www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:

Conspect wordt reseller SAS Visual Analytics

Uitbreiding portfolio speelt in op groeiende vraag naar visuele analyses

Huizen, 13 november 2013Conspect Consulting & ICT heeft de samenwerking met SAS, specialist op het gebied van business analytics, uitgebreid. Naast het bestaande partnership op het gebied van SAS Business Intelligence en SAS Business Analytics, voegt Conspect nu ook SAS Visual Analytics toe aan zijn portfolio. Hiermee speelt het bedrijf in op een groeiende ontwikkeling bij bedrijven die de kracht van visuele analyse direct in handen van hun professionals willen leggen. Alex Ritter, Directeur bij Conspect: “De keuze om SAS Visual Analytics toe te voegen aan ons portfolio was een logische stap. De grote kracht van de oplossing is dat het bedrijven direct een antwoord geeft op vragen die ze zelf nog niet hadden bedacht, maar waar ze wel antwoord op zouden willen en moeten hebben. Hierdoor worden waardevolle, nieuwe inzichten verkregen die organisaties helpen om sneller gestelde doelen te bereiken. SAS Visual Analytics groeit daarnaast met het bedrijf mee. Je kunt heel klein beginnen en gemakkelijk opschalen als daar behoefte aan is. Dit, en het self-service karakter van SAS Visual Analytics, maakt het tot een hele aantrekkelijke oplossing voor zowel de midmarket als voor grotere organisaties en multinationals.”

SAS Visual Analytics is volledig intuïtief en gericht op self-service. Business managers en professionals die data op verschillende manieren ad hoc willen onderzoeken, kunnen dit nu eenvoudig zelf doen en zijn niet langer afhankelijk van de interne IT-afdeling of een externe dienstverlener. Zij hebben direct toegang tot visueel aantrekkelijk gepresenteerde inzichten via desktop, smartphone of op een tablet.

Bewezen partner
“Conspect heeft veel SAS-expertise in huis en heeft zich bewezen als een sterke en solide partner”, zegt Bianca van Dulmen, Manager Business Unit Visual Analytics bij SAS. “Door de ruime ervaring die is opgedaan in het midmarket-segment weet Conspect klanten de juiste combinatie van ervaring, kennis en producten te bieden. SAS Visual Analytics is daarbij een hele sterke aanvulling. Daarnaast kent Conspect ons platform en kunnen de consultants het bij klanten zodanig opzetten en implementeren dat de maximale resultaten worden behaald. Met de uitbreiding van onze samenwerking kunnen we bovendien nog beter inhoud geven de ambities die we hebben met SAS Visual Analytics.”
 

-----------------

Over Conspect
Conspect biedt Consulting en ICT diensten aan. Conspect staat garant voor hoogwaardige oplossingen en streeft ernaar Wisdom rechtstreeks in te brengen in uw organisatie. Wisdom is voor Conspect een optelsom van gedegen kennis, ruime ervaring maar vooral ook van excelleren in houding en gedrag. Het tonen van onderscheidend vermogen is een essentieel onderdeel van de Conspect dienstverlening. Het dienstenportfolio van Conspect bestaat uit: Applications, Business Intelligence en CRM. Voor meer informatie gaat u naar: www.conspect.nl.

Over SAS
SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten op meer dan 65.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'. Meer informatie is te vinden op: www.sas.com/nl.

Voor meer informatie:
SAS Nederland
Chantal Schepers
PR & Communicatie
t: 035 699 6760
e: chantal.schepers@sas.com

Links
· Website SAS Nederland
· Volg SAS Nederland op Twitter
· Meer informatie SAS Visual Analytics
Laatste van Conspect Group  
Vertrek van Chris Povee bij Conspect Consulting & ICT

Conspect Consulting & ICT benoemt Hans van Diggelen tot Algemeen Directeur Conspect Business Intelligence

Conspect wordt reseller SAS Visual Analytics
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 103 dagen
Conspect Group contact  

Logo Conspect Group

  +31 (0)36 538 72 92
  info@conspect.nl
  www.conspect.nl
Conspect Group sociaal  


Conspect Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com