Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:

Ruth Deckers nieuwe Vice President bij Human Inference

Arnhem, 13 november 2013Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, heeft Ruth Deckers (46) aangenomen als Vice President. In deze functie is zij verantwoordelijk voor new business, consulting en services voor klanten binnen diverse branches, zoals Consumer Products, Retail, Transport, Telecom en Media. Het aantrekken van Ruth Deckers stelt Human Inference in staat om klanten nog beter te adviseren en bedienen in het realiseren van klantgerichtheid met een integraal kIantbeeld. Dit is een essentieel onderdeel in het transformatieproces van een productgericht bedrijf naar een klantgericht bedrijf, waarin veel organisaties zich momenteel bevinden.

In haar loopbaan heeft Ruth Deckers uitgebreide ervaring opgedaan in het leiden van uitdagende verandertrajecten, zowel op vaste als op interim-basis, binnen profit en non-profit organisaties. Ze bekleedde functies als Director bij Atos Origin, VP Corporate Accounts bij WorldWideResilience en Head of information management bij de KLPD. Voor het accepteren van haar functie bij Human Inference was ze werkzaam bij de Nationale Politie. Hier gaf zij, als Hoofd regieteam Ontwerp, Inrichting en Realisatie ICT/IM, leiding aan het veranderproces rondom de nieuwe IV organisatie van de Nationale Politie.

“De dynamiek en de ambitie van Human Inference spreken mij enorm aan”, vertelt Ruth Deckers. “Ik zie veel uitdaging in het adviseren van organisaties en de rol die een integraal klantbeeld kan spelen bij het succes van de organisatie. De transformatie van een productgericht bedrijf naar een klantgericht bedrijf staat hoog op de agenda bij veel van onze klanten. Voldoen aan de klantverwachtingen is hierbij leidend. Om innovatie en ontwikkeling zo goed mogelijk af te stemmen op de klant is kwalitatieve informatie nodig. Een integraal klantbeeld biedt de oplossing voor het verzamelen en organiseren van deze informatie. Met de wensen en behoeften van klanten helder op het netvlies, kunnen deze organisaties zich onderscheiden van de concurrentie en een sterke positie in de markt creëren. Ik heb erg veel zin om op deze manier bedrijven naar mooie resultaten te leiden.”

---------------


Ruth Deckers.

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al meer dan 25 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook een kantoor in Duitsland. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING, KPMG, KPN, Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group, Post NL, Ymere en Wehkamp. Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen. Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
035-5822730
humaninference@marcommit.nl
Laatste van Quadient Data Nederland B.V.  
Human Inference combineert Customer Due Diligence met een Single Customer View in nieuwe DataHub 8.1 release

Human Inference organiseert seminar over privacy-wetgeving en datamanagement in België

Human Inference viert 30-jarig jubileum
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 jaar en 103 dagen
Quadient Data .. contact  

Logo Quadient Data Nederland B.V.

  +31 (0)26 3550655
  www.quadient.com
Quadient Data .. sociaal  


Quadient Data .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl