Datum: (1642 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

CommVault en Hitachi Data Systems introduceren meest geavanceerde dataprotectie, -beschikbaarheid en -recovery voor wereldwijde bedrijven en systems integrators • Uitgebreide Hitachi Data Protection Suite met CommVault Simpana®-software automatiseert databack-up, -beheer en -toegang voor unified storage en gevirtualiseerde en cloud-infrastructuren.
 • Verdergaande Simpana IntelliSnap®-integratie met Hitachi-snapshot-, kopieer- en recovery-managementsoftware biedt efficiëntere protectie, gebruiksgemak en databeschikbaarheid voor Hitachi Virtual Storage Platform en Unified Storage VM-systemen.
 • Meer verschillende licentieopties bieden flexibele manier om moderne dataprotectietechnieken te omarmen, die kosten, risico’s en complexiteit terugdringen.
Utrecht, 23 december 2013 CommVault (Nasdaq: CVLT) breidt zijn jarenlange samenwerking met Hitachi Data Systems uit. De beide ondernemingen leveren nu de meest geavanceerde oplossingen voor dataprotectie, -beschikbaarheid en -recovery, die in de markt beschikbaar zijn.

Nieuwe, verdergaande integratie van de Hitachi Data Protection Suite die als krachtbron de CommVault-software heeft, met Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) en Unified Storage VM-systemen verbetert de storage-efficiency en automatiseert databack-up en recovery voor applicaties, bestandssystemen en hypervisor-platforms. De snelle recovery van data vermindert de operationele kosten en investeringen en reduceert de complexiteit van, en risico’s voor klanten van Hitachi Data Systems. Zij kunnen ook gebruik maken van het op Simpana gebaseerde hardwaresnapshot- en kopieerbeheer als een standalone optie of geïntegreerd met de volledige Hitachi Data Protection Suite. Die omvat tevens back-up, contentbewuste retentie, deduplicatie, eDiscovery en zoekfunctionaliteit – alles binnen een softwareplatform.

“CommVault richt zich sterk op het stimuleren van de efficiëntie en het terugdringen van kosten door zijn visie op modern datamanagement en een enkelvoudige softwareplatformarchitectuur”, zegt David West, senior vicepresident wereldwijde marketing en business development van CommVault. “Nu we al voor het negende jaar op OEM-basis samenwerken met Hitachi Data Systems, focust CommVault op innovatie voor gezamenlijke klanten. Dit helpt hen bij het vergroten van de waarde van hun storage-investeringen en het transformeren van hun bedrijfsvoering.”

“CommVault blijft innovatieve dataprotectietechnologieën bieden aan onze klanten. Die zijn nodig voor nieuwe gebruikstypen en data-intensieve omgevingen, hetzij op locatie, hetzij in de cloud”, zegt Mike Walkey, senior vicepresident Global Partners & Alliances van Hitachi Data Systems. “De uitgebreide mogelijkheden en flexibele inzetbaarheid van de Simpana-software helpen klanten van Hitachi Data Systems bij het vergroten van de beschikbaarheid van hun data, terwijl ze tegelijkertijd de risico’s en kosten terugdringen.”

Vereenvoudigde back-up en recovery voor Hitachi Virtual Storage Platform en Unified Storage VM

Simpana IntelliSnap-technologie normaliseert en vereenvoudigt hardwaresnapshotmanagement met toonaangevende storage- en applicatie-integraties. Op maat gemaakte scripts, verschillende tools en handmatige processen zijn niet langer nodig. CommVault en Hitachi Data Systems hebben gezamenlijk het beheer van snapshots op het Hitachi Virtual Storage Platform of de Unified Storage VM-systemen gestandaardiseerd. Met IntelliSnap-integratie biedt de Hitachi Data Protection Suite nu een enkele beheerconsole voor vereenvoudigd beheer. Dit zorgt voor innovaties en voordelen, zoals de volgende.
 • Moderne, efficiënte back-up en recovery – geïntegreerde provisioning en beheer van Hitachi Thin Image-snapshots en Shadow Image-volumekopieën zorgen voor snelle, ruimte-efficiënte back-up en recovery van applicatie-, bestands- en objectdata met de snelheid van de hardware-array.
 • Automatisering met het oog op vereenvoudigde bedrijfsvoering – geautomatiseerd beheer van Hitachi Open Remote Copy Manager-taken (HORCM), zoals file- en pair-discovery, versnelt de inzetbaarheid, maximaliseert de array recovery-opties en minimaliseert downtime. De toegenomen productiviteit zorgt ook voor het vrijmaken van capaciteit bij de IT-afdeling voor andere prioriteiten.
 • Fijnmazige informatievoorziening om databeschikbaarheid en -toegang te vergroten – ingebouwde herkenning door Simpana van applicatie-, hypervisor- en bestandssystemen zorgt voor snelle recovery van individuele bestanden, objecten en berichten. Data is beschikbaar om beslissingstrajecten te ondersteunen en voor testen, ontwikkeling en compliance-eisen.
 • Ondersteuning voor heterogene, fysieke en gevirtualiseerde omgevingen, waaronder:
  • bestandssystemen: Linux, UNIX en Microsoft Windows File Systems;
  • applicaties: Microsoft Exchange, SharePoint en SQL Server, IBM DB2 en Notes, MySQL, Oracle en SAP;
  • hypervisors: Microsoft Hyper-V en VMware.
Beschikbaarheid
De complete Hitachi Data Protection Suite − ‘powered by CommVault’ − is per direct leverbaar via Hitachi Data Systems en het netwerk van wereldwijde resellers, systems integrators en solutions providers. De nieuwe capaciteitslicentieopties stellen klanten in staat om modern snapshotmanagement als standalone optie te gebruiken, geïntegreerd in de HDS-systemen. Zij kunnen later probleemloos upgraden naar het complete data- en informatiemanagementplatform. De snapshot management only-optie komt binnenkort beschikbaar.

Achtergrond (Engelstalig)
Volg ons
Over CommVault
Beter en effectiever invulling geven aan de huidige en toekomstige behoeften op het vlak van datamanagement. Dit is de visie op basis waarvan CommVault Singular Information Management-oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen ontwikkelt. Organisaties hebben met de unieke single-platformarchitectuur van CommVault ongekende controle over datagroei en de kosten en risico’s. De Simpana-softwaremodules van CommVault werken naadloos samen en delen hun code en functieset. Hierdoor bieden ze krachtige mogelijkheden voor databack-up, archivering, replicatie, zoeken en resource-beheer. Elke dag opnieuw kiezen bedrijven voor de ongeëvenaarde efficiency, prestaties, betrouwbaarheid en controle die alleen CommVault levert. CommVault heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Oceanport, New Jersey. Meer informatie is te vinden op www.commvault.com.

Voor meer informatie:
CommVault
Fiona Moon
Tel.: +44 1189516500
E-mail: fmoon@commvault.com

Progress Communications
Lianne van Dijk/ Inger Hund
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: commvault@progresscommunications.nl