www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (7 jaar en 4 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Xerox sluit resellerovereenkomst met Sihl Direct

Breukelen, 6 december  2013 – Xerox heeft een resellerovereenkomst gesloten met Sihl Direct B.V. te ’s-Hertogenbosch voor de verkoop van haar grafische grootformaat printer, de Xerox IJP 2000. Met deze nieuwe, zeer snelle grootformaatinkjetprinter kunnen grafimediabedrijven in veel kortere tijd meer opdrachten afdrukken, zelfs als deze op het laatste moment worden aangeleverd.

“De Xerox IJP 2000 rekent af met de bekende traagheid waar grootformaat-machines vaak last van hebben. Dit biedt een groot concurrentievoordeel voor onze grafische klanten”, aldus Martin Wuijster, Manager Sales en Marketing bij Sihl Direct. “Een belangrijke uitdaging bij het afdrukken op groot formaat is dat de productiesnelheid en daarmee de productiviteit laag is, waardoor opdrachten vaak minder winstgevend zijn. De Xerox IJP 2000 lost deze uitdaging op met een ononderbroken workflow en drukproces. De resellerovereenkomst met Xerox is voor ons een belangrijke stap vooruit. Nu wij gecertificeerd leverancier zijn voor Xerox grootformaatprinters kunnen wij onze klanten een nog completer aanbod bieden op het gebied van grootformaatoplossingen.”

Xerox legt, sinds de oprichting van de Xerox Graphic Resellers organisatie begin dit jaar, een sterke focus op de verkoop van haar oplossingen voor de grafische industrie via het indirecte kanaal. Door sterkere regionale zichtbaarheid is het bedrijf in staat haar marktaandeel te vergroten en zo groei te realiseren. Om die reden wil Xerox met de introductie van de Xerox IJP 2000 grootformaatprinter haar partnerkanaal uitbreiden met een echte specialist op het gebied van grootformaat printen.

“De klant heeft behoefte aan snelle, directe lijnen met haar leveranciers. Het is voor ons dan ook van groot belang daarvoor de beste partners te selecteren”, aldus Henk Bleeker, Channel Business Manager Xerox Nederland. “Wij willen de juiste partners bereiken met behulp van een aantrekkelijke partnerpropositie voor producten, diensten en oplossingen, waarin de partner centraal staat. Zij zijn daardoor weer in staat toegevoegde waarde te bieden aan hun klanten.”

-xxx-


Henk Bleeker, Xerox (links) en Martin Wuijster, Sihl Direct met de Xerox IJP 2000

Over Sihl Direct
Sihl Direct is de Nederlandse verkooporganisatie van de wereldwijd actieve Diatec groep en heeft zich gespecialiseerd in grootformaat printoplossingen. Het moederbedrijf van Sihl in Duitsland is fabrikant van inktjet media en heeft inmiddels een zeer uitgebreid aanbod printmedia voor de IJP 2000. De  diensten van Sihl Direct variëren van individuele behoefteanalyse en advies over het installeren van grootformaat hardware en software, evenals onderhoud en reparatie. Naast de nieuwste digitale printergeneraties distribueert Sihl Direct een omvangrijk assortiment media voor foto- en grootformaattoepassingen. De basis voor de Know-how van Sihl Direct is de directe lijn van de vijf productiefabrieken van het moederbedrijf met eigen kwaliteits- en ontwikkelingsafdelingen. Deze verbinding maakt het zelfs mogelijk speciale technische wensen en feedback van de klant te vertalen in nieuwe productinnovaties. Kijk voor meer informatie op www.sihl.nl 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Elize Brolsma of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
Laatste van Xerox  
Wilco van Bezooijen benoemd tot algemeen directeur van Xerox Nederland

Naar verwachting zal 82% van de werknemers binnen 12-18 maanden naar kantoor terugkeren, blijkt uit de Xerox Future of Work Survey

Xerox breidt Cloud Services portfolio uit met Virtual Print & Fleet Management
Geplaatst:
Verstreken tijd: 7 jaar en 4 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Xerox contact  

Logo Xerox

  0346 255 255
  www.xerox.nl
Xerox sociaal  


Xerox tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Relined Fiber Network
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo MCS B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Nextmoves
Logo Workday
Logo Thinkwise
Logo Schneider Electric
Logo BrainProfs
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89839 persberichten
- 5835 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9173 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers