www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (2392 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Spaarne Ziekenhuis neemt protocollensysteem 360° in gebruik

Wortell waarborgt kwaliteit van patiëntenzorg met 360° voor werk- en zorgprotocollen

Lijnden, 18 november 2013 – Spaarne Ziekenhuis neemt het volledig gedocumenteerde protocollensysteem 360° in gebruik. Dit systeem dient voor het up-to-date houden en naleven van alle werk- en zorgprotocollen in het ziekenhuis. Het systeem is in samenwerking met ICT-dienstverlener Wortell ingericht op basis van 360°, een documentmanagementoplossing voor organisaties die hun informatiestromen willen structureren en digitaliseren. Het 360°-platform is ontwikkeld door het Noorse Software Innovation op basis van ruim dertig jaar documentmanagementervaring. De oplossing is naadloos geïntegreerd met Microsoft SharePoint en werkt samen met applicaties als het EPIC-ziekenhuisinformatiesysteem en de Microsoft Office Suite. Het Spaarne Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland, dat werkt met een volledig gedocumenteerd protocollensysteem op basis van 360°. Met deze implementatie werkt het Spaarne Ziekenhuis aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Voor ziekenhuizen is het belangrijk dat werk- en zorgprotocollen goed zijn gedocumenteerd, zodat bij de behandeling van een patiënt direct duidelijk is welke stappen doorlopen moeten worden. Daarnaast is het zaak dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, altijd up-to-date zijn en eenvoudig zijn aan te passen aan de voortschrijdende kennis en inzichten. Spaarne Ziekenhuis werkte eerder met een omgeving op basis van SharePoint, maar liep daarbij tegen functionele beperkingen aan. In plaats van maatwerk bovenop SharePoint is nu gekozen voor de standaard – te configureren – oplossing op basis van 360°, die naadloos integreert met de SharePoint-omgeving.

Spaarne Ziekenhuis koos uiteindelijk voor Wortell op basis van de mogelijkheden die 360° in combinatie met Microsoft SharePoint biedt. Wortell heeft 360° ingericht in de omgeving van het Spaarne Ziekenhuis met een intuïtieve look & feel afgestemd op de wensen van de betreffende afdelingen, gebruiksvriendelijk voor de circa 1.800 medewerkers en dankzij het gebruik van pdf-bestanden zeer veilig.

“Bij het Spaarne Ziekenhuis staat patiëntveiligheid voorop. Een goed documentmanagementsysteem voor de duizenden protocollen – die regelmatig worden gewijzigd – is daarbij essentieel. Met 360° zijn protocollen altijd up-to-date, bieden ze uniforme informatie en leggen we eenvoudig vast wanneer er door wie wijzigingen zijn doorgevoerd”, zegt Mies van Soest, projectleider Kwaliteit bij Spaarne Ziekenhuis. “Wortell heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor, en de inrichting van 360°. Ze begeleiden het project en ondernemen proactief actie als het nodig is.”

“Wortell heeft bij het Spaarne Ziekenhuis een krachtig en toegankelijk platform kunnen neerzetten. Het is mooi om te zien dat we eraan bijdragen dat het ziekenhuis de kwaliteit van de zorg waarborgt voor een langere periode”, zegt Luc Joziasse, commercieel directeur van Wortell. “Met 360° hebben we geluisterd naar de specifieke wensen van het Spaarne Ziekenhuis en daarmee op basis van 360° en SharePoint een perfecte oplossing kunnen neerzetten. Hoeveel protocollen er ook veranderen, iedereen in de organisatie ziet altijd de meest actuele informatie. En dat is in een ziekenhuis enorm belangrijk.”

Het Spaarne Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis met circa 1.800 medewerkers. Het ziekenhuis heeft een hoofdlocatie in Hoofddorp en een dagziekenhuis in Heemstede. Daarnaast zijn er nog diverse poliklinieken. Jaarlijks kent het ziekenhuis circa 110.000 eerste polikliniekbezoeken.

Meer informatie over deze en andere 360°-oplossingen is te vinden op: http://360.wortell.nl.

####

Over Spaarne ziekenuis
Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom en Nieuw-Vennep. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: de zorg en behandeling van de patiënt staan bij ons centraal. Daarnaast zijn er nog diverse poliklinieken.

Over Wortell
Wortell is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, bouwen en beheren van innovatieve oplossingen op het Microsoft-platform. Het bedrijf is overtuigd van de meerwaarde van innovatieve technologie en helpt organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door middel van toekomstgerichte applicaties. Hierin staat de duurzame relatie met een organisatie centraal. Dankzij de partnerovereenkomst met Microsoft heeft Wortell altijd toegang tot de nieuwste Microsoft-technologieën en kan het bedrijf de algemeen geaccepteerde standaarden bieden, die vervolgens kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Waar het Microsoft platform onvoldoende functionaliteit biedt, zoekt Wortell naar relevante aanvullingen van derde leveranciers zoals Software Innovation / 360°. Dat voorkomt onnodig en kostbaar maatwerk. Voor meer informatie: www.wortell.nl.

Twitter: @Wortell
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/wortell

Contactpersonen
Wortell
Luc Joziasse
Tel.: 020 – 750 5050
E-mail: Luc.Joziasse@wortell.nl

LVTPR
Naomi Samson / Michael Ros
Tel.: 030 – 656 5070
E-mail: wortell@lvtpr.nl
Laatste van Wortell  
Waterschap Noorderzijlvest implementeert HNW en verbetert bereikbaarheid bij calamiteiten

Spaarne Ziekenhuis neemt protocollensysteem 360° in gebruik

Wortell implementeert als eerste in Nederland Lync 2013 bij Dunamare Onderwijsgroep
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2392 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Wortell contact  

Logo Wortell

  020-7505050
  info@wortell.nl
  www.wortell.nl
Wortell sociaal  


Wortell tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl