als die van mobiele apparaten", zegt Philippe Spruch, Executive Vice-President Seagate-branded, en CEO en voorzitter van de raad van bestuur van LaCie. "De Fuel van LaCie biedt consumenten enorm veel opslagruimte en ongelimiteerde toegang tot hun bestanden, en geeft een boost aan de mogelijkheden van mobiel entertainment."

TOEGANG TOT BESTANDEN
Met de LaCie Fuel heb je overal toegang tot je bestanden. De oplossing maakt – ongeveer zoals een router dat doet – haar eigen Wi-Fi-netwerk waarmee andere apparaten direct contact kunnen maken zonder dat daar internettoegang voor nodig is. Daarbij werkt de LaCie Fuel als een hotspot als hij via Wi-Fi met het internet verbonden is. Dankzij deze ‘Surf & Stream’-functie kan de LaCie Fuel internettoegang delen met andere verbonden apparaten.

De LaCie Fuel is compatibel met AirPlay, zodat je wat je op je mobiele apparaat afspeelt, makkelijk overzet naar een televisie. Zo kun je al je media afspelen – van vakantiefoto’s tot en met zelfgemaakte video's –, die op de LaCie Fuel zijn opgeslagen. Ook kun je op de LaCie Fuel genieten van je favoriete afspeellijst via met AirPlay compatibele speakers.

BESTANDEN SYNCHRONISEREN EN OVERDRAGEN
De LaCie Fuel verschijnt als externe schijf, zodat je bestanden draadloos kunt up- en downloaden zonder dat dit ten koste gaat van de accustroom. En dankzij de integratie met Dropbox zijn bestanden automatisch te synchroniseren. Dit betekent dat veranderingen in de Dropbox-map op een Mac-computer (zoals de toevoeging van muziek, films of foto's) direct terug te vinden zijn op de LaCie Fuel (en andersom). Als gebruikers de gegevensoverdracht tot wel tien keer willen versnellen, dan kan dat met behulp van de universeel compatibele USB 3.0-poort van de LaCie Fuel.

APP VOOR EENVOUDIGE TOEGANG
Met de introductie van de LaCie Fuel is de allereerste productsamenwerking tussen Seagate en LaCie een feit. De draadloze harde schijf maakt dankzij de gratis Seagate Media-app (voor iOS®, Android® en Amazon Kindle®) een volledig gestroomlijnde bestandstoegang mogelijk. Bestanden worden automatisch geordend op type en zijn dus eenvoudig te doorzoeken. Je kunt video's en muziek streamen, zakelijke documenten openen en bovendien genieten van schermvullende navigatie. Dankzij volledige ondersteuning van foto- en videominiaturen en de weergave van albumcovers maakt deze app het doorbladeren van een mediabibliotheek tot een visuele ervaring. Klik hier voor meer informatie over de Seagate Media-app.

Bekijk de video om de LaCie Fuel beter te leren kennen en om te ontdekken hoe je meer kunt doen met, en langer kunt genieten van je mobiele apparaten:BESCHIKBAARHEID
De 1 TB LaCie Fuel is binnenkort verkrijgbaar via de online winkel van LaCie en via LaCie-resellers voor 199,90 euro (inclusief btw). De Seagate Media-app is gratis beschikbaar voor iOS®, Android® en Amazon Kindle®. Meer productinformatie is te vinden op www.lacie.com.

Beelden kun je hier downloaden.

MEER OVER LACIE
Met locaties in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië is LaCie wereldleider op het gebied van opslagapparatuur voor Apple, pc en Linux. LaCie onderscheidt zich door gestroomlijnde ontwerpen en opmerkelijke technische prestaties. Meer informatie over onze producten is te vinden op www.lacie.com

Neem voor meer informatie of reviewexemplaren contact op met:

LaCie
Ekaterina Wilk
T: +33 (0)1 58 49 57 53
E: ewilk@lacie.com

Progress Communications
Lianne van Dijk
T: +31 (0)20 - 363 11 52
E:LaCie@progresscommunications.nl

© 2013 LaCie S.A. Alle rechten voorbehouden. Voor de capaciteit van de schijf geldt dat één terabyte (TB) overeenkomt met duizend miljard bytes. Het is mogelijk dat het besturingssysteem van uw computer een andere meetstandaard gebruikt en een lagere capaciteit weergeeft. Bovendien wordt een deel van de genoemde capaciteit gebruikt voor formatteren en andere functies en is daardoor niet beschikbaar voor gegevensopslag. De voor verschillende programma's genoemde aantallen zijn voor illustratieve doeleinden. De daadwerkelijke aantallen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder bestandsgrootte, bestandsindeling, kenmerken en software
Laatste van LaCie Benelux  
LaCie d2 Thunderbolt 2: nieuw ontwerp en professionele snelheden met SSD Upgrade

LaCie verbetert zijn iconische Rugged-schijf

NAB-aankondigingen LaCie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 155 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
LaCie Benelux contact  

Logo LaCie Benelux

  0900-2252243
  sales.benelux@lacie.com
  www.lacie.nl
LaCie Benelux sociaal  


LaCie Benelux tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com